2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Dogunca işin rengi degısıo işte, Ah bu cocuklar bakalım bizler ne yasıycaz kardes gelınce konusmalarmz bızım de gayet normal ama, aslında kıskancaksa da bunu göstersin çok istiyorum.. İçine hiç atmasın yani

Allah Allah gerçekten ilginç fıtık büyüklüğü ile alakalı olabilir canım evet bakalım benim nasıl olacak şu an için tam bir muallak benim doğum serüveni, her şey son dakika belli olacak
Ama hep okuduğum tek başına fıtık bir kriter değil gibi canım sen normal doğum istiyordun galiba değil mi ? İnşallah sağlıkla nasip olur açıkçası ben biraz korkuyordum normal doğumdan şeker ve fıtık sezeryanla alalım deyince ısrar etmeden tamam dedim hemen

Kızlar merhaba. 35+3 de bebiş 2600 47 cm olmuşuz. Bebiş hala makat dönmezse acil bişey olursa doğum şeklim direk sezeryan. Umarım sizin bebişlerde iyidir
Ay seninde mi dönmedi bu ne ya temmuz annelerinde başıma gelmemişti burada ne çok makst geliş var . Doktor ne diuor peki döner diyor mu ?

Oy maşallah sübhanallah gözünüz aydın olsun ,Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

41 kere maşallah kilosuda güzel rabbim uzun sağlıklı ömürler versin Allah analı babalı büyütsün.

Ay maşallah ya çok mutlu oldum ay böyle görünce benimde heyecan sardı hepimiz birbiri ardına böyle güzel haberler alalım verelim

Ayy yavrum benim yaa bende benim kızdan korkuyorum küçük bide kardeş hediyesi hazır bizde hastanede vericez bugün hastanede umursamadı bile bakmadı ekrana falan zor geçicek gibi hayırlısı hakkımızda

Kızlar merhaba. 35+3 de bebiş 2600 47 cm olmuşuz. Bebiş hala makat dönmezse acil bişey olursa doğum şeklim direk sezeryan. Umarım sizin bebişlerde iyidir
Hayırlısı nasılsa öyle olsun Size progestanı bıraktırdı mı doktor, bana bırakmamı söyledi

Çok sevindim canım, maşallah sizlere Darısı bizlerin de başına

Ya maşallah çok çok sevindim canım sağlıkla büyüsün miniğin.Darısı başıma ,başımıza inşallah

Oyy maşallah sana tüylerim diken diken oldu çok güzel sağlıkla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…