2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Gerçekten aynı şeyleri yaşamış birini arıyor insan benimde hiç tanıdığım kimse yok şeker hastası biri bile yok o yüzden sudan çıkmış balık gibiydim ilk öğrendiğimde ne yiyeceğimi vs çok zorlandım diyetisyene gittim memnun kalmadım evet aslında doğru şeylerdi öğrenmeme de vesile oldu ama verdiği liste gebeliğe uygun değil gibiydi ya da benim içime sinmedi. Şimdi kesinlikle karbonhidrat yersem ve uzun süreli açlıkta yüksek çıkıyor açlık şekerim hep normal zaten onda sıkıntı yoktu hiç tokluk genelde 110 120 civarı kahvaltıda fazla çıkıyor 120 üzeri görüyorum ama akşam ızgara salata filan yediğimde 90 100 bile oluyor yani gayet iyi ama dediğim gibi ekmek pirinç patates hiç yok tatlı yemeyi zaten unuttum diyebilirim bazen kahveyle bitter çikolata yedim meyve de fazla kaçırırsam yükseltiyor şimdiye kadar en yüksek 142 gördüm 2 farklı cihaz kullandım bende şimdi birini kullanıyorum bilmiyorum ne kadar doğru 2 ayda artık profesyonel oldum kaç çıkacağını çoğunlukla biliyorum

Ayy kızlar gece gece bu serin havada ateş bastı, camı pencereyi açacaktım eşim hasta olur diye açamadım, garip garip rüyalar gördüm stresli, uyumaya çalışıyorum dalamıyorum kalktım oturdum artık yaa niye böyle olduysa. inşallah doğumun habercisi değildir.

Nasıl olduysa uyumuşum bu gece bende.. Yeni uyandım.

Umarım gece senin içinde kolay geçmiştir. Yalnız mısın refakatçi var mı yanında? Annen falan gelebildi mi?

Herşey yolunda gitsin ve sağlıkla al bebişi kucağına inşallah. Aceleci Alpaslan

Kimse yok kuzum annem gelmedi bugün doğum olur derse dr bugün çıkacak yoksa perşembe çıkacak bende başka kimseyi istemedim şimdilik sadece yatıyorum serum nst başka birşey yok bende uyumuştum 2 gibi 5 de nst için geldiler yine sancı çıktı ama dr ulaşamamışlar bi kaç saate gelir sanırım dr ama ben dayanamadım kahvaltı yaptım artık naparlar bilmiyorum

Çıkacak derken başka şehirde falan mı? Afiyet olsun. Sabahı bekleyeceğin belliydi boşa aç bırakmışlar seni

Kızlar bakıyorum çoğu kişi uykusuz geceleri son zamanlar artık. Geceleri nefesi kesilip uymada zorlanan var mı nefessiz kalıp uyanıyorum bidaha uyuyamıyorum. Artık vücudun kendini alıştırdığını düşüneceğim uykusuzluğa

Sol tarafına yatınca da oluyor mu? Bana son zamanlarımızda her şey normal geliyor artık. Dün saat 11e kadar uyudum bugün 06.30 da uyandım mesela

Biraz yüksekçe yatmazsam rahat edemiyorum. Nefes kesilmesi daha çok ayaktayken, konuşurken falan oluyor bende. Yatarken yok

Sol tarafına yatınca da oluyor mu? Bana son zamanlarımızda her şey normal geliyor artık. Dün saat 11e kadar uyudum bugün 06.30 da uyandım mesela
Aynı şeyleri yaşıyoruz aynı zamanlarda bir gece uykusuz gibiyse diğerine enerjimiz kalmıyor sızıyoruz bence sonra erkenden uyanıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…