2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben kadinlara özel jilet var ya ondan kullanıyorum suan ağda yapamam kendime hem canim cok acır hem göbekten yapamam . Genital bolge için de kuaföre gidemem hiç benlik değil. Dr neden jilet kullanma dedi peki ?
Bende en son o jiletten kullandım.. Bende hiç ağda kullanmadım. Kuaföre falan yaptırmadım da. Hep kendim aletle temizlerdim.

O nasıl oluyor? hiç duymadım bile daha önce.

Ben kadinlara özel jilet var ya ondan kullanıyorum suan ağda yapamam kendime hem canim cok acır hem göbekten yapamam . Genital bolge için de kuaföre gidemem hiç benlik değil. Dr neden jilet kullanma dedi peki ?

Siğillerden dolayı demiş, siğile zarar verecegını dusunduyse belkı bılemedım

Beyaz doktor eldıvenıyle tek tek çekıyosun canım.. Ama cidden azaltıyor yada şöyle cogaltmıyor.. Kılolu degılken bende yapardım, alıskın olunca hele cabucak bitiodu
Yok bana göre değilmiş bacak falan alıştı da genital bölgede acıya dayanamam herhalde. Oldum olası makinayla aldım. Zaten beyaz tenli ve az tüylüyümdür. Koltuk altımı her banyoda jiletle alırım mesela ne yayıldı ne arttı.

Bence eldıvenle hiç acımıo makıneyle alıstıysan o vız gelır bence sana

Gebelık sekeri konusunda deneyımlı arkedeşlar.. Açlık tokluk kan şekerim çıkmış.. Sizce nasıl?
(yalnız tokluk kan şekeri tam 1 saat sonra degıl, 45dk sonra verıldı) bu yüzden yarın sabah saglık ocagına gidip tekrar yaptırcam, en azından haftaya kontrole gittigimde net sonuc olur elımde

Eklentiler

• Screenshot_20231019-221048.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20231019-221034.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 45
Bu gece muhtemelen rüyalar ruyalar amin inşallah hepimiz sağlıkla doguralim.

Bende mersin medicalparka gidiyorum. 30. Haftadan itibaren her hafta nst ve doktora gidiyorum hiç nst ye ücret ödemedim
Acıbademe gidiyorum ben canım istanbuldayım normalde alıyorlarmış ücret benim doktordan kaynaklı muhtemelen bişey ödemiyoruz. Muayene ücreti fazlasıyla dolgun zaten bide buna ödetmesinler

Ben ağda yapabiliyorum, ayna karşısında siğillerin kanamaması, yayılmaması için jilet kullanma dedi

Siğilden dolayı canım

Bence çok iyi 15 dk bişey farketmez ki zaten senin bebiş tombik ilerliyo için rahat etsin

Ben 2014 gibi gittim lazere çok oldu aslında bende yanık lekeleri oluştu o yüzden daha gitmedim ama bu bebeği de doğurunca gitmek gerekli çıkıyor hormonlardan çünkü Ama eldiven harika bir şey gerçekten hiç çoğaltmıyor bebek gibi yapıyor

Ben ağda yapabiliyorum, ayna karşısında siğillerin kanamaması, yayılmaması için jilet kullanma dedi
Siğil dediğin nedir merak ettim iltihaplı sivilce gibi mi bende hep vardır da doktora sormadım normal yapmıcam zaten de merak ettim

Bence çok iyi 15 dk bişey farketmez ki zaten senin bebiş tombik ilerliyo için rahat etsin

Ya dimi.. Arkadaslarım da öyle dedi.. Yınede yarın yıne saglık ocagına gidip kan vereyım, net olsun.. Bıraz rahatladım cunku dıyet yapabılcemı hiç sanmıyorum ya.. Sureklı ara öğün ana öğün filan.. Ben su an cocuga göre anca hareket edebılıorm, diğer türlü diyet yapsam mutfaktan cıkamam heralde

Diyet işi çok uğraştırıyor bende hiç gelemiyorum öyle şeylere evet evet için rahat etsin iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…