2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar magnezyum olarak magnimore plus kullanan var mı?

Kızlar kızlar bende dıyeyım bari bugün kontrole gittik benim yavru kuş yıne ıkı elıyle yüzünü kapatıp durdu minnak burnunu gördüm birde ellerini Kilomuz 2.595 Gecen haftaya göre iyi almışız inşallah böyle almaya devam ederse 3 ü belkiiiii görebiliriz .

Ayyy esinle ilk okul arkadaşı misiniz
1. Sınıfta aynı sınıftaydık 1 sok var aramızda çocukluk aşkı bizimkisi orta okul bitince başlamıştık
2. Sınıfta öğlenci oluyum diye annem sınıf değiştirmişti orda ayrılldı yollar
2007 de başladı 2018 de evlendik tabi bi kaç sene ayrılık girmişti araya

Ayyy benimki de genel olarak kapattı, doktor sap olsun ara ara dürte dürte az da olsa gösterdi ama dedim inatçı galiba bu kız yok dedi, yeri daraldığı için yerleşme şekli tersse istese de gösteremiyor. Seninki iç tarafa bakmıyor o yüzden görmek de zorlanıyormuşuz ama yine de baksana şu yanaklara

Eklentiler

• 4c000594-0d3f-406b-99ca-4b3a06524dc1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 61
Yaa maşalllahhh yerim onuu evet bizimkinide çok zorladı kac kere dürttü yok elini çekiyo tam çıktı alacak hemen geri koyuyor

Merhaba kızlar bugün doktor şeker yüzünden çok durdurmak istemiyorum ve göbeğindeki fıtık epey büyümüş normal doğumda yırtılma olabilir yine ameliyat olursun dedi ve sezeryana karar verdik 3 kasımda doğacak inşallah kızım günümüzü aldık 2762 gram 36+2 bugün 3 kg üzeri doğar dedi inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza

Yaa maşalllahhh yerim onuu evet bizimkinide çok zorladı kac kere dürttü yok elini çekiyo tam çıktı alacak hemen geri koyuyorEki Görüntüle 3320194
Ya maşallah yaa, rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin. Böyle gördükçe insan bir an önce doğurup sarılmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…