2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Az olduğu için kendim bir şekilde ağda yapabiliyorum, siğillerden dolayı doktor kuaförde yaptırma dedi ama işte tahriş oluyor

Ağda rahat evet ama cidden çok iyi degıl bencede.. Kesin çözümü olsa keske ama bitmio bu tüy meselesi.. Yazın geberdim ağdaya gidememekten.. En temizi jilet aslnda bence.. O da sürekli istio Bi kere yapınca.. Kadın olmak zor valla azizim

Yürüdüm canım 6 gibi kalktım işte bi kaç kez yürüyüş yaptım

Gaz çıksa gerisi gelir herhalde.. En azından bunu ıstıo diye biliyorum doktorlar.. Yatakta uzanırken fılan bacaklarını kırıp karnına dogru getırmeye calıs, hani bebeklere yapılır gibi.. Ben ılkınde oyle cıkardım gazı 2 3 saat içinde

Allahhiiiimmmm maşallah yahu maşallah Allah'ım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım benim boool bol bizim için de kokla meleği, iyi olmanıza çok sevindim
O kadar başka ki sanki ilk gibi aynı heyecan sürekli izliyorum uyurken inşallah sizlerede dua ettim sağlıcakla kavuşun

Yalnız severken de güzel olur.. Aslanım ali'm diye aslan alim benim fılan

Ben sırf alim diyebilmek için ali okuttum bide kulagına
Aslanı bir görsen kedi gibi sesi nazik birde yan odada dün doğum yapan biri var kız bebek inletiyor ortalığı erkek gibi ağlıyor bizimki de çok nazlı nazlı nazik ağlıyor

Ben yıllardır doktor eldiveni kullanıyorum hem yaymıyor jilet gibi kılları hem tertemiz ve tek tük çıkmasını sağlıyor. Göbek büyüdüğü için zor biraz ama haftalık duşa girmeden çıkan olmuş mu diye alıyorum 5 dk sürüyor az olduğu için

Ben kadinlara özel jilet var ya ondan kullanıyorum suan ağda yapamam kendime hem canim cok acır hem göbekten yapamam . Genital bolge için de kuaföre gidemem hiç benlik değil. Dr neden jilet kullanma dedi peki ?

Aslanı bir görsen kedi gibi sesi nazik birde yan odada dün doğum yapan biri var kız bebek inletiyor ortalığı erkek gibi ağlıyor bizimki de çok nazlı nazlı nazik ağlıyor

Eridim ya sanki kulagıma geldi sesi sen dur o bi dobarlansın neler etcek sana, hemen peşin hüküm verme annemde eymene soğan kadar kafası var dıodu, gecen artık yedırme su oglana önünü alamazsın dio

Benimki normalde lazerli hiç yoktu ancak kızımdan sonra çıktı tek tük de olsa ama hatırlatma yaptırmak için gidemedim bir türlü. Çıkanları da hep eldivenle alırım senin gibi. Şükür hiç çoğalmadı zaten çok zayıf çıkıyor

Neden jilet kullanma dedi? Ben normalde epilasyon aletinin traş başlığını kullanıyordum ama son denememde beceremedim göbekten ayna koydum duşun içine jiletle daha kolay oldu. Yine öyle yaparım diyordum. Kafam karıştı

Ahh çok iyi geldi bu sözler teşekkür ederim Alpicim
Dudaklı öyle güzel ki bırak kaynasın arada trueliving_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…