2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
next ten alışveriş yapan oldumu arkadaşlar tulumları çok hoşuma gidiyor ve burda carters 1 tanesi ne kadar pahalı ordan almak daha mantıklı rüyalarıma giriyor almam şart 10 güne geliyo diyolar bedenleri nasıldır kaç beden alsam 1 aylık çok tulumları yok bebeklerin

Ben de cok istiyorum ama yenidogana cesaret edemedim. Hele bir dogsunlar 1 yas icin almayi planliyorum. Beden tutturamam diye korktum bir de Simdi cok kucukler hemen kuculcek diye kiyamadim

Ben devamlı alışveriş yapıyorum ama baya geç geliyor haberiniz olsun bir de oradaki fiyatların üzerine gümrük ödüyorsunuz. Kalitesi harika zaten ona diyecek söz yok. Ben kızımda da hep NeXT giydirdim atletine çorabına kadar. Şimdi de bu bebeğime 5 tulum 5 zıbın havlu bornoz seti ve battaniye aldım ilk etapta. Beden konusunda da ben sıkıntı yaşamadım hiç. Zaten yanlarında cm leri yazıyor. Asla dar küçük değil.

Ben de cok istiyorum ama yenidogana cesaret edemedim. Hele bir dogsunlar 1 yas icin almayi planliyorum. Beden tutturamam diye korktum bir de Simdi cok kucukler hemen kuculcek diye kiyamadim
Ahh bende kıyamıyorum büyücekler ama içimde kalıcak almazsam büyüyünce tulum sevmiyorum ben tulumları tatlı zaten 1-3 ayları leri ayaksız alıyım büyüsede giyerler diye düşünüyorum

Saydıkların yoktu bizim burdaki bimden kesinlikle alırdım bende sadece bunları bulabildim inanirmsn bimin içi doluydu bugün noluyor dedim

Kızlar geçen burda konuşulmuştu sezeryan da sonda takılması acıtıyor mu acaba bunu daha yeni öğrendim sezeryan olan anneler cevaplayabilir mi

Merhaba
Sezaryen aslında korkulacak bir operasyon değil. sondanın takılması çıkarılması, epiduralin yapılması, damar yolu açılması vs. hiç gözde büyütülecek şeyler değil. Normal doğumda annelerin “ya doğum sırasında kakamı yaparsam” endişesi gibi aslında bunlar da. İnanın operasyon sırasında hiç mesele olmuyor. Doktorumuz iyiyse sonrasında ağrı sızı vs. de fazla olmuyor (planlı sezaryen için en azından). İlk günden duş bile alabiliyorsunuz. Elbette bir hafta içinde mekik çekmeli sportif bir hayata başlayamazsınız ama zaten lohusalık 40 gün - 3 ay arası bedenin dinlenip toparlanmasını gerektirir. Sezaryen olması gereken arkadaşlar bu konularda endişelenmesin lütfen, istisnalar muhakkak olur ama çoğumuzunki iyi geçecektir, sonrasında da günlük hayata dönmek birçok açıdan sanıldığından kolay olacaktır. Sezaryen elbette riskleri olan ve şartlar gerektirmedikçe tercih edilmemesi gereken cerrahi bir operasyon ama kötü yanı ağrılı sanlıcı bir operasyon olması değil, normal doğum olmaması, vajinal doğumun bazı avantajlarından yoksun olması ve bir kere sezaryen olunca sonraki doğumlarda da sezaryene mahkum kalınması. Her halükarda gebeliğin ağırlığından kurtulmuş ve her şey yolunda gittiyse sağlıkla yavrunuza kavuşmuş oluyorsunuz. İşlerin yolunda gitmemesinden korkabiliyoruz hepimiz elbette ama her şey yolunda gittiği takdirde normal doğumdan da sezaryenden de korkmamak gerek. Yeterki doktorumuza güvenelim (veya en azından güvenmeye çalışalım)

Evet gümrük vergiside var abim ingilterede aslında ama eşi ameliyat olucağı için gelicekler hatta abim bugün geliyo söylemek istemedim gümrükle orda aynı fiyat oluyor uğraşsın istemedim kızıma geçen sene bot getirmişti baya iyi çıktı bu sene olmuyo diye üzülüyodu bot getiricek sanırım kardeşim söylemiş bide ateş ölçer aldırdım kotamı oldurdum tulumları o kadar güzel ki karar veremedim hangisi diye valla

Bizim burda satılan yüzde yüz pamuk yazan şeylere asla aldanmayın aradaki farkı görmeniz lazım. Hatta foto çekeyim.

Eklentiler

• image.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 80
Ahh miniğim hoşgeldin dünyaya Bahtın hep açık olsun .. Kaç kilo doğdu sonra yaz bize .
Sende hemen iyleş kızınla güzel günler sizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…