2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
valla ben de yiyip içiyorum ama minik bi bey geliyo bakalım yarın randevum var kaç olmus

Ya evet masallah sen cok iyi geldin bu zamana kadar ama bir de sana sormak lazım hep stresli gecmiştir
Bir aydır her kontrole hastane çantamla gittim en sonunda da banane ya doğurmuyorum dedim bu totemle ilerliyorum iyi geldi ama bana bu durum 2 buçuk yapabilseydim kilosunu o zaman doğabilir diyeceğim doktora.

Ben kahvaltıyı öyle bir abartıyorum ki sabahın köründe çok aç uyanıyorum. Öğle yemeği saat 4 gibi geliyor aklıma. O zaman atıştırıyorum bişeyler. Akşam normal yemek ama akşam pek iştahım olmuyor. Sonra meyva, çiğ badem vs. Zaten aç uyanmam akşam az yemenden sanırım

Bende bugün sürekli doğum belirtileri vs haberi alınca gaza geldim. Adamı iyice bi haşladım sonra aldım elime elektrik süpürgesini dedim çık evden, temizlerim yerleştiririm sen çık ıvır, zıvır işlerinle uğraş, sabaha karşıda doğuma yetiştirirsin artık beni. Aldı elimden süpürgeyi Ya herşey yerini bulsun akşama kadar yatayım diyorum. Bi şey yapıyor, bahçede şunuda bi halledeyim devam edeyim diyo gidiş o gidiş. Neyse ki sildi dolapları, yerleri, halıyı falanda süpürdü. Bende yavaşça yerleştirmeye başladım. Denizci kocası olan var mı aramızda bilmem ama bunların bu tekne temizleme sevdaları ayrı bir konu yaa. Sanki kaçıyor. Duruyorlar işte bahçede ve bütün kış duracaklar

Cumaya da bir yardımcı buldum bakalım. İnşallah işi güzeldir. Benimki demez mi bide ben yapıyorum ya neyimi beğenmiyosun Dedim o bir geçsin herşeyin üstünden, devamını sen yaparsın artık

Kızlar ben bu ikisinden de almışım. hangisi ne zaman kullanılıyor aynı işe yaramıyor mu ikiside alt temizlemeye.. Pamuk olanı suyla ıslatıcam, diğeri zaten ıslak..değil mi?

Eklentiler

• 20231018_145834.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 20231018_145823.webp
    153,6 KB · Görüntüleme: 50

Gelişmeleri heyecanla takip ediyorum. Sağlıkla gelsin

Bu arada isim konusunda eşinle netleştiniz mi? Anneanne de gelmiş hazır, yarın doğum olursa, çocuklar siz yorulmayın, kimliği ben çıkartır gelirim hemen falan der mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…