Kesinlikle zaten en çok stres mahvediyor bizi. Her yemekten önce sonra acaba yüksek mi çıkacak korkusu çok yordu o yüzden bir an önce sağlıkla süreci tamamlamak istiyorum. Şu an çevremde gebelik şekeri olan kimse olmadığı için kim nasıl ilerliyor onu da bilemiyorum ama sana sorayım,genelde açlık ve toklukların kaç çıkıyor? Ben bazen aynı şeyleri de yesem çok değişkenlik gösterebiliyor. Hatta bazen çok kaçırdığımda kesin bu sefer çok çıkacak diyorum ama tam tersi oluyor. Aslında şeker ölçüm cihazlarının da tam doğru ölçtüğünü düşünmüyorum. Ben 3 farklı cihazla bambaşka sonuçlar aldım en sonunda birinden devam ettim. Endokrinci de zaten hiç hastanede kan şekerime bile bakmadan hemen insülin verdi ben de onu içime sindiremedim diyetle devam ettim o yüzden. Senin sürecin nasıl işledi mesela endokrin uzmanı ne önerdi? Şu an nasıl çıkıyor şekerin?
Gerçekten aynı şeyleri yaşamış birini arıyor insan benimde hiç tanıdığım kimse yok şeker hastası biri bile yok o yüzden sudan çıkmış balık gibiydim ilk öğrendiğimde ne yiyeceğimi vs çok zorlandım diyetisyene gittim memnun kalmadım evet aslında doğru şeylerdi öğrenmeme de vesile oldu ama verdiği liste gebeliğe uygun değil gibiydi ya da benim içime sinmedi. Şimdi kesinlikle karbonhidrat yersem ve uzun süreli açlıkta yüksek çıkıyor açlık şekerim hep normal zaten onda sıkıntı yoktu hiç tokluk genelde 110 120 civarı kahvaltıda fazla çıkıyor 120 üzeri görüyorum ama akşam ızgara salata filan yediğimde 90 100 bile oluyor yani gayet iyi ama dediğim gibi ekmek pirinç patates hiç yok tatlı yemeyi zaten unuttum diyebilirim bazen kahveyle bitter çikolata yedim meyve de fazla kaçırırsam yükseltiyor şimdiye kadar en yüksek 142 gördüm 2 farklı cihaz kullandım bende şimdi birini kullanıyorum bilmiyorum ne kadar doğru 2 ayda artık profesyonel oldum kaç çıkacağını çoğunlukla biliyorum
Ayy kızlar gece gece bu serin havada ateş bastı, camı pencereyi açacaktım eşim hasta olur diye açamadım, garip garip rüyalar gördüm stresli, uyumaya çalışıyorum dalamıyorum kalktım oturdum artık yaa niye böyle olduysa. inşallah doğumun habercisi değildir.
Ağrım olmasına rağmen sancım çıkmadı bu sefer ben ters insanım yaa bi ilaç yapalım dedi ebe nicard mı ne anlamadım tam ağrı için sanırım
Evet canım ama şuan sancı çıkmadı nst küçük küçük bir iki tane var halbuki belim acayip ağrıyor sabah olsun bakalım inşallah ciğer geliştirici tek doz yapıldı canım dr her ihtimale karşı yapalım dedi kaç haftaya kadar gerekli bilmiyorum ama
Kimse yok kuzum annem gelmedi bugün doğum olur derse dr bugün çıkacak yoksa perşembe çıkacak bende başka kimseyi istemedim şimdilik sadece yatıyorum serum nst başka birşey yok bende uyumuştum 2 gibi 5 de nst için geldiler yine sancı çıktı ama dr ulaşamamışlar bi kaç saate gelir sanırım dr ama ben dayanamadım kahvaltı yaptım artık naparlar bilmiyorum
Kimse yok kuzum annem gelmedi bugün doğum olur derse dr bugün çıkacak yoksa perşembe çıkacak bende başka kimseyi istemedim şimdilik sadece yatıyorum serum nst başka birşey yok bende uyumuştum 2 gibi 5 de nst için geldiler yine sancı çıktı ama dr ulaşamamışlar bi kaç saate gelir sanırım dr ama ben dayanamadım kahvaltı yaptım artık naparlar bilmiyorum
Kızlar bakıyorum çoğu kişi uykusuz geceleri son zamanlar artık. Geceleri nefesi kesilip uymada zorlanan var mı nefessiz kalıp uyanıyorum bidaha uyuyamıyorum. Artık vücudun kendini alıştırdığını düşüneceğim uykusuzluğa
Kızlar bakıyorum çoğu kişi uykusuz geceleri son zamanlar artık. Geceleri nefesi kesilip uymada zorlanan var mı nefessiz kalıp uyanıyorum bidaha uyuyamıyorum. Artık vücudun kendini alıştırdığını düşüneceğim uykusuzluğa