2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet canım diğerinde düzenli çıktı ama 100 olmadı ilki gibi serum takıldı tekrar nst çekilecek ama benim yarım saattir belimde kasıklarımda ağrı başladı midem bulanıyor acayip
Ay haber ver bize de sürekli, aklım sende kaldı. Uyuyacaktım haber almadan uyumak istemedim. İyi olacak, dua edeceğim

Sana hap olarak bişey içirdiler mi ? Ya serum boş olabilir içinde ilaç olmayabilir sadece sıvı takviyesi amaçlı olabilir
Yok hap vermediler canım serum ne için diye sordum sancıların ve bebek hareketleri düzelsin diye dedi ağrımda artmaya başladı çağırsam mı acaba 1 saat filan kaldı nst için ama

Yok hap vermediler canım serum ne için diye sordum sancıların ve bebek hareketleri düzelsin diye dedi ağrımda artmaya başladı çağırsam mı acaba 1 saat filan kaldı nst için ama
Bu ağrılar için genelde hap verşyorlar canım o yüzden sordum. Şekerli boş serum takmışlar büyük ihtimalle . Söyle bence ağrın arttıysa sen eski sezayanlısın nolur nolmaz ağrılarının artması servikal açıklığınıda başlatır çünkü.

İnşllah canım yani bu ağrı biraz zorluyor bunun üstünü bilemedim hiç yaşamadığım için ama dediğin gibi zaten sez olacak inşallah sabaha kadar çoğalmaz
Beyaz serum mu bana da öyle bir şey takmışlardı 34 de yatış yaptığımda ama ağrı kesici mi bilmiyorum hiç. Sabaha denk gelseydi kesin alırlardı seni ciğer geliştirici içinde bekletiyor olabilirler tabii. Bu haftada gerek var mıydı acaba ciğer geliştiriciye haftası da gayet iyi çünkü

Evet bugün bi doktor da bana 8.aya kadar çıkabilir dedi ama dediğiniz gibi de olabiliyormuş düşebiliyormuş tekrar araştırınca öğrendim,geçmiş olsun size de sağlıkla vakitlice doğum yapın bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

Evet canım diğerinde düzenli çıktı ama 100 olmadı ilki gibi serum takıldı tekrar nst çekilecek ama benim yarım saattir belimde kasıklarımda ağrı başladı midem bulanıyor acayip
Ay sende mi doğuruyorsun Allah yardımcın olsun. Ben çok panik olmaya başladım herkes doğuracak ben kalcam doğuramıcam gibi geliyor çok heyecanlı

Ağrım olmasına rağmen sancım çıkmadı bu sefer ben ters insanım yaa bi ilaç yapalım dedi ebe nicard mı ne anlamadım tam ağrı için sanırım
Evet canım ama şuan sancı çıkmadı nst küçük küçük bir iki tane var halbuki belim acayip ağrıyor sabah olsun bakalım inşallah ciğer geliştirici tek doz yapıldı canım dr her ihtimale karşı yapalım dedi kaç haftaya kadar gerekli bilmiyorum ama

Son düzenleme:
Aman zamanında gelsin canım hiç heyecan stres yapma
Amin inşallah tek temennimiz sağlıkla gelsinler ama yine de heyecanlı normalde cesaretli bir yapım vardır korkumla baş ederim de neden böyle oldu bu aralar anlamadım :)) hepimiz için hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar sayılı günler :))

Hayır hiç geçirmedim sürekli testler yaptırdım. Ama böyle bir konu başıma geleceğini düşünüp bilinçli yaptırmadım. Benim kan değerim düşük diye sürekli testler yapılıyordu yapılan testler tam kan sayımı yapıldığından herşeye bakılıyordu elimde o şekilde belge olmuş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…