2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok sevindim iyi olmanıza hemen gelicek yanına peracımmda inşallah

Bence kahvaltınıza birkaç dilim ekmek daha ekleyebilirsiniz.ama ben nedense bebeklerin biz ne kadar yersek yiyelim alacağı kiloyu aldığını düşünüyorum. Mesela ben 3 hafta çok iyi beslenmiştim kaşar peynirinden muzuna cevizi ama az kilo almıştı. Diğer hafta dikkat etmedim daha çok kilo almıştı. Bu haftada mesela ben kilo almamışım bebek almıştı. Çok değişken olduğunu düşünüyorum.

Kızlar geçen burda konuşulmuştu sezeryan da sonda takılması acıtıyor mu acaba bunu daha yeni öğrendim sezeryan olan anneler cevaplayabilir mi

Maşallah iyi olmanıza çok sevindim canım. Çok şükür sağlıkla kavuştunuz birbirinize küvözide dert etme eminim çok hızlı toparlıycaktır Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Kızlar geçen burda konuşulmuştu sezeryan da sonda takılması acıtıyor mu acaba bunu daha yeni öğrendim sezeryan olan anneler cevaplayabilir mi
O kadar çok acıyan bişey değil merak etme zaten genel anestezi altında ya da spinal epidural uygulandıktan sonra takılıyor acil bi durum olmazsa

Tebrik ederim canım. hayırlı olsun. Kaç kg doğdu bebiş? Son ölçümlere yakınmı

Hamileliğim boyunca toplam 10 yumurta yamamışımdır çok tiksindim hala kusuyorum. Günde 2 yumurta yiyorsun daha ne olsun gayet güzel bir kahvaltı bence.

Canım ilk çocuk olacağı için bilgim yok ama dinlendikten sonra geçmezse doktoruna bir yaz istersen için rahat olsun en azindan. Hareketleri nasıl ?

Seninle o kadar benziyoruz ki ..
İlki normal ikinci dönmüyor. Ufak bize düşkün bir bebegimiz var . Bildiğimiz süreç hariç bir de ameliyatlı olma ihtimalinin gerginliği var. Annelerimiz rahat edemiyor gitmeye yer arar kaynana desen bıraksan bi sene kalır ama onun da çene durmaz rahat edemiyoruz.. bilemedim canım ya benim oğlanın kafası hâlâ kaburgamda artık sinirlerim bozuldu sanki inadına gibi amlamadim gitti .. çok nadir olan durum nasıl bizi buluyor onca bebeği dönen ama sezeruan isteyen varken bize vurdu piyango
Aslında senin çok az kaldı seni merakla bekliyorum açıkçası ben şahsi fikrim makat geliş doğuma cesaret edemem gibi ama tabi o an ki durum ne olir bilmiyorum bakalım senin sürecin nasıl ilerleyecek benden önce doğumun olacağı için seni çok merak ediyorum

Benim 35 haftaya tam 5 günüm var hadi inşallah benim de döner ya peki eline kafası geliyor muydu o kayboldu da mj anladın kontrolde mi öğrendin döndüğünü canım?
Yani 38e kadar dönebilir son anda dönebilir dedi ama biz 38e kadar bekliyeceğiz yoksa sezeryan olacak bebişler inatçı
Katılıyorum bu ne inat ya haftalardır kafası kaburgamda öylece duruyor konuşuyorum okşayip masaj yapıyorum sürekli secde emekleme kanepeden aşağı sarkma yapıyorum gram oynamadı bazen yan duruyor acayip seviniyorum sonra yine eski yerini alıyor dalga geçer gibi ya..

Oh oh maşallah size.. Şimdi sen ayaklanmaya toparlamaya bak ki güzel ilgilenebilesin kızınla

Canım soya çok sevindim geçmişler olsun en en en kısa sürede yavrunla sağlıklı bir şekilde evine geçeceksin inşallah

Nasıl yemıosun yav ne yıyon peki peynır zeytın domates yıyormus normal Bi kahvaltı işte, bunları yemeden nasıl ayakta kalıosun ben arada patates haşlıyorum tuzsuz ama boyutu ufak olanla yapıorm, ıkı yumurta, peynır zeytın salatalık ama ekmek tüketmiyorum, patates tok tutuyo sanrm.. Bazen sahanda sadece yumurta yapıorm.. Bi şekilde yıyorum ya sen boyle yemıosan da sasrdm

Hayır canım.. Hiç acımıyor.. Yapan kişiler ehil kişiler, hiç kafana takma, sadece rahat ol

Oyy maşallah maşallah kuzum benim hemen gelecektir o annesine inşallah sağlıcakla büyüsün

Ya bi de benim popoyla oturmuş galiba dün doktor öyle dedi. Ayakla değilde popoyla dünyaya gelmesi çok zor o yüzden karnım top gibi kalmış benim de sinirlerim bozuk annemler döner filan diyor onlar öyle deyince bile sinirleniyorum garip bir ruh hali Artık ben hiç bir şey yapmıyorum dün şöyle bir şey okudum bir dua okurken uyumuşum uzun biraz Duadan başka çare kalmadı bugün eşim toplantıda o Bilkent’teki doktorla sor dedim soracak ama artık gitmeye bile hevesim kalmadı. Uğraşacak gücüm enerjim yok. Diyorum bazen hayırlısı böyleymiş belki de dönse bile doğum kanalına giremicek bunlar. Ben ilkinde hiç böyle bir şey yaşamadım ki zaten servikal yetmezlik vardı kolayca açıldı bebekte aylardır kanaldaydı hop diye doğdu. Bi de ikinciler kolay olur derlerdi şans yok ki dün şöyle bir dua gördüm forumda bi onu deneyelim bakalım

Eklentiler

• IMG_0303.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 39
Bende seni merak ettiğim için bir bakıyım dedim çok çok sevindim iyi olmanıza Sağlıkla büyüsün Pera’mız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…