Eşinin ismi mi Ali benimde artık içime siniyor isim aslanım alim diye seviyoruz bıcırığı Alp isminde çok güzel oda içimde kalan bir isim oldu anlamı olsun okunuşu olsun çok hoş sağlıcakla gelsin Alp paşa
Bende cıtcıtlı body aldım 4 5 tane.. Ama bimin kalıbı kucuk oluyo, 6 aylıgı 3 aylıkken giydiririm heralde ben mama tabagı alcaktm kalmamıs ya, ama tuffex beslenme kabını kaptım agız mendılı aldım, bide mama oturagı alcaktm ama açılması kapanması yok gibi geldı, hosuma gitmedi bıraktm.. Banyo filesi alcaktm ama o da havlulu bile degilmiş bıraktm.. Cıngırak aldım, emzik kabı aldım... Bide eymenıme Hot whells araba aldım onu es gecemiyorum yavrum ya
Bu duygu öyle güzel ki ikinci defa yaşamak için sabırsızlanıyorum. Bebeğinizi çıkarıp kucağınıza verdiklerinde tarifi imkansız duygular yaşıyorsunuz. İlk defa anne olacaklar bunu tadacak çok değişik gerçekten. soyasosunother
şimdiden tebrik ederim sağlıkla kavuşun inş
Kizlar sancim var ilk defa ama sürekli var doğum savcısının aralıklı girmesi lazım değil mi daha önce suni sancı aldığım için asıl doğum sancısını bilmiyorum belime kasıklarıma doğru regl ağrısı gibi girdi ama sürekli var aralıklı değil??
Kizlar sancim var ilk defa ama sürekli var doğum savcısının aralıklı girmesi lazım değil mi daha önce suni sancı aldığım için asıl doğum sancısını bilmiyorum belime kasıklarıma doğru regl ağrısı gibi girdi ama sürekli var aralıklı değil??
Sürekli ise acaba üşütmüş falan olabilir misiniz onun ağrısı mı ? Sancının arada bir olması gerekmiyor mu acaba ? Çok kötüyseniz riske atmayın hastane gidip nts ye girin bence
Sürekli ise acaba üşütmüş falan olabilir misiniz onun ağrısı mı ? Sancının arada bir olması gerekmiyor mu acaba ? Çok kötüyseniz riske atmayın hastane gidip nts ye girin bence
Evet usutmus olabilirim diye düşündüm ben de ayağıma patik giydim uzandım bakalım geçecek mi ben daha önce suni sancı ile doğum yaptığım için asıl kendi doğum sancısı nasıl olur deneyimli değilim açıkçası. Ama aralıklı girer diye biliyorum hep. Ay ev buz gibi hiç güneş almıyor konumu itibariyle malesef üşütmus olacağımı düşünüyorum ama bakalım
Kızlar ben sabah kahvaltısında
İki adet yumurta
Bir parça tulum peyniri
Üç dört adet zeytin
Biraz domates biraz salatalık yiyorum bazende bir kücük dilim kepek ekmeği bir parçasına da tahin pekmez sürdüğüm oluyor. Bu kahvaltı az mı? Eşim bugün sen böyle yersen olmaz tabii dedi ama yeterli değil mi ya ?
(Cevizi bademi ben daha sonra kahve yanında yiyorum.)
Sizi fazla merak ettirmeyeyim diye hemen girip yazayım dedim. Biz çok iyiyiz. Sezaryenim çok rahat geçti. Şimdi çok hafif ağrım var. Kızım çok güzel bembeyaz. Sadece ufak bir küvez durumumuz var ama iyi. Akşama ya da en geç yarın sabaha kollarımda olcak tekrar inşallah
Sizin için dua ettim
Kızlar ben sabah kahvaltısında
İki adet yumurta
Bir parça tulum peyniri
Üç dört adet zeytin
Biraz domates biraz salatalık yiyorum bazende bir kücük dilim kepek ekmeği bir parçasına da tahin pekmez sürdüğüm oluyor. Bu kahvaltı az mı? Eşim bugün sen böyle yersen olmaz tabii dedi ama yeterli değil mi ya ?
(Cevizi bademi ben daha sonra kahve yanında yiyorum.)
Bu yediklerinin yarısını yemiyorumdur. Az domates salatalık az peynir zeytin tamam. Haftada 1 2 anca yumurta yiyorum . Peynir baze yemiyorum . Badem ceviz daha hiç yemedim . Bence genetik olabilir bebek kilosu . Ama muz kaşar kuru yemiş süt kilo yapar diyorlar istersen onları bi dene