soyasosu
bak dudaklıyı görünce senin göbüş araya kaynadı Çok fit bir anne olacaksın minik göbüşte minik pera saklı yarın kucagına geldiğinde dünyanın en tatlı annesinden biri olacaksın
Yaa ikinciler de bir başka oluyormuş daha sanki bilinçli olduğumuz için mi bilmiyorum çok güzel bir duygu hepinize dua ettim hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
İnşallah canım ben bu kadar güzel olacağını bilemedim ekip şahaneydi benimle sohbet ettiler bugün doğum yapan tek bendim çok ilgilendiler sevdiler beni bebeğimi
Ağda rahat evet ama cidden çok iyi degıl bencede.. Kesin çözümü olsa keske ama bitmio bu tüy meselesi.. Yazın geberdim ağdaya gidememekten.. En temizi jilet aslnda bence.. O da sürekli istio Bi kere yapınca.. Kadın olmak zor valla azizim
Gaz çıksa gerisi gelir herhalde.. En azından bunu ıstıo diye biliyorum doktorlar.. Yatakta uzanırken fılan bacaklarını kırıp karnına dogru getırmeye calıs, hani bebeklere yapılır gibi.. Ben ılkınde oyle cıkardım gazı 2 3 saat içinde
Kızlar son ihtiyaçları kalanlar veya ılerıkı aylarda oluşabılcek ihtiyaçları sımdıden almak isteyenler, yarın bime ugramayı unutmayın aklınızda olsun, güzel seyler var yani
Allahhiiiimmmm maşallah yahu maşallah Allah'ım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım benim boool bol bizim için de kokla meleği, iyi olmanıza çok sevindim
Aslanı bir görsen kedi gibi sesi nazik birde yan odada dün doğum yapan biri var kız bebek inletiyor ortalığı erkek gibi ağlıyor bizimki de çok nazlı nazlı nazik ağlıyor
Kızlar son haftalarınızda genital bölge temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Doktor jilet kullanma dedi, ağda yaptım ama o da siğilleri tahriş ediyor. E o civara sürmediğimde de ister istemez temiz olmuyor. Ne yapacağımı bilemedim. Öncesinde epilsyona gittiğim için dudak çevresinde var biraz, genel olarak yok zaten
Ben yıllardır doktor eldiveni kullanıyorum hem yaymıyor jilet gibi kılları hem tertemiz ve tek tük çıkmasını sağlıyor. Göbek büyüdüğü için zor biraz ama haftalık duşa girmeden çıkan olmuş mu diye alıyorum 5 dk sürüyor az olduğu için
Kızlar son haftalarınızda genital bölge temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Doktor jilet kullanma dedi, ağda yaptım ama o da siğilleri tahriş ediyor. E o civara sürmediğimde de ister istemez temiz olmuyor. Ne yapacağımı bilemedim. Öncesinde epilsyona gittiğim için dudak çevresinde var biraz, genel olarak yok zaten
Ben kadinlara özel jilet var ya ondan kullanıyorum suan ağda yapamam kendime hem canim cok acır hem göbekten yapamam . Genital bolge için de kuaföre gidemem hiç benlik değil. Dr neden jilet kullanma dedi peki ?
Aslanı bir görsen kedi gibi sesi nazik birde yan odada dün doğum yapan biri var kız bebek inletiyor ortalığı erkek gibi ağlıyor bizimki de çok nazlı nazlı nazik ağlıyor
Eridim ya sanki kulagıma geldi sesi sen dur o bi dobarlansın neler etcek sana, hemen peşin hüküm verme annemde eymene soğan kadar kafası var dıodu, gecen artık yedırme su oglana önünü alamazsın dio
Ben yıllardır doktor eldiveni kullanıyorum hem yaymıyor jilet gibi kılları hem tertemiz ve tek tük çıkmasını sağlıyor. Göbek büyüdüğü için zor biraz ama haftalık duşa girmeden çıkan olmuş mu diye alıyorum 5 dk sürüyor az olduğu için
Benimki normalde lazerli hiç yoktu ancak kızımdan sonra çıktı tek tük de olsa ama hatırlatma yaptırmak için gidemedim bir türlü. Çıkanları da hep eldivenle alırım senin gibi. Şükür hiç çoğalmadı zaten çok zayıf çıkıyor
Neden jilet kullanma dedi? Ben normalde epilasyon aletinin traş başlığını kullanıyordum ama son denememde beceremedim göbekten ayna koydum duşun içine jiletle daha kolay oldu. Yine öyle yaparım diyordum. Kafam karıştı
soyasosu
bak dudaklıyı görünce senin göbüş araya kaynadı Çok fit bir anne olacaksın minik göbüşte minik pera saklı yarın kucagına geldiğinde dünyanın en tatlı annesinden biri olacaksın