2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çook sevimdim, Allah analı babalı büyütsün, yüzünüzden gülümseme eksik olmasın

Merhaba üzerinden Bya zaman geçmiş ama aktif olduğunuzu görerek sormak istedim.
Kolanda mı doğum yapacaksınız acaba ? Paket fiyatı nedir bilginiz var mı daha doğrusu bu tedavi muayene paket ve doğum olarak sanırım ayrı fiyatlar konusunda bir fikriniz var mı ?

Merhaba ben bayrampaşa kolanda doğum yapacağım fiyat 14 bin sezaryen için tabi bu paket olarak değil muayene için 880 tl ödüyprum şuan

Merhaba ben bayrampaşa kolanda doğum yapacağım fiyat 14 bin sezaryen için tabi bu paket olarak değil muayene için 880 tl ödüyprum şuan
Muayene için bir paketleri yok mu peki ?
Memorial de muayene tahlil için bir paket. Doğum için ayrı bir paket vardı da ondan sordum. Bende Şişli’deki kolanı düşünüyordum da. Fiyatlar konusunda bi fikrim oluşması adına sormuştum teşekkürler cevap için

Tebrik ederim kendim bebeğime kavuşmuş gibi mutlu oldum senin için, darısı ben dahil bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah sağlıkla büyüsün meleğin

Birde bu 880 sgk fiyatı mı ? Yani doktordan doktora değişen bişey mi acaba ?
Ben liv hospital da başlayıp devam ettim bu haftaya kadar, bazı sağlık sorunlrımdan dolayı değiştirmek durumunda kaldım aniden. O yüzden paket vs konuşmaya fırsatımız olmadı açıkcası zaten 35 haftadayım şuan az bir öuaynem kaldı diye düşünüyorum. Evet fiyatlar sgk için geçerli olan fiyatlar

Anladım teşekkürler cevabınız için geçmiş olsun sağlıklı rahat bir doğum geçirmenizi dilerim

Odanız çok güzel canım güzel günlerde kullanın. Bizde aynı durumdayız yenidoğan alışverişinden çok malesef kızıma bişeyler alıyorum. Kışlık alışveriş yaptım oyuncak zaten istiyor gördüğünü dediğin gibi. Ne yapıcaz biz

soyasosu canım benim çok şükür sağlıcakla kavuşturana Allah analı babalı sağlıklı bir ömür nasip etsin.. sana da çok geçmiş olsun hemen toparlanırsın inşallah

Çok teşekkür ederiz Valla eskiden marka olsun şu olsun derdim de şimdi Lc Wakiki bile lüks olmuş ordan takımlar aldım kışlık onu da netten alıyorum ki kuponları filan oluyor O kadar çok oyuncağı var ki dolapların içine saklıyorum oynayacağını çıkarıyorum bazen yeni almış gibi oluyor Neyse ki ikinci çocuğa oyuncakta almayacağız

Sezaryen esnasında temizlenecek, o süreçte türüne de bakılacak. Sonrasında da aşı vs şeklinde tedavisine başlayacağız inşallah. Gebelik öncesi smear vermiştim temiz çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…