2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben 32 yıldır yumurta yemiyorum kokusuna bile tahammülüm yoktu ama evlenince ve çocuk olunca mecbur Ben sabahları bir dilim ekmek, salatalık, domates, kaşar peynir, siyah yeşil zeytin, bal kaymak ya da tereyağ reçel bazen de nutella ve filtre kahve fix Bazen simit alıyoruz üşenmezsem ya da börek ama genel olarak böyle. Hiç beyaz ekmek tüketmiyorum ama köy ekmeği alıyor annemler yazlığa gidip geldikçe buzluğa atıyorum onu ekmek kızartmada kızartıp yiyoruz

Bu da bizim ikinci kız odası bir halıları değiştirmek kaldı Valla hangi birine ne alacağımızı şaşırdık ya kızıma kışlık bir sürü şey aldım ne görse istemeye başladı bir de artık anlıyor Yenidoğanı bıraktık onun için uğraşıyoruz

Eklentiler

• IMG_0306.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 104
Çok sevindim iyi olmanıza hemen yanına gelsin sağlıkla büyüsün Pera kuzusu

Yüzünü tamamen mi kapatmış o elıyle valla ben hiç görmedim.. Artık dogum sonrası bellı olcak.. Genelde femur kemiğimi gördüm, gayet iyi bir kemiğe benzıyodu
Hahaha evet tamamen kapatmış bizimkiler yüz görünümlüğü istiyor

Kafasının olduğu yeri hissediyordum sol tarafımda hep bi şişlik vardı ama dönünce oraya poposu gelmiş o yüzen hiç mi hiç farketmedim hatta çok şaşırdım döndüğüne. İnşallah sizinde döner

Hep sola yatın döner diyorlar ama benimkide dönmedi 28 haftadan beri aynı kaldı 35 deyim hala aynı umudu kestim dönmesinden ben

Hep sola yatın döner diyorlar ama benimkide dönmedi 28 haftadan beri aynı kaldı 35 deyim hala aynı umudu kestim dönmesinden ben
Ben bu gebelikte açıkçası pek sola yatmamıştım sonra biri buradan onu söyleyince yatmaya başladım ama yine dönmedi yok ya başımıza bir şey gelecek ki olmuyor diyorum artık ne diyelim. Eğer sezaryen olursa bu sefer tüpler bağlanabiliyorsa ameliyat olmuşken onu bağlatırım bari diyorum. Kaça çıkarız hastaneden bilmiyorum da yaklaşık 40 45 bin sanırım sezaryen tüp bağlatmayla 100 ü bulur heralde

Oy maşallah canım hayırlı olsun Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah,bebeklerimiz çok güçlü hemen çıkacaklar inşallah

Kızlar geçen burda konuşulmuştu sezeryan da sonda takılması acıtıyor mu acaba bunu daha yeni öğrendim sezeryan olan anneler cevaplayabilir mi
Canım benimde en korktuğum şey sondaydı ,belden iğne yaptıktan sonra taktı benim sondamı hiç birşey hissetmedim çıkarırken yine tam uyuşukluk geçmeden çıkardı onda da hiç ama hiç birşey hissetmedim boşuna korkmuşum o yüzden hiç korkma hissetmiceksin

Kızlar epidural ve spinal anestezi farkına biraz baktım ama çok çok fark göremedim hastanede fiyat farkı olduğunu söylediler doktoruma bir soracağım haftaya siz hangisini önerirsiniz

canımm hayırlı olsunn insallah en kısa sürede yanına gelir kuzucuğun cok sevindim güzel geçmesine

Kimse yapmıo mu kahvaltı ya Bi ben bi minik kız annesi yapıyorum gibi geldi
Benimde standart bir kahvaltı oluyor genelde 2 yumurta yemeye çalışıyorum zorluyorum kendimi ama mutlaka kaşar ceviz yiyorum eskiden Nutella ne çok yerdim hamilelikten beri uzaktan uzağa bakışıyoruz

Bana anestezi yokken takıldı, ne takılırken ne cıkarılırken bile hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…