2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimde bebeğin kafası yukarıdayken kaburgaların arasında olduğu için kafanın üst kısmı biraz uzamış ama doğduktan sonra en geç 1 hafta içinde geçiyor demişti onu mu kastetmiş acaba. Hatta aşağı dönmüştü diğer hafta ve düzelmişti. Keşke açıklama yapsaymış bunu söylerken ama büyük ihtimalle böyle bişey diye düşündüm

Bak özel odadan bahsettin resmen o yüzden 800 tlcik bizde yanyana sedyeler var aralarında perde ve eşleri almıyolar 145 tl di

Yaa ahaha çok güldüm yazdıklarınıza. Bebeğin kalp sesleri daha güzel evet ama o sırada arkadan gelen klasik müzik fena olmuyor
Müzik olmasa da olurdu ya 800 tl vermemeyi tercih ederdim

Olabilir valla hiç sormadım bende kafamı karıştırmamak için kendi doktoruma sorucam Salı günü yine kontrol var Kaçıncı hafta döndü bir de hissettin mi dönerken ya da özel bir şey yapmış mıydın

Teşekkürler. Bende ilgileniyorum konuyla, araştıracaktım ama fırsatım olmadı hiç.

Ben alınan örneğin uygun olmama şartlarına takıldım. Nereden kaynaklanıyordur acaba? Doktorun numune alma veya ulaştırma usulü müdür mesela bu durumu yaratan?

Firma ismini de paylaşırsan sevinirim.

35. Haftada dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam hiç hissetmedim döndüğünü. Özel bişeyde yapmadım. Şuan aşağıda olduğu için baya zorluyor yukarıdayken daha rahattım. Ben sezaryen istediğim için pek bişey farketmiyor yani keşke seninle yer değiştirebilme şansım olsaydı

Ah canım benim çok teşekkür ederim Aşağıdayken de çıkacak gibi bir his oluyor çok haklısın. Herkesin ayrı ayrı derdi var gerçekten, hayırlısıyla doğsalardı

Bizde de müzik yok hemşire 2 kez geliyor bir ortasında bir sonunda doktora sonucu götürüyor oma göre çözüyor ama ayrı bir oda ve sandalye bir de tv var

Kızlar son haftalarınızda genital bölge temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Doktor jilet kullanma dedi, ağda yaptım ama o da siğilleri tahriş ediyor. E o civara sürmediğimde de ister istemez temiz olmuyor. Ne yapacağımı bilemedim. Öncesinde epilsyona gittiğim için dudak çevresinde var biraz, genel olarak yok zaten

Sağol canım çok çok iyim şükür gaz atma olayını da tamamlarsak süperiz

Allahhiiiimmmm maşallah yahu maşallah Allah'ım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım benim boool bol bizim için de kokla meleği, iyi olmanıza çok sevindim

Ahhh kuzuuu yerim seni koklarım miss kokunu uzaklardan
Çok yogundum gördüm ama yazamadım bahtı açık olsun canım benim darısı bızlere olsun

Ahhh kuzuuu yerim seni koklarım miss kokunu uzaklardan
Çok yogundum gördüm ama yazamadım bahtı açık olsun canım benim darısı bızlere olsun
Yaa ikinciler de bir başka oluyormuş daha sanki bilinçli olduğumuz için mi bilmiyorum çok güzel bir duygu hepinize dua ettim hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Ben ağda valla.. Bende ya sımdı lerde gitcem yada kasımın ortasına dogru.. Kendım normalde bıle yapamıodum malum göbeeeek şimdide hiç yapamam.. Gidiyorum şak şak bitti.. İlk gebelıkte sans eseri yatıstan öncekı gun agdaya gitmiştim, bayagı iyi olmustu bunda nası olur bılmıorm

Az olduğu için kendim bir şekilde ağda yapabiliyorum, siğillerden dolayı doktor kuaförde yaptırma dedi ama işte tahriş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…