2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Net değillerdi ama Alparslan oldu artık

Şu an hormonlarımın esiriyim utanmasam bana ne doğurmayacağım diye ağlayacağım kaçabiliyor muyuz

İnsan yavrusu kendi istediği zaman gelsin istiyor elbette, planlı sezaryenin kötülüğü de bu işte. Ama şunu söyleyeyim, dünyanın en rahat hamileliği bile yavrunu sağlıkla kucağına aldığın o ilk saatlerin mutluluğuyla kıyaslanmaz. (Başka sözcük bulamadığım için mutluluk dedim ama mutluluktan çok daha fazlası tabii o yaşanan duygu). Sağlıkla kavuşun

Kesinlikle benim de kahvaltı sağlam oluyor. O yüzden akşama kadar kolay kolay acıkmıyorum. 6 gibi de akşam yemeğini yine sağlam yiyorum yetiyor. Sonra da meyve vs ile gün kapanıyor. 2 gün yeterli yani benim için. Dün makarna yiyeceğim diye sulu yemeğin yanında ekmek çok ama çok az yedim, akşam 9-10gibi acıktım bu seferde benim bünye sağlam yememi istiyor

Ahh umarım Beni anlayanların olması çok güzel kokusunu içime çekeceğimin düşüncesi beni sakinleştiriyor şu an zaten

Bu arada doğumlar başlayınca, ben de gaza gelip oğlumun pelüş oyuncaklarını yıkayıp kuruttum. (Evdeki en pis şey onlar kalmıştı) kurutma makinesinden de sağlam çıktılar çok şükür ama normal kıyafetlerden çıkan tozdan daha az toz çıktı kurutma makinesinin filtresinden. Bir şeyi yanlış mı yaptım acaba Al_pi , normal mi az toz çıkması böyle?

Dün iştahsızdım akşam yine. Bir kase çorbayla kalktım. Saat 10 gibi dolanıyordum mutfakta kaşar ekmek yoğurt peşine

Dün iştahsızdım akşam yine. Bir kase çorbayla kalktım. Saat 10 gibi dolanıyordum mutfakta kaşar ekmek yoğurt peşine
Sen öğle yemeğini kaldır, yoğurt ya da bir meyveyle geçiştir. Bak o zaman akşama nasıl iştahlı oluyorsun

Sende bende aldık gazı desene hadi hayırlısı olsun

Öğlen yemiyorum ki zaten. Bir kase yoğurt, bir elma falan. Ona rağmen akşam ııh ıh
O zaman diyorum ki canım iştahım normalde yiyip yiyip kilo alamayanlardandım ben, şu son 2 seneye kadar. Gecelik sürecinde yediklerimi düşünürsek yine iyi almadan devam diyorum sayılır

Bizim isim konusu öyle uzadi ki annem kocan ne istiyorsa onu koy ilkini sen koydun dedi nen tamamen başka bir isim söyleyip bombayı ortaya attım çağrı olsun dedim yoksa doğurmam doğduğu gün belli olur herhalde

Kızlar cıktım şimdi. Maalesef bebek içeride çok minik minik gelişiyor. Yani mesela 32+0’da 1720 gramdı şu an 1970 gram dikkat ettiğim halde yani yediklerime çok üzgünüm yani. Doğuma kadar 2500’ü bulur mu bilmiyorum. Suyunda sıkıntı yok Allahtan ama böyle giderse zamanında doğsa bile zayıflıktan kuvöze bile girer diye düşünüyorum.

Bizim isim konusu öyle uzadi ki annem kocan ne istiyorsa onu koy ilkini sen koydun dedi nen tamamen başka bir isim söyleyip bombayı ortaya attım çağrı olsun dedim yoksa doğurmam doğduğu gün belli olur herhalde
Sen de az değilsin ama hem anneni hem kocanı ekarte ettin

Doktora sordun mu kilosunu? Arkadaşım 2400 doğurdu ve kuvöze hiç girmedi çocuğu. Mesela benimki şu an için çok kilolu gibi dursa da 3500 gibi doğar dedi doktor. Benim bir önceki kontrolde haftada yaklaşık 150 gr falan anca almıştı. Acaba zayıf bebek mi olacak diye düşünmüştüm ama şimdiki kontrolde ise haftada 300-350gr almış. Yani dönemsel atak haftaları oluyor bence. Hiç kafaya takamdan bebek için sağlıklı bir şekilde beslenmeye devam et

Evet doktorda kilosunu beğenmedi az buldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…