Seninle o kadar benziyoruz ki ..
İlki normal ikinci dönmüyor. Ufak bize düşkün bir bebegimiz var . Bildiğimiz süreç hariç bir de ameliyatlı olma ihtimalinin gerginliği var. Annelerimiz rahat edemiyor gitmeye yer arar kaynana desen bıraksan bi sene kalır ama onun da çene durmaz rahat edemiyoruz.. bilemedim canım ya benim oğlanın kafası hâlâ kaburgamda artık sinirlerim bozuldu sanki inadına gibi amlamadim gitti .. çok nadir olan durum nasıl bizi buluyor onca bebeği dönen ama sezeruan isteyen varken bize vurdu piyango
Aslında senin çok az kaldı seni merakla bekliyorum açıkçası ben şahsi fikrim makat geliş doğuma cesaret edemem gibi ama tabi o an ki durum ne olir bilmiyorum bakalım senin sürecin nasıl ilerleyecek benden önce doğumun olacağı için seni çok merak ediyorum
Benim 35 haftaya tam 5 günüm var hadi inşallah benim de döner ya
peki eline kafası geliyor muydu o kayboldu da mj anladın kontrolde mi öğrendin döndüğünü canım?
Katılıyorum bu ne inat ya haftalardır kafası kaburgamda öylece duruyor konuşuyorum okşayip masaj yapıyorum sürekli secde emekleme kanepeden aşağı sarkma yapıyorum gram oynamadı bazen yan duruyor acayip seviniyorum sonra yine eski yerini alıyor dalga geçer gibi ya..