2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

E tmm 10a kadar sorun yoksa yoktur.. Bana sanki Baska seyler gibime geldi ama.. Sürekli negatif mi konustu doktor? Merak ettim

Kuzum kendini yıpratacagın bişey yok inan aglama bu cok karsılasılan bi durum ve dogumdan sonra geriliyor doktorun keske bunu da deseydii..

E tmm 10a kadar sorun yoksa yoktur.. Bana sanki Baska seyler gibime geldi ama.. Sürekli negatif mi konustu doktor? Merak ettim
Başka şeyler derken doktorum çok iyi aslında normal doğuma yönlendirende hep o oldu çok memnunum aslında ama bugün canımı sıktı

Kızlar randevu dan geldim 34+5 deyiz kilonuz 2167 gram boy 45 santim saglıgımız yerindeymiş çok şükür 10 güne kontrol verdi nst mız böyle

Eklentiler

• IMG_20231019_152842.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 66
Başka şeyler derken doktorum çok iyi aslında normal doğuma yönlendirende hep o oldu çok memnunum aslında ama bugün canımı sıktı

Anlamışsın demek istediğimi aslnda.. Yani sezeryana yönlendirmek için konusmus gibime geldi nedense.. Herkes gerılıyor diyo dogumdan snra.. Yani doktor bunu neden soylemıo ki, böbrek yetmezliğine kadar.. Valla bilemedim..
Sen tabi daha iyi Bilirsin.. Ama çok tedirginsen dedıgı vakıtte sezeryan ol canım.. Hiç kafanı karıstırma

Artık hiçbir doktora güvenim kalmadı şu 1 hafta bana eziyet gibi geçecek

Sakın öyle dusunme, onlarsız da olmuyor Allah eksikliğini de göstermesin..
Bence sen doktoruna devam et cnm aklını da bulandırma, ama böbrek konusu herkes gecıcı durum diyor, onun için yıpratma kendini kafası konusunda hiç bilmiyorum valla, inşallah normal dogum yapılabilecek duzeyde olur

1 hafta ileride o zaman belki tombik bi bebektir çok ilerride değğil ki şeker olsa çok olurdu bence,
Yıllardır insülin direncim var çıkar dedim kızımda da ikizlerde de çıkmadı çok şükür ama tatlı yediğimde bi baygınlık geliyo oda insülin direncinden, inşallah çıkmaz

Bilmiyorum işte korkma falan dedi de neye yarar bi kere kaygıyı verdi bana. Çok memnunum doktorumdan ama bugün gıcık oldum
Bence hiç canını sıkma bugünde bana devletteki doktor kafası oval haberiniz var mı gibi bir şey dedi anlamadım ne demek istedi bir şey olsa detaylı olduk genetik test olduk çıkardı herhalde dedim içimden. Oval ne demek yani oturmaktan yamuldu mu naptı

Artık hiçbir doktora güvenim kalmadı şu 1 hafta bana eziyet gibi geçecek

Ya bu doktorlar neden böyle. 2 canlı insanlarız biz neden üzüyorlar böbrek yetmezliği ne demek, kafası oval ne demek ? Banada böbreği aşağıda dedi bu ne demek sağlıkla bi doğursak rahat etsek valla yoruldum

İnşallah dedıgın gibidir ya, 33+5ler 33+6lar duyunca gerildim acıkcası, cunku tahmin ettm duyacaklarımı.. Hep de duam ne ılerı olsun ne geri olsun diyeydi vakıtlı zamanlı olsun dıye dua ettm.. İnşallah öyle olur ya

Oval mi töbeeee.. Senınkı sürekli mideye dayanmaktan oval olmus kafası demekkı tövbe yarabbim

A Astrologsero o yuzden her denılenı takmıcan.. Sen hep olumluyu düşün, dogmadan hıcbısey bellı olmaz cok spesıfık seyler harıcınde..gerileyen bişeyse de takmaya hiç gerek yok

İstersen farklı bir doktordan görüş al derim aklında en ufak bişey kalmasın

Allahın izniyle hiç bir şey olmaz ya valla her kafadan bir ses çıkıyor bir şey olsa son zamanlarda değil daha erken zamanda belli olurdu bence. Şimdi bebekler büyüdüğü için ölçümler çok doğru olmayabilir ondan ben hiç umursamadım. Böyle ölçmüş oval mi yerleşmiş demeye çalıştı acaba çünkü bebek burda gözükmüyor ama diğer doktor kağıt veriyordu gayet normaldi

Eklentiler

• IMG_0302.webp
    24 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…