Kızlar bakıyorum çoğu kişi uykusuz geceleri son zamanlar artık. Geceleri nefesi kesilip uymada zorlanan var mı nefessiz kalıp uyanıyorum bidaha uyuyamıyorum. Artık vücudun kendini alıştırdığını düşüneceğim uykusuzluğa
İnanmıyorum ki haladoğuö yapacağıma bebeğin geleceğine vs birde çok duygusalım ağlıyorum arada tek kalmak belkide iyi oldu benim için burda kendimle baş başa kalmaya ihtiyacım varmış
Yok canım netleşmesin ya ben doğurmak istemiyorum henüz Hazır değilim Hafta sonu kızımla eşimle bi resim çekilelim birde ütülerim var çantamı da hazır edeyim sonra
Evrene mesaj yolluyorum ben en erken 7 kasım
2,700 dedi canım ama benim oğlumun kafası çok büyük ortalama değer verdiği için eksik olacak büyük ihtimalle karın çevresi ve bacak boyu gerilik var kafası 38+1 görünüyor koca kafalı yavrum
Oğluma eşim bakıyor bide git gel işlerimizi yapıyor o annem geldi bugün bekleyememiş akşamı ama benim evime geçti yanıma uğrayıp evde bi kaç işim vardı akşama doğru gelecek tekrar
Yok canım netleşmesin ya ben doğurmak istemiyorum henüz Hazır değilim Hafta sonu kızımla eşimle bi resim çekilelim birde ütülerim var çantamı da hazır edeyim sonra
Evrene mesaj yolluyorum ben en erken 7 kasım
Çok normal biran önce kavusma isteği ile doğacak olup karnından çıkacak olması arasında bağ var hem kucagıma alayım koklayayım diyorsun hemde daha doymadım bu anları özleyecegım diyorsun..
Ben kızımda çok ağlamıştım ne çabuk doguyor dıye
2,700 dedi canım ama benim oğlumun kafası çok büyük ortalama değer verdiği için eksik olacak büyük ihtimalle karın çevresi ve bacak boyu gerilik var kafası 38+1 görünüyor koca kafalı yavrum
Oğluma eşim bakıyor bide git gel işlerimizi yapıyor o annem geldi bugün bekleyememiş akşamı ama benim evime geçti yanıma uğrayıp evde bi kaç işim vardı akşama doğru gelecek tekrar
İlk oğlumda 3 hafta önde görünüyordu kafası yani normal bebekten farkı tombiş duruyor suratı o kadar demekki abimizin kopyasıyız kilosu evet 2 haftada 500 gram almış minik en azından 2,5 üstü küveze almıyorlar sanırım
Çok normal biran önce kavusma isteği ile doğacak olup karnından çıkacak olması arasında bağ var hem kucagıma alayım koklayayım diyorsun hemde daha doymadım bu anları özleyecegım diyorsun..
Ben kızımda çok ağlamıştım ne çabuk doguyor dıye
Tam da o his işte karnımdaki halini çok özleyeceğim. Biraz da erken geliyor ya o yüzden sanırım bu hissim. Daha sanki dururmuş da biz alıyoruz gibi hissediyorum
Tam da o his işte karnımdaki halini çok özleyeceğim. Biraz da erken geliyor ya o yüzden sanırım bu hissim. Daha sanki dururmuş da biz alıyoruz gibi hissediyorum
Ben protesto ettim doğurmuyorum. Her doktora gidişimde de bunu söylüyorum ben doğurmuyorum istediğinizi söyleyin diyorum. Doktor bile şokta gerçekten de 26. Haftandan beri doğurmadın kritik olduğun halde diyor bir ay daha tutarsam tamam