2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben öyleyim boğuluyorum, Reflüden oluyormuş o

İnanmıyorum ki haladoğuö yapacağıma bebeğin geleceğine vs birde çok duygusalım ağlıyorum arada tek kalmak belkide iyi oldu benim için burda kendimle baş başa kalmaya ihtiyacım varmış
soyasosu dualarımdasınız çok az kaldı, çok heyecanlı gerçekten ben şimdiden uyuyamıyorum sizi düşünemiyorum sağlıkla kavuşalım hepimiz

Çok şükür bu günleri gördüğümüze senin tarihin netleşmedi dimi henüz ?
Yok canım netleşmesin ya ben doğurmak istemiyorum henüz Hazır değilim Hafta sonu kızımla eşimle bi resim çekilelim birde ütülerim var çantamı da hazır edeyim sonra
Evrene mesaj yolluyorum ben en erken 7 kasım

Hee bide o mesele var dimi o zaman alSınlar bebişe bişey olmasın sağlıkla gelsin riske hiç gerek yok Kilosu ne kadar olmuştu ?
2,700 dedi canım ama benim oğlumun kafası çok büyük ortalama değer verdiği için eksik olacak büyük ihtimalle karın çevresi ve bacak boyu gerilik var kafası 38+1 görünüyor koca kafalı yavrum

İnşallah mesajın yerine ulaşır işlerinin hepsini halleder kafan rahat gidersin doğuma

Ahh çok heyecanlıyım ama karnımdan da hiç çıksın istemiyorum. Normal mi hatta doğacak diye bir ağlama isteği geliyor.

Yaa senin de hayırlı olsun Hooops var
Mubeiz var
Çok normal biran önce kavusma isteği ile doğacak olup karnından çıkacak olması arasında bağ var hem kucagıma alayım koklayayım diyorsun hemde daha doymadım bu anları özleyecegım diyorsun..
Ben kızımda çok ağlamıştım ne çabuk doguyor dıye

2,700 dedi canım ama benim oğlumun kafası çok büyük ortalama değer verdiği için eksik olacak büyük ihtimalle karın çevresi ve bacak boyu gerilik var kafası 38+1 görünüyor koca kafalı yavrum
Yaa kilosuda gayet iyiymiş kafasıda belki
fazla ölçülmüştür ya bi bakmışsın normal olmuş

Yaa kilosuda gayet iyiymiş kafasıda belki
fazla ölçülmüştür ya bi bakmışsın normal olmuş
İlk oğlumda 3 hafta önde görünüyordu kafası yani normal bebekten farkı tombiş duruyor suratı o kadar demekki abimizin kopyasıyız kilosu evet 2 haftada 500 gram almış minik en azından 2,5 üstü küveze almıyorlar sanırım

Tam da o his işte karnımdaki halini çok özleyeceğim. Biraz da erken geliyor ya o yüzden sanırım bu hissim. Daha sanki dururmuş da biz alıyoruz gibi hissediyorum

Tam da o his işte karnımdaki halini çok özleyeceğim. Biraz da erken geliyor ya o yüzden sanırım bu hissim. Daha sanki dururmuş da biz alıyoruz gibi hissediyorum
Bu his çok kötü değilmi ya sancım çıkmayınca diyorum sancım yok işte gitsem durur evde belki 2 hafta daha seni çok iyi anlıyorum

Ben protesto ettim doğurmuyorum. Her doktora gidişimde de bunu söylüyorum ben doğurmuyorum istediğinizi söyleyin diyorum. Doktor bile şokta gerçekten de 26. Haftandan beri doğurmadın kritik olduğun halde diyor bir ay daha tutarsam tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…