Çok sevindim iyi olmanızaSizi fazla merak ettirmeyeyim diye hemen girip yazayım dedim. Biz çok iyiyiz. Sezaryenim çok rahat geçti. Şimdi çok hafif ağrım var. Kızım çok güzel bembeyaz. Sadece ufak bir küvez durumumuz var ama iyi. Akşama ya da en geç yarın sabaha kollarımda olcak tekrarinşallah
Sizin için dua ettim
Yaa o eli yerimBebemim yüzünü yine göremedim burun görmeye de razıydım
Bence kahvaltınıza birkaç dilim ekmek daha ekleyebilirsiniz.ama ben nedense bebeklerin biz ne kadar yersek yiyelim alacağı kiloyu aldığını düşünüyorum. Mesela ben 3 hafta çok iyi beslenmiştim kaşar peynirinden muzuna cevizi ama az kilo almıştı. Diğer hafta dikkat etmedim daha çok kilo almıştı. Bu haftada mesela ben kilo almamışım bebek almıştı. Çok değişken olduğunu düşünüyorum.Kızlar ben sabah kahvaltısında
İki adet yumurta
Bir parça tulum peyniri
Üç dört adet zeytin
Biraz domates biraz salatalık yiyorum bazende bir kücük dilim kepek ekmeği bir parçasına da tahin pekmez sürdüğüm oluyor. Bu kahvaltı az mı? Eşim bugün sen böyle yersen olmaz tabii dedi ama yeterli değil mi ya ?
(Cevizi bademi ben daha sonra kahve yanında yiyorum.)
MaşallahSizi fazla merak ettirmeyeyim diye hemen girip yazayım dedim. Biz çok iyiyiz. Sezaryenim çok rahat geçti. Şimdi çok hafif ağrım var. Kızım çok güzel bembeyaz. Sadece ufak bir küvez durumumuz var ama iyi. Akşama ya da en geç yarın sabaha kollarımda olcak tekrarinşallah
Sizin için dua ettim
O kadar çok acıyan bişey değil merak etmeKızlar geçen burda konuşulmuştu sezeryan da sonda takılması acıtıyor mu acaba bunu daha yeni öğrendim sezeryan olan anneler cevaplayabilir mi
Sizi fazla merak ettirmeyeyim diye hemen girip yazayım dedim. Biz çok iyiyiz. Sezaryenim çok rahat geçti. Şimdi çok hafif ağrım var. Kızım çok güzel bembeyaz. Sadece ufak bir küvez durumumuz var ama iyi. Akşama ya da en geç yarın sabaha kollarımda olcak tekrarinşallah
Sizin için dua ettim
Kızlar ben sabah kahvaltısında
İki adet yumurta
Bir parça tulum peyniri
Üç dört adet zeytin
Biraz domates biraz salatalık yiyorum bazende bir kücük dilim kepek ekmeği bir parçasına da tahin pekmez sürdüğüm oluyor. Bu kahvaltı az mı? Eşim bugün sen böyle yersen olmaz tabii dedi ama yeterli değil mi ya ?
(Cevizi bademi ben daha sonra kahve yanında yiyorum.)
Hahaha yerim yaBebemim yüzünü yine göremedim burun görmeye de razıydım
Bebemim yüzünü yine göremedim burun görmeye de razıydım
Canım ilk çocuk olacağı için bilgim yok ama dinlendikten sonra geçmezse doktoruna bir yaz istersen için rahat olsun en azindan. Hareketleri nasıl ?Kizlar sancim var ilk defa ama sürekli var doğum savcısının aralıklı girmesi lazım değil mi daha önce suni sancı aldığım için asıl doğum sancısını bilmiyorum belime kasıklarıma doğru regl ağrısı gibi girdi ama sürekli var aralıklı değil??
Seninle o kadar benziyoruz ki ..Doktor çok hevesli değil makat için ama duruma göre hareket edicem sanırım baktım açılma yok bebeğin kafası zor çıkacak gibi o zaman riske atmam. 38 benim işte haftaya oluyor ya çok az kaldı hiç umudum yok döneceğime dair 30. Haftadan beri döndüğü görülmedi. Bende kordonu mu kısa acaba dönemiyor diyorum ama bu bebek o kadar aşağıdaydı ki alttan bakıyordu doktor erken doğar diye nasıl böyle oldu anlamıyorum
Ya inanır mısın gece kucağımda çişe götürüyorum asla babasıyla gitmiyor evi yıkıyor. Uyanıyor beşiğinden yanımıza ben kucaklamasam gitmiyor. Yani ameliyatlı halde 14 kg çocuğu nasıl kaldırırım bilmiyorum çığlık kıyamet olacak evde sürekli. Zaten psikolojik olarak yıprattı bu süreç bir de bi adım öteyi düşünmek iyice yordu beni. Sürekli napıcağımı düşünüyorumAllah yardımcımız olsun
Aslında senin çok az kaldı seni merakla bekliyorum açıkçası ben şahsi fikrim makat geliş doğuma cesaret edemem gibi ama tabi o an ki durum ne olir bilmiyorum bakalım senin sürecin nasıl ilerleyecek benden önce doğumun olacağı için seni çok merak ediyorumO hastanede yapıcam yine başka doktorun kartını verdi bu haftada pazara kadar yokmuş. O doktoru da hiç tanımıyorum herhalde kongre olursa ve o olmazsa yine diğerine yönlendirir. 40. Haftaya kadar genelde erkek bebekler bekliyor sanmıyorum o kadar duracağını ama bakalım
Benim 35 haftaya tam 5 günüm var hadi inşallah benim de döner ya35. Haftada dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam hiç hissetmedim döndüğünü. Özel bişeyde yapmadım. Şuan aşağıda olduğu için baya zorluyor yukarıdayken daha rahattım. Ben sezaryen istediğim için pek bişey farketmiyor yanikeşke seninle yer değiştirebilme şansım olsaydı
Katılıyorum bu ne inat ya haftalardır kafası kaburgamda öylece duruyor konuşuyorum okşayip masaj yapıyorum sürekli secde emekleme kanepeden aşağı sarkma yapıyorum gram oynamadı bazen yan duruyor acayip seviniyorum sonra yine eski yerini alıyor dalga geçer gibi ya..Yani 38e kadar dönebilir son anda dönebilir dedi ama biz 38e kadar bekliyeceğiz yoksa sezeryan olacak bebişler inatçı
Sizi fazla merak ettirmeyeyim diye hemen girip yazayım dedim. Biz çok iyiyiz. Sezaryenim çok rahat geçti. Şimdi çok hafif ağrım var. Kızım çok güzel bembeyaz. Sadece ufak bir küvez durumumuz var ama iyi. Akşama ya da en geç yarın sabaha kollarımda olcak tekrarinşallah
Sizin için dua ettim
Canım soya çok sevindim geçmişler olsunSizi fazla merak ettirmeyeyim diye hemen girip yazayım dedim. Biz çok iyiyiz. Sezaryenim çok rahat geçti. Şimdi çok hafif ağrım var. Kızım çok güzel bembeyaz. Sadece ufak bir küvez durumumuz var ama iyi. Akşama ya da en geç yarın sabaha kollarımda olcak tekrarinşallah
Sizin için dua ettim
Bu yediklerinin yarısını yemiyorumdur. Az domates salatalık az peynir zeytin tamam. Haftada 1 2 anca yumurta yiyorum . Peynir baze yemiyorum . Badem ceviz daha hiç yemedim . Bence genetik olabilir bebek kilosu . Ama muz kaşar kuru yemiş süt kilo yapar diyorlar istersen onları bi dene
Kızlar geçen burda konuşulmuştu sezeryan da sonda takılması acıtıyor mu acaba bunu daha yeni öğrendim sezeryan olan anneler cevaplayabilir mi
Oyy maşallah maşallah kuzum benim hemen gelecektir o annesine inşallahSizi fazla merak ettirmeyeyim diye hemen girip yazayım dedim. Biz çok iyiyiz. Sezaryenim çok rahat geçti. Şimdi çok hafif ağrım var. Kızım çok güzel bembeyaz. Sadece ufak bir küvez durumumuz var ama iyi. Akşama ya da en geç yarın sabaha kollarımda olcak tekrarinşallah
Sizin için dua ettim
Ya bi de benim popoyla oturmuş galiba dün doktor öyle dedi. Ayakla değilde popoyla dünyaya gelmesi çok zor o yüzden karnım top gibi kalmışSeninle o kadar benziyoruz ki ..
İlki normal ikinci dönmüyor. Ufak bize düşkün bir bebegimiz var . Bildiğimiz süreç hariç bir de ameliyatlı olma ihtimalinin gerginliği var. Annelerimiz rahat edemiyor gitmeye yer arar kaynana desen bıraksan bi sene kalır ama onun da çene durmaz rahat edemiyoruz.. bilemedim canım ya benim oğlanın kafası hâlâ kaburgamda artık sinirlerim bozuldu sanki inadına gibi amlamadim gitti .. çok nadir olan durum nasıl bizi buluyor onca bebeği dönen ama sezeruan isteyen varken bize vurdu piyango
Aslında senin çok az kaldı seni merakla bekliyorum açıkçası ben şahsi fikrim makat geliş doğuma cesaret edemem gibi ama tabi o an ki durum ne olir bilmiyorum bakalım senin sürecin nasıl ilerleyecek benden önce doğumun olacağı için seni çok merak ediyorum
Benim 35 haftaya tam 5 günüm var hadi inşallah benim de döner yapeki eline kafası geliyor muydu o kayboldu da mj anladın kontrolde mi öğrendin döndüğünü canım?
Katılıyorum bu ne inat ya haftalardır kafası kaburgamda öylece duruyor konuşuyorum okşayip masaj yapıyorum sürekli secde emekleme kanepeden aşağı sarkma yapıyorum gram oynamadı bazen yan duruyor acayip seviniyorum sonra yine eski yerini alıyor dalga geçer gibi ya..
Hamileliğim boyunca toplam 10 yumurta yamamışımdır çok tiksindim hala kusuyorum. Günde 2 yumurta yiyorsun daha ne olsun gayet güzel bir kahvaltı bence.
Bende seni merak ettiğim için bir bakıyım dedim çok çok sevindim iyi olmanızaSizi fazla merak ettirmeyeyim diye hemen girip yazayım dedim. Biz çok iyiyiz. Sezaryenim çok rahat geçti. Şimdi çok hafif ağrım var. Kızım çok güzel bembeyaz. Sadece ufak bir küvez durumumuz var ama iyi. Akşama ya da en geç yarın sabaha kollarımda olcak tekrarinşallah
Sizin için dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?