2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay bugün benden hiç para almadılar kendi muayenem, nst, anestezi testleri falan derken 10.000 lik olurum diye düşünüyordum
Aa nstden para mı alıyorlar ? Ben hiç vermedim de anestezi için istenilen tetkikleri yaptırırken 5 bin istediler, o da doğum ücretinden düşülecekmiş

Bak kenarda değerler yazıyor. Bu resim bebişim tepeden çekilmiş kafası. Bpd yazan değer baş ölçümü 34 haftalık biraz dar yanlardan kafa küçük yani. Belki normal ölçüden 1mm farklıdır ama korktuyolar gereksizce. Bebeğinin diğer ölçümleri 36 hafta ve üzeri sadece baş çevresi 34 ama inan birşey olmuyor. Kızımda başı çok küçük diye beni hep korkuttu doktorlar. Kendisi 39 haftalıktı baş çevresi 34 haftalık doğdu şuan 23 aylık gayeet zeki bir çocuk yaşıtlarından çok önde benim gözlemlediğim ama benim ve eşimin kafasıda küçük. Genetik bu özellikler gayet normal bence

İşte oturuyor ya kafa yukarda ya çok enteresan kızımda da tam tersiydi kafası 2 hafta önden gidiyordu ama eşimin kafası küçük benim ona göre daha büyüktür Bence ölçümler de çok doğru olmuyor boşver sende hiç kafana takma kızımda büyük büyük dediler küçücük kafalı bir şey çıkmıştı

Ben bu hamileliğimde daha rahattım son muayeneye kadar. Böbreği yan, yamuk, biraz aşağıda ne demek yaa çok taktım kafaya. İnternettede bulamadım hiçbişey.

Ay ne guzel haber trueliving_ tebrik ederim, masallah. Allah hepimize saglikla bu gunleri gormeyi nasip etsin.
soyasosu , nother Tum dualarim sizinle alin gelin bebisleri

ben de bugun kordon kani ve dokusu saklama ile ilgili bilgi aldim, asagida aralik anneleri grubuna yazdim. Birine bilgi alinca yazarim diye soz vermistim burdan ama kimdi hatirlayamadim kusura bakmayin.

Ben bu hamileliğimde daha rahattım son muayeneye kadar. Böbreği yan, yamuk, biraz aşağıda ne demek yaa çok taktım kafaya. İnternettede bulamadım hiçbişey.
Yani böyle bir şey olsa da bunu hamileliğin sonunda söylemek çok garip gerçekten. Bence ölçümde hata yapmıştır ciddi bir şey olsa daha farklı hareket ederdi

Oy aman Allahım bu ne güzellik bu ne tatlı duduş maşallah rabbim hayırlı ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah. Sana da çok geçmiş olsun canım bi an önce toparlanıp ayağa kalkarsın umarım

Ben özellikle sordum geçen sefer. 2400 normal fiyatı ama ben sigorta indirimde olduğum için 800
Utanıyor insan valla söylemeye bile
Siz nst de kaç dakika yatıyorsunuz. Ben de bulunduğum şehrin en iyi özel hastanesine gidiyorum muayene 800 küsür, nst 25 TL 15 dakika kadar yatıyorum

Tatlım 10 mm ye kadar sıkındı yok demiş , zaten doğuma şurda ne kaldı ki ? Sen üzülüyorsun olabilecek ihtimallere karşı anlıyorum seni ama sen üzülüp ağladıkça bebekte üzülüp ağlıyor bunu unutma lütfen. Doktorlar genelde en kötü senaryoyu söylerler ve öyle bile olsa daha doğmamış doktora göstermemişsin tahminden başka somut birşey yok şuan. Lütfen kendine de bebeğede bu stresi yaşatma. Allah'a tevekkül et ve iyi olacağına kendine inandır lütfen

Siz nst de kaç dakika yatıyorsunuz. Ben de bulunduğum şehrin en iyi özel hastanesine gidiyorum muayene 800 küsür, nst 25 TL 15 dakika kadar yatıyorum
Daha fazla para verince süre değişmiyordur ya 20 dakika sürüyor benim ki. 20 dk bitirince hemşireyi çağırıyorum. Doktora götürüyorlar. O sıra ben nst de bekliyor oluyorum. Doktor okey verince çıkarıyorlar
Sadece işte oda böyle minik. Bana özel temiz çarşaflı bir dinlenme koltuğu oluyor, eşime sandalye ve odada hafif bir müzik

Kafa çapı benim de 9 civarında. Vajinal doğum istiyorum dün çatı muayenesi de oldum. Biraz kastım kendimi ama doktor yapamazsın demedi. Aksine vajinal doğumu destekliyor. Perine masajini önerdi, esnetmen gerekiyor dedi. Ayrıca şimdiye kadar hep başı öndeydi dün başının büyüklüğüne takılmadı. Masaj ya da cinsel ilişki çıkışı kolaylaştıracaktır.

Bak özel odadan bahsettin resmen o yüzden 800 tlcik bizde yanyana sedyeler var aralarında perde ve eşleri almıyolar 145 tl di

Ben nst sonucunu doktora kendim götürüyorum oda küçük ama iki yatak var, çarşafın üstüne kullan at örtü degistiriliyor. İki yatak olduğu için aynı anda iki kişi alabiliyorlar. Dolayısıyla eşler giremiyor. Müzik yerine nst dinliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…