Ben de seni çok iyi anlıyorum. bir kaç gündür tansiyonum da çok normal o yüzden hiç karnımdan ayırmak istemiyorum ama doktorlarımıza güvenmek dışında yapacak bir şeyimiz yok. Dışarı da büyüteceğiz artık ne yapalım hem belki daha güzel büyürler
Ben protesto ettim doğurmuyorum. Her doktora gidişimde de bunu söylüyorum ben doğurmuyorum istediğinizi söyleyin diyorum. Doktor bile şokta gerçekten de 26. Haftandan beri doğurmadın kritik olduğun halde diyor bir ay daha tutarsam tamam
Ben protesto ettim doğurmuyorum. Her doktora gidişimde de bunu söylüyorum ben doğurmuyorum istediğinizi söyleyin diyorum. Doktor bile şokta gerçekten de 26. Haftandan beri doğurmadın kritik olduğun halde diyor bir ay daha tutarsam tamam
Ayyy dün ben halıyı silince akşam bir uyumuşum pir uyumuşum trueliving_
sağlıkla alacaksın bebişini inşallah ben de bugün kontrole gittim, benim kızın atak haftasıydı herhalde 3 haftada 1 kg almış 10 gün sonra sezaryen tarihimi netleştireceğiz inşallah
sağlıkla alacaksın bebişini inşallah ben de bugün kontrole gittim, benim kızın atak haftasıydı herhalde 3 haftada 1 kg almış 10 gün sonra sezaryen tarihimi netleştireceğiz inşallah
Ben de seni çok iyi anlıyorum. bir kaç gündür tansiyonum da çok normal o yüzden hiç karnımdan ayırmak istemiyorum ama doktorlarımıza güvenmek dışında yapacak bir şeyimiz yok. Dışarı da büyüteceğiz artık ne yapalım hem belki daha güzel büyürler
Küçük bebek daha çabuk büyüyor gerçekten buna inanıyorum ama o vicdan insanı duygusal olarak etkiliyor evet Şuan belki diyorum sancı durdu gitsem ama dr diyorki haftasonu sancın artabilir dikişine zarar verebilir bebeğin suyu az riske atamam kendi başımıza hareket etsek belki bişey olsa müdahale edilemedikten sonrada pek bir kıymeti olmuyor çok şükür ki riskli haftalarda değiliz bugün şekerimde ölçülüyor bayadır iyidi 200 çıktı bugün hiç belli olmuyor bu işler cidden inanıyorum ki çok iyi olacak herşey pera kuşta bol bol emip büyüyecek
Kızlar selamlar, bugün 38+0 kontrole geldim 2 cm açıklık varmış ve suyu neredeyse bitmiş şuan nstdeyim bugün en geç yarın doğurturum dedi normal deneriz başta, olmazsa sezaryen dedi
Kızlar selamlar, bugün 38+0 kontrole geldim 2 cm açıklık varmış ve suyu neredeyse bitmiş şuan nstdeyim bugün en geç yarın doğurturum dedi normal deneriz başta, olmazsa sezaryen dedi
Ay hep diyorum benim porsiyonlarım çok büyük sabahları yumurta, peynir fix. Bazen menemenle, bazen tostla vs tüketiyorum ama her halükarda tüketiyorum. Akşam da az da olsa mutlaka protein ve karbonhidrat. Ama tabi büyük porsiyonlarla sonrasında da meyve ve süt ürünlerinden biri ama bence atak haftasındaydı, hızlı bir kilo aşımı olmuş ve yine bir hafta önden gidiyor. Bu 3 haftada 3 kilo almıştım neyseki 1i bebeğe gitmiş
Kızlar yine de bizim bebişler iyi dayandı ya, diğer gruptakiler 2 ay önceden başlamıştı doğurmaya bizimkilerin çok şükür genel olarak ciğerleri gelişti, artık vakti gelen sağlıkla gelsin annelerinin kucağına
Kızlar çatı muayenesi sırasında mı bakıyorlar açıklığa? Cumartesi günü randevum var çatı muayenesi yapılacak ay bir heyecan bastı. Ordan beni de doğuma almazlar inşallah bende ayrılmak istemiyorum henüz, annelik mutlaka mükemmel bir histir ama bu karnımda ki hallerini belki bir daha yaşayamayacağım ayy kızlar bu düyüncemiz normal ki yoksa hormonların esirimi olduk yaaaaa
Evet ilk aklıma gelen oydu geçen hafta hadi hastaydım bu hafta daha iyiyim nerden çıktı bu bide kendimi dinlemedim ütü yapıyım dedim belim koptu çocuklar kasıldı bi oturdum sağa doğdu toplanmış karnım bakalım yarın belli olur ama ben daha doğurmam galiba
Kızlar çatı muayenesi sırasında mı bakıyorlar açıklığa? Cumartesi günü randevum var çatı muayenesi yapılacak ay bir heyecan bastı. Ordan beni de doğuma almazlar inşallah bende ayrılmak istemiyorum henüz, annelik mutlaka mükemmel bir histir ama bu karnımda ki hallerini belki bir daha yaşayamayacağım ayy kızlar bu düyüncemiz normal ki yoksa hormonların esirimi olduk yaaaaa