2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kanama yaşamadım şükür. Başından beri ilişkiye girmeyin uyarısı dışında bir şey de demedi Dr.
Benim doktorum bunu da söylememişti sıkıntı olmuyorsa devam edebilirsiniz falan demişti hatta ama biz dikkat ediyoruz yine de. Teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi kolay bir doğum olur

trueliving_ doktor ne dicek yaz acaba yaz hemeen bizee

Girip girip bakıyorum ama haber yok. trueliving_ hadi güzel haberlerle bekliyoruz
Sancım çıkmadı kızlar sürekli çekiliyor ama hala su bile içme diyorlar valla bende bilmiyorum ne olacak bakalım içimden geçen yarın sabah alacak iğnede etki etsin 1 gün demişti ilk yatırmadan önce hayırlısı bakalım olursada bugün akşam olur sabah 6 yemek yediğim için ama acayip susadım nasıl dayanırım bilmiyorum

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun <3

Ayy kesin bende doğurucam yaaa alt kısımlar baya ağırmaya başladı bir kaç gündür. 37.haftaya kadar çalışan anne adaylarını çok tebrik ediyorum
Valla ben de işi bıraktım resmen sancılarım,ağrılarım azaldı hamilelere fazla kendini yormak yaramıyor.Hele bir de bu haftalarda çalışsam ne olurdu acaba.Aldığım ve vücudumun artık taşıyamadığı fazla kilolarında bunda etkisi var bence .Daha zayıf ,fit hamileler bu kadar bel ,diz ağrısı ödem vs yaşamadığı için hamilelikleri daha rahat olabilir.

Çok zor aç kalmak bende 12. Sonra bişey yemedim sabah 8:30 ameliyata aldılar sezaryanda doktora çok açıktım ben dediğimi hatırlıyorum net bişey olsa ona göre yesen içsen aslında, sen nasıl hissediyosun ağrıların artmıştı şuam iyiysen yarına kalır bencede boşuna aç kalmasan bi sonraki nst den sonra konuş doktorunla bu durumu

Aaa böyle sacma sey olmaz aç mı kalacak bu hamiş kız Hadi açlığı gectım nasıl susuz kalacak Neyse doktor gelır belki o zaman yersin içersin.

Hayırlısı..

Dr gelmedi mi? Ne düşünüyor öğrenme şansınız yok mu? Eşin gitsin bulsun Dr sorsun.. Susuz kaç saat bekleyeceksin ki

Valla 58 kg hamile kamdğm yuan 69 ve benim sadece kocaman bir göbeğim var, bütün ağırlık göbekte olduğu için sanırım benim de. Ama 35 ter sonra iyice ağırlaştım ben.

Kizlar kızımda normal doğuma yatisim yapıldı suni sancı takıldı her ihtimale karşı sezeruan olabilir diye yeme içme yasaktı 12 saat yeme içme olmadı yemek neyse de su hele o ağrı sancı ile susuz kalmak çok güçsüz düşüyor insan akşam 11 de suni sancı çıktı yeme içme serbest oldu bi gece dinlen dendi ertesi gün sabah 6 itinari ile yine yeme içme yasak öğleden sonra 16 da doğurdum yani o saate kadar. Doğurdum ilk su verir misiniz dedim inanın

A Aycee09 Al_pi LadybirdDA valla belimdeki sabit ağrıdan başka ağrım yok nst de iyi geldi şimdi içerdeki benle eğleniyor bir nst düzenli sancı bir nst normal dr şaşırdı sanırım doktor onlara bilgi verecekmiş yiyebilir diye veya ameliyat olacak diye beklemedeyim kesinlikle benim gibi su seven birine 2 kat zor yildizsavascisi bende ilk doğumda yatarken yeme içme yasaktı sonra sezeryanr giricem anesteziciye diyorum ki ne zamana yemek yicem adam diyorki sen bunumu düşünüyorsun Şuan güldü dedim açım susuzum napim

Aynen nidicard yapmışlardır canım o işte sancıları durdurmak için yapılıyo

Tam kan sayımında lökosit enfeksiyon değerini gösterir ama o da gebelikte gebeliğe bağlı yüksek çıkar. Crp bakılmış olması gerekir enfeksiyon varlığını net görmek için umarım buda vardır elinde lökosit bişey ifade etmez yani tam kan sayımında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…