Beni yarın sabah 9 da alacaklarBeni de yarın sabah dokuz gibi alacaklar sezaryene.36+2 oluyor.insallah sorunsuz atlatırız biz de bebeğimle.
MaşallahhhhhTek tek alıntılayamadım kızlar ama sizi çokta habersiz bırakmak istemedim benim güzel yavrum doğdu 9,27 de geldi dünyaya. 2700 ölçülmüştü ama 3,50 kg 49 cm doğdu herşey çok güzel ilerledi mükemmel bir sezeryan geçirdim oğlum emiyor çok şükür sütümde inşallah emdikçe gelecekbal bir duduş bırakalım bütün teyzelerimizi öpüyoruz
MasaAllah gözünüz aydın Allah'ım analı babali büyütsünTek tek alıntılayamadım kızlar ama sizi çokta habersiz bırakmak istemedim benim güzel yavrum doğdu 9,27 de geldi dünyaya. 2700 ölçülmüştü ama 3,50 kg 49 cm doğdu herşey çok güzel ilerledi mükemmel bir sezeryan geçirdim oğlum emiyor çok şükür sütümde inşallah emdikçe gelecekbal bir duduş bırakalım bütün teyzelerimizi öpüyoruz
masallah fistik gibisinAh bu da son halimyarın karnımdaki kollarımda olacak artık
ahh kiyamam hosgelmis oglusunTek tek alıntılayamadım kızlar ama sizi çokta habersiz bırakmak istemedim benim güzel yavrum doğdu 9,27 de geldi dünyaya. 2700 ölçülmüştü ama 3,50 kg 49 cm doğdu herşey çok güzel ilerledi mükemmel bir sezeryan geçirdim oğlum emiyor çok şükür sütümde inşallah emdikçe gelecekbal bir duduş bırakalım bütün teyzelerimizi öpüyoruz
daha dogana kadar alir o minyon demekkiKızlarrrr kontrolden cıktım aktif sancı yok 1 kasıma gün verdicok heyecanlıyım biraz minik bir bebiş yapcak bişey yok 2400 gram olmus 3. Kez hamile kalsan yine zayıf olur beslenme ilgisi yok dedi yapıyla ilgili dedi
Kızlarrrr kontrolden cıktım aktif sancı yok 1 kasıma gün verdicok heyecanlıyım biraz minik bir bebiş yapcak bişey yok 2400 gram olmus 3. Kez hamile kalsan yine zayıf olur beslenme ilgisi yok dedi yapıyla ilgili dedi
Ay kızlar bende mama sandalyesine takılıp düştüm ama bacağımın üstüne göbeğim filan acımadı bebekte hareket ediyor. Bir şey olmamıştır herhalde
Ben nst ye ikidir hiç ücret ödemiyorumNst ücreti Acıbadem de 400 müş bu arada ucuz geldi bana
Bence hareket say ama canım. Bir şey olmaz da tedbirli olmak da fayda varAy kızlar bende mama sandalyesine takılıp düştüm ama bacağımın üstüne göbeğim filan acımadı bebekte hareket ediyor. Bir şey olmamıştır herhalde
Test yapmışmıydın neyseki az kaldı şekere dikkat edersen sorun olmaz diğeri daha önemli benim bildiğim, kilo muSen yazdın sanırım A Aycee09 da yazdı.. Sıra bende
Bende gıttm kontrole, doktor kadındı iyiydi.. Sanrm umraniyenın kadın doktorları iyi onu anladımneyse işte karacıger le ılgılı dahılıyeye yonlendrdı, ggt yuksek ons Bı bakılsın dedi.. Ölçümleri yapıldı, ve sanrm gebelik şekeri var gecen hafta da ileriydi, bu haftada ileri tahmin ettim ve kesin bişi der doktor dedım.. Açlık tokluk kan verdım sonucu bekliyorum bakalım bahtımıza ne cıkcak.. Bu zmna kadar cıkmamasına şaşırdım zaten.. Boyle sacma sapan beslenmek + asırı kilo... Mutlaka cıkacaktı
Ay bende düşmüştüm haziranda Efes’te popo üstüBen popoüstü düşmüştüm.. Darbe almadıysan hiç endişe etme derim
Hemen hareket etti ama yine bir bakıyım benBence hareket say ama canım. Bir şey olmaz da tedbirli olmak da fayda var
Evet olabilir ondan da almasınlar artık zatenBen nst ye ikidir hiç ücret ödemiyorumbence profesöre gittiğimden kaynaklı
Allahım yaa melekTek tek alıntılayamadım kızlar ama sizi çokta habersiz bırakmak istemedim benim güzel yavrum doğdu 9,27 de geldi dünyaya. 2700 ölçülmüştü ama 3,50 kg 49 cm doğdu herşey çok güzel ilerledi mükemmel bir sezeryan geçirdim oğlum emiyor çok şükür sütümde inşallah emdikçe gelecekbal bir duduş bırakalım bütün teyzelerimizi öpüyoruz
Ay çok gecmis olsun canım. Takip et bakalım hareketleriniAy kızlar bende mama sandalyesine takılıp düştüm ama bacağımın üstüne göbeğim filan acımadı bebekte hareket ediyor. Bir şey olmamıştır herhalde
Test yapmışmıydın neyseki az kaldı şekere dikkat edersen sorun olmaz diğeri daha önemli benim bildiğim, kilo mukilo almadım diyosun ben 12 kilo almışım ve 107 olmuşum ama kendimi şişlik dışında kilo almış görmüyorum başlarda almamam beni zinde ttu kızımda 20 kiloya yaklaşmıştım şuan benim için iyisi takmıyorum 2 bebe +1 ablayla veririm heralde bu arada bende çıkmadı şeker bak sende de çıkmaz inşallah
Yaa bak demiştim sana kilo almıştır diyeKızlarrrr kontrolden cıktım aktif sancı yok 1 kasıma gün verdicok heyecanlıyım biraz minik bir bebiş yapcak bişey yok 2400 gram olmus 3. Kez hamile kalsan yine zayıf olur beslenme ilgisi yok dedi yapıyla ilgili dedi
Kızlar bide nstde 1 kere sancı çıkmış ama doktor önemli değil dedi bundan sonra sancılarım artar sanırım
Evet birazcık daha alır insallahmasallah fistik gibisincok heyecanli sabah haberlerini bekleyecegiz
ahh kiyamam hosgelmis oglusunnazar degmesin harika poz
daha dogana kadar alir o minyon demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?