2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar akşamdan beri göbeğim buz gibi altta pijama, üstte atlet ve sweet var ve yatakta battaniyenin altındayım. Ben üşümüyorum ama göbeğim üşüyor. Sıcak havlu vs düşündüm ama zararlı olur diye düşünüyorum. Var mı bunu yaşayan?

Bir de bununla ilgilimi bilmem ama belim, kalçam ağrıyor. Hafif kasık ağrısı da var. Sabah zor olacak sanki bugün

Allah yardımcınız olsun gerçekten çocukla hamilelik hiç kolay değildir hele son haftalar.

Sende virüs varmış o aldığın zamana denk gelmiş aktive olmuş ondan siğil olmaz Doktorlar sezaryan bölgesinin temiz olmasına bakar canım sezaryan bölgeside belli zaten aşağıları çokta önemli değil

İyi akşamlar herkese 35 haftalık hamileyim arada bir tansiyonum yükseldiği için 24 saatlik ıdrarda protegin kaçağına bakıldı 304 çıkmış sizce bu durum tehlike arz eder mi.

Ya sanki göbek oyle oluyodu hamıleyken.. Bnmde soguk oluyo göbegım vucudum göre

Allah yardımcınız olsun gerçekten çocukla hamilelik hiç kolay değildir hele son haftalar.
Sımdılık fena degıl öyle böyle gecıo da, bundan sonra Kı haftaları hiç yaşamadım bılmıorm, ne durum da olurum, tek basıma nası gecer bılmıorm.. İnşallah kımseye muhtaç olmadan 38i görürüm
Yavrum bide iyice açıldı çenesi, sureklı konusmak istiyo, en guzel zamanları bnm için hep bu zmnlarını bekledım bende de eskısı gibi tahammül kalmadı, İlk baslardakı gibi oyun oynayamıyorum konusmak bile zor gelıo, sureklı uyusam keske öyle böyle zamanı gecırmeye calısıorm

Şükür onuda hallettik

İyi akşamlar herkese 35 haftalık hamileyim arada bir tansiyonum yükseldiği için 24 saatlik ıdrarda protegin kaçağına bakıldı 304 çıkmış sizce bu durum tehlike arz eder mi.
Eder canım düzenli olarak tansiyonunu kontrol et vücudunda ödemi kontrol et doktoruna sonucu bildir. Duruma göre yatış ya da takip verebilir ya da doğumu planlayabilir haftan iyi çünkü. 140/90 üzeri tansiyonda ve bebeğin hareketleri yavaşladığında mutlaka hastaneye git

trueliving_ Ya ali ismini çok severim aslanda gs den severım çok iyi olmuş eşin vurmuş ve goool olmuş
Benim kızım istemedi bende ali alp koyacaktım evde bi tane ali var dedi
Eşinin ismi mi Ali benimde artık içime siniyor isim aslanım alim diye seviyoruz bıcırığı Alp isminde çok güzel oda içimde kalan bir isim oldu anlamı olsun okunuşu olsun çok hoş sağlıcakla gelsin Alp paşa

Evet canım ben normal istiyordum ama bende de bir sürü pürüz var işte fıtık, vajinal varis, kuyruk sokumu eğriliği ve daha çatı müsait mi hiç bilmiyoruz o yüzden doğum yaklaştığında belli olacak hepsi

Teşekkür ederim az once çıktı sonuç yarin sorarım

İnşallah en kolay şekilde atlatsın bu süreci tüm anneler

Dokucell kordon kani bankasi

Aklima gelmedi onu sormak. Yarin sorayim bakayim

Ay ben bunun dudaklarını yerim maşallahhh Allah analı babalı büyütsün çok duygulandım öpücük atıyor resmen

Acıbademe gidiyorum ben canım istanbuldayım normalde alıyorlarmış ücret benim doktordan kaynaklı muhtemelen bişey ödemiyoruz. Muayene ücreti fazlasıyla dolgun zaten bide buna ödetmesinler
Benimde doktordan dolayı yüksek muayene ücreti. Doktor biraz fenomen olmuşta
Ahmet yıldızbakan adı

Artık hiçbir doktora güvenim kalmadı şu 1 hafta bana eziyet gibi geçecek
Hiç canını sıkma hiç birşey olmayacak bak görürsün. Klasik doktor korkutmaları. Bana miyomum var diye doktor neler dedi ya. Senin ameliyatını kimse yapmaz sezeryan bile olamazsın doktorlar seni kabul etmez dedi bana o ara yaşadığım psikolojiyi asla unutamam. Bazı doktorlar insan psikolojisinden zerre anlamıyorlar. İhtimal olarak en kötüsünü söyleyecek illa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…