2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Eldivenle alabilirsin canım en konforlusu bu olur senin için
Benim ilk siğilim gebelikte eldivenle aldıktan sonra çıktı peki şunu soracağım, ister istemez eldivenle alınca tam temiz olmuyor, şu an göbekten göremediğimiz için. sezaryen öncesi bu sorun mu? Annem eliyle direkt koparıp temizleyen biri ama ameliyat öncesi hasta bakıcı jilet getirmişti, bununla iyice temizle diye. Hatta annem baya tartışacaktı, ben jilet sürmem etmem diye

Ay nasıl yapıosun.. Valla şat diye çekemiyorum orayı ya.. Eldıvenle yapıodum yıne ayna karşısında ama agdayla yapamam
Ben iğneli epilasyona gitmeden önce eldiven, ağda ve eldiven kullanan biriydim. O konuda takıntılı olduğum için acı eşiğim de iyidir

Ben böyle şeylerden çok çekiniyorum ya hazırlıksız yakalanırsam ya acil bişey olursa diye ödüm kopuyor her hafta düzenli temizliğimi yapıyorum ama çok korkuyorum yinede sizde böyle misiniz ya. Belki onlar için çok normal ama benim için kahredici bişey öyle yakalanmak

Siğil dediğin nedir merak ettim iltihaplı sivilce gibi mi bende hep vardır da doktora sormadım normal yapmıcam zaten de merak ettim
Yok canım iltihapsız, başsız sivilce gibi çıkmıştı. Ben kanattım hatta onu birkaç yere dağıldı, şimdi de renksiz et beni gibi oldu bir bölgede. Diğer yerlerde elime küçük bişiler geliyor ama göremiyorum

Ben iğneli epilasyona gitmeden önce eldiven, ağda ve eldiven kullanan biriydim. O konuda takıntılı olduğum için acı eşiğim de iyidir

Bende bu dogumdan snra gitcem galıba lazere.. Cok dayandım, oraya lazer değdirmemek için, her ay ağdaya gitmek de çok yorucu oluyo.. Gerçi 10.000 bakıma girmiş gibi oluyorum komple, agda manıkur pedıkur vsvs.. Gitmişken halloluyor ama saatlerce kuafore vakıt öldürmek artık sıkıcı geliyor

Bende öyleyim ama benim çok ama çok ince ve az dudak kısmında var kıllar, ağda yapınca en az 1 ay rahat ediyorum aslında

Yok o bolgeyle işleri olmuyo bıldıgım kadarıyla sezeryan işleminde.. Ama sonda fılan takılırken görülüo halıyle.. Bence eğer aşırı uzun bırakmazsan utanılacak bişey yok, yazın ben nerdeyse 3 aylıkken gösterdim acillerde doktorlara, çok utandım sıkıldım ama napim, elimde değil gidemedim kuafore

Bende tam dogum tarıhını kestiremedigm için sımdı gitmem lazım eger kasım ortası veya sonu dogum olacaksa.. Kasımı beklersem de bayagı uzun olcak, karar veremedim Bı turlu

Acı eşiğin iyiyse iğneli epilasyon öneririm ben öncesinde lazere de gittim ama en temizi iğneli. Hamilelikten dolayı ara verdim ama kalanlar için sonra yine gideceğim. Azıcık bir şey kaldı

Bende öyleyim ama benim çok ama çok ince ve az dudak kısmında var kıllar, ağda yapınca en az 1 ay rahat ediyorum aslında
Ben daha önce hiç lazere gitmedim gitsem de fayda etmez bence çünkü çok ince ve ağdanın alması için bile beklemem gerek. Benimde vajinal varis oldu gebelikte o yüzden gidemiyorum ağdaya mecburen jiletten devam hepimize tertemiz bi şekilde gitmek nasip olsun

Bence biraz daha bekle hiç değilse 34 35 gibi gidersin idare eder seni en kötü Allah korusun acil bişey olursa hemen jilet

Acı eşiğin iyiyse iğneli epilasyon öneririm ben öncesinde lazere de gittim ama en temizi iğneli. Hamilelikten dolayı ara verdim ama kalanlar için sonra yine gideceğim. Azıcık bir şey kaldı

Hiç bilmiyorum onların ayrımı nedir yıllarca inat ettim lazer olmiyim diye ama artık 2 numaram da bıraz buyuyunce lazere baslıcam ya.. Vakıt cok kıymetli olcak cunku 2 cocukluyken.. Butun gun kuafore gidiyor nerdeyse

Hamıle kalınca hormonlarla eskı halıne gelıo diyolar.. Oyle olmadı mı senin?

Ay sen o zaman kesin iğneliye git benim de tüylerim inceydi. Lazere bile millet ayda bir giderdi başlarda ben 3-4 ayda bir gidiyordum koltuk altımı lazere bile almadılar, çoğalır çok az seninki diye ama iğneli hepsini temizledi işte azıcık genitalde kaldı

Normal vücutta çıkan siğil et beni gibi bişey yani canım,
Benim gögüs altımda ve genitalde çıkıyor iltihaplı sivilceler kendi kendine patlıyor oda ağrılı olabiliyor bazen gögüsümdekiler azaldı baya emzirirken çıkmasın diye bakıyorum valla

Yaa benimde aynı senin gibi işte öyle yapayım o zaman kökten kurtulayım çok istiyorum

Yok canım hiçbir değişim olmadı.

Lazerde toplu geçiyorlar, ütü gibi düşün iğneli de ise her kıl köküne tek tek iğneyle elektrik verip sonra cımbızla çekiyorlar. Yani daha acılı

Bence biraz daha bekle hiç değilse 34 35 gibi gidersin idare eder seni en kötü Allah korusun acil bişey olursa hemen jilet

Bende muhtemelen oyle yaparım gibi.. Zaten bu ara vaktım de yok.. Bugun tam bi kaostu, doktora git gel eve gel cabucak toparla, dusakabın takmaya geldıler onlar gitti babam geldi Eymenle cıldırmacalar valla bu saat oldu anca oturdum

İltihaplı sivilce de çok kötü. Eşimin de göğüs bölgesinde çıkıyor. İnşallah çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…