2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaaa truee o dudaklar neeeeyyyyy oy maşallah yaa.. Bide geriden geliyor dıyorlardı dıyorum ya dogmadan hıcbısey bellı olmuyor işte.. Maşallah yaa.. Ay gözlerim doldu gene aglıcam galıba
Evet canım ilk oğlum söyledikleri kilodan eksik doğdu bu fazla doğdu ama dr iyiki almışız dedi hiç suyu kalmamış yavrumun

Çatı kontrolü yaptı mı sana ? Başı büyük demiş ya çatın müsait miymis normal dogum icin ?
Bakacaktı bugün ebe ama ben duyduklarımdan sonra çıkmadım yaptırmadım psikolojim bozuldu çünkü haftaya tekrar kontrole gidicem normal mi Sezeryan mi karar verip ona göre çatı muayenesi olcam riske atmak istemiyorum

Ayy yerim ya sağlıkla büyütün inşallah❤❤

Ay çok tatlı ya maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ayyyyy maaşallah yaaa o duruşlar ne öyleeee

Ayy yok ağlamıyorum.. Sadece gözyaşlarım akıyor iştee.. Maşallah sizlere Allah analı babalı, sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah..

Cidden doğumhane kapısında gibiydik. Dışarı çıkmam gerekti bakamadım tlf ama aklım hep buradaydı

ahhh yavrum benim sağlıkla büyüt inşallah oğlun gördümü tepkisi ne olduuu
Kuzum Baya kıskandı hiç böyle beklemiyordum anne en çok beni sev dedi çok üzüldüm diğer meme benim filan dedi küçükte değil aslında ama kardeşin hediye almış dedik istediği oyuncağı filan aldık evde nasıl olacak bakalım

Allahımm maşallah bu ne güzellik gözün aydın sağ salim atlattınız bu süreci darısı hepimize

Oyy Allah’ım bu ne maşallah maşallah kuzumm sağlıkla sıhhatle büyüsün hayırlı güzel bir ömrü olsun inşallah

Allah yardımcınız olsun. Ama alışır bence.. Abilik özellikleri yükleniyordue şimdi ona yavaş yavaş

Iyi ama normal mi sezeryan mı karar vermek için çatıya baktirman lazım. Önce karar verip sonra baktirma olmaz . Baksin eğer çatın müsait değilse ona göre sezeryan günü verir. Hiç sıkma canını , kendini de bebisi de üzme lütfen bak cidden bu böbrek genişleme olayı çevremde o kadar çok var ki daha hiç doğum sonrası devam eden olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…