2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Maşallahhhhh

MasaAllah gözünüz aydın Allah'ım analı babali büyütsün

Ah bu da son halim yarın karnımdaki kollarımda olacak artık
masallah fistik gibisin cok heyecanli sabah haberlerini bekleyecegiz
ahh kiyamam hosgelmis oglusun nazar degmesin harika poz
daha dogana kadar alir o minyon demekki

Sen yazdın sanırım A Aycee09 da yazdı.. Sıra bende
Bende gıttm kontrole, doktor kadındı iyiydi.. Sanrm umraniyenın kadın doktorları iyi onu anladım neyse işte karacıger le ılgılı dahılıyeye yonlendrdı, ggt yuksek ons Bı bakılsın dedi.. Ölçümleri yapıldı, ve sanrm gebelik şekeri var gecen hafta da ileriydi, bu haftada ileri tahmin ettim ve kesin bişi der doktor dedım.. Açlık tokluk kan verdım sonucu bekliyorum bakalım bahtımıza ne cıkcak.. Bu zmna kadar cıkmamasına şaşırdım zaten.. Boyle sacma sapan beslenmek + asırı kilo... Mutlaka cıkacaktı

Test yapmışmıydın neyseki az kaldı şekere dikkat edersen sorun olmaz diğeri daha önemli benim bildiğim, kilo mu kilo almadım diyosun ben 12 kilo almışım ve 107 olmuşum ama kendimi şişlik dışında kilo almış görmüyorum başlarda almamam beni zinde ttu kızımda 20 kiloya yaklaşmıştım şuan benim için iyisi takmıyorum 2 bebe +1 ablayla veririm heralde bu arada bende çıkmadı şeker bak sende de çıkmaz inşallah

Kızlar bide nstde 1 kere sancı çıkmış ama doktor önemli değil dedi bundan sonra sancılarım artar sanırım

Ben popoüstü düşmüştüm.. Darbe almadıysan hiç endişe etme derim
Ay bende düşmüştüm haziranda Efes’te popo üstü
Bence hareket say ama canım. Bir şey olmaz da tedbirli olmak da fayda var
Hemen hareket etti ama yine bir bakıyım ben
Ben nst ye ikidir hiç ücret ödemiyorum bence profesöre gittiğimden kaynaklı
Evet olabilir ondan da almasınlar artık zaten

Allahım yaa melek maşallah subanallah Allah analı banalı büyütsün canım seninde gözün aydın canım kendine çok dikkat et arada yaz bize kilosuda çok iyi gelmiş maşallah

Şeker testi yaptıramadım, vaktını kacırdm.. Aslında cok da gönüllü değildim, üstüne düşmediğim için çok vaktini kolaçan etmedim.. Oglan okula baslayınca gittgmde de çok gec olmustu seker testı için
Ben hiç kılo almadm ama bebek çok önde nerdeyse 34 hafta görünüyor, bugun ölçüm kagıdı vermedi ama asistana söylerken sürekli 33 küsür olarak söyledi ölçümleri şu an 32+4üm cıkmadı mı sende seker cidden cok sevındım valla, biliosun biz direkt riskli oluyorz bu kılolarla inşallah bende de çıkmaz

Şimdi müsait olabildim kızlar detaylı yazayım moral verin nolursunuz sabahtan beri ağlamaktan bi hal oldum… Gittik böbreğinde genişleme vardı zaten 9 gün önce 8 mmydi şimdi 8.45 mm olmuştu 10 mm kadar sıkıntı yok dedi bende sonrasında nolur dedim en kötü böbrek kaybına kadar gidiyor dedi (Allah korusun). Sonra kafa çapına baktı 9 cm dedi bu da 9 buçuk falan olunca normal doğumda zorluk yaratır dedi. Hiç iyi bişey duyamadım yani. Sinekte küçük ama mide bulandırır diye bi laf vardır ya yani bunların olma ihtimali bile benim canımı sıkmaya yetti. Haftaya tekrar gidicem genişlemeye tekrar bakacak,çatı muayenesine giricem çatı da normalse bebek kafası da çap olarak gelebilecek düzeyde kaldıysa normal ilerleyecek. Ama en ufak bi risk varsa bile 3 Kasımda Sezeryan oluyorum. Dua edin bende sağlıkla kavuşayım bebeğime

Yaa bak demiştim sana kilo almıştır diye aynı hemen hemen bizim kızla kilosu ve benden 2 gün sonra doğurcaksın hayırlısı olsun kuzum sağlıcakla alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…