2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben istanbuldayım da arabayla 4 saatcik Bi haber çıkmış 2019 da döndürdüğüne dair başka da Türkiye de yapan bulamadım. Bakarsın bende orada doğururum
4saati göze alıp gidersen, azimle taşı delenlere taş çıkartmış olacaksın valla

2019dan sonra haber yoksa devamı gelmemiştir bence İlkide tesadüftür

Bizde halı yok. Bebek odasına aldım da daha sermedik. Emeklemeye kısmet artık
Sadece halı yıkama olarak düşünme, yatak koltuk vs hepsini yıkayabiliyorsun. İhlasınki 30bine yaklaşmış onu alamam ama bissell markasını radarıma aldım

Doktor 32. Haftaya kadar çıkma ihtimali var demişti. Sonrasında yerleşmiş oluyormuş.
Benim detaylıda yukarı çıkmıştı ama 32. haftada aşağıya düşmüş. Kendini yormadan, ağır kaldırmadan ve stres yqpmadan devam et. Çoğunun ileri haftalarda yukarı çıkıyor.

Arkadaşım çocuğu için Ankara şehir hastanesine gitti, bir iki tane var galiba hangisi olduğunu bilmiyorum. Gittiği her branşta da uzmana göründü. Acaba saatle falan mı alakalı? Ben de burda eğitim araştırmaya gittiğimde bazen asistan bazen de doktorun kendisiyle denk geliyorum anlamadım neye göre

Bilkent sehir hastanesine 2020 den beri aklına gelecek her saat ve farklı bölümden randevum oldu hiç denk gelmedim

Sinirim bozuluyoooo bugün kaç kere tuvalete gittiğimi hatırlamıyorum çıkamıyorum resmen ordan. Aşşağı inmeye başlamış olabilir mi
Bazen iç çamaşırımi kaldırırken durup sıkışıp tekrar indirip yapıyorum günde o kadar çok tuvalete gidiyorum ki bazen sifonu çekmiyorum artık su israfına vicdanım el vermediği için sadece çişimi yapınca bi de .. günde sayısız tuvaletteyim cidden dogursak da bu durum düzelse çok sinir bozucu

Aynı şeyi yapıyorum. Suyun rengi bile değişmiyor ki zaten 3 damla bişey

Evet canım diğerinde düzenli çıktı ama 100 olmadı ilki gibi serum takıldı tekrar nst çekilecek ama benim yarım saattir belimde kasıklarımda ağrı başladı midem bulanıyor acayip
Bugün benim en fazla 36 çıktı o da bir kere. İnşallah hafifler ağrıların ya bir de sancı çekme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…