2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
O kadar başka ki sanki ilk gibi aynı heyecan sürekli izliyorum uyurken inşallah sizlerede dua ettim sağlıcakla kavuşun
Aminn canım benim ben daha 33+5im biz burda ufak bir azınlık olarak sizin bebiş haberlerinizi aldıkça mutluluktan gözlerimiz dola dola bekleyecegiz inan kendim doğurmuş gibi duygulandim soyasosu senin için de göz yaşlarımı hazirladim yarıni bekliyorum hehehe annemin taşınma telaşı var çok yazamiyorum ama sürekli girip her şeyi okuyup oh her şey yolunda deyip çıkıyorum o yüzden lütfen sen de yarın ilk musait olduğun anda yaz buraya olur muu

Canımm çok sağol inşallah sizlerde zamanında kavuşacaksınız ama seninde baya az kaldı maşallah emzirdikçe gece bakıyorum okuyorum elimden geldiğince yardımcı da olurum sorularınız varsa evime geçince daha rahat olucam diye umuyorum tabiki az kaldı

Sorular bu günden sonra gelecek muhtemelen özellikle ben ve. soyasosu gibi İlk kez anne olacaklardan.iyi ki görmüşüm de bu guruba girmişim.tesadufen öğrendim ama şimdi aile gibi olduk.tum süreçte çok kıymetli seyler öğrendim buradan, cok destek aldim.simdi de dogumlarimizi bekliyoruz.hepiniz iyi ki varsiniz.

Sen ve soyasosu için büyük gün.. Dualarımız sizinle. Fırsat bulabildiğiniz en erken zamanda haber vermeye çalışırsanız çok seviniriz

Allah kolaylıkla, sağlıkla kucaklarınıza almaya yardım etsin inşallah

Bazen de her şeye rağmen bir bakmışsın kolaylıkla gelivermiş inşallah öyle olur yeter ki sağlıkla kucağına al inşallah

Aynen direkt sizi düşünerek girdim valla.. İnşallah şansınız bahtınız açık olur

Ben dün doğurdum bugün soyasosu inşallah sağlıkla ondan da güzel haberler gelsin

Hpv olabilir mi düzenli smear veriyor musun bi de mutlaka hpv testi vermeni öneririm kanser yapan mi zararsız tipi mi belli olur rahim içine girdiyse kolonoskipi miydi rahim içine kamera ile girilip parça alınan onu da yaparlar bu pek ihmale gelmez canım sen bu olayın doğum sonrası peşine düş derim

Ayy gece kasığıma bir ağrı girdi, kasığımde değil sanki kafasını çıkarmaya çalışıyor dedim öyle bir ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…