2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Ay ben de dolaba saklıyorum. Giysi dolabımda giysiden çok kutu oyuncağı var yerlerini de öğrendi artık, unutuyor bazen ama bazen de define avına çıkmış gibi bulup getiriyor hepsini

soyasosu ve nother tebrik ediyorum ikinizi de, bütün pek giremedim. Sağlıkla doğdular ya, inşallah sağlıkla da büyütün

Aynen öyle canım. Lc waikiki ve civil den aldım bende yenidoğan alışverişini. Birkaç tanede ebebekten oldu bitti. Oğluşum evde biraz pembe zıbınlarla gezebilir

LCW Zara’yla yarışıyor. Hm bile ordan daha uygun neredeyse. Mağazadan bir çift çorap aldım 40 tl idi

İyi akşamlar hanımlar benim bebeğimin hareketleri bugün çok değişik baş aşağı duruyordu geçen kontrolde bugün oturamiyorum makatta da vajinada çok baskı yapıyor heran çıkacakmış gibi zaten yürürken toplanıyor sertleşiyor du çok önemsemiyor dum normal mi acaba 34 haftadayiz

Nst bi girseniz toplanma olunca sancıda oluyormuş sanırım belki hissetmiyosundur,
Makat ve vajinaya baskı bende hissediyorum tekmeleri ordan olabiliyor çünkü ayakları aşağıda 2 haftadır

Kanala kafayı yerleştirmiştir büyük ihtimalle ondan öyledir yine artarsa dr a gidersin tabi

Nst bi girseniz toplanma olunca sancıda oluyormuş sanırım belki hissetmiyosundur,
Makat ve vajinaya baskı bende hissediyorum tekmeleri ordan olabiliyor çünkü ayakları aşağıda 2 haftadır
Kanala kafayı yerleştirmiştir büyük ihtimalle ondan öyledir yine artarsa dr a gidersin tabi
Benim bebeğimin kafası aşağıda ayakları yukarda bende sancı olabilir diye düşündüm birde göbek deliği bölgemde iğne batması gibi ağrı var sanki içerden tirnakliyor gibi

Aynen öyle canım. Lc waikiki ve civil den aldım bende yenidoğan alışverişini. Birkaç tanede ebebekten oldu bitti. Oğluşum evde biraz pembe zıbınlarla gezebilir
Haha gezsin hiç bir şey olmaz bende keşke saklasaydım Neyse ki 1 yaştan sonra her şeyi hazır
LCW Zara’yla yarışıyor. Hm bile ordan daha uygun neredeyse. Mağazadan bir çift çorap aldım 40 tl idi
Ben daha pahalıdır diye ümidi kesip bakmıyordum hiç Hayat gerçekten her geçen gün zorlaşıyor

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim de göbekte fıtığım var en son 9 mm di doktorum 2cme kadar yolu var demisti. Senin fıtık kontrol edildi mi ne kadar büyümüş?

Kızlar bu fıtık dışardan belli olan bir şey mi? Benim göbek deliğim de açıldı iyice dışa doğru, bir yeri de hafiften pırtlamış gibi. Hassasiyet hissediyorum sanki biraz orada. Böyle mi oluyo acaba göbek fıtığı? Doktor randevum da pazartesi, acil bir mesele değildir umarım

Yarın kontrolümüz var döndü mü bakalım ben hiç dönmemiş gibi hissediyorum ama kafası sağda olduğunu hissederdim sertlikten hala daha sağda gibi çatı muayenesi beni çok korkutuyor bu arada. Birde herkes niye doğuruyor durun daha ya 20 günüm var daha benim Kasım anneleriydik hani biz

Bende de göbek deliği bir tuhaf oldu. Fıtık veya dışarı çıkma değil aksine yumuşama.. Deliğin etrafındaki yaklaşık yarım cm kalınlıkta bölüm çok yumuşak, incecik bir deri haline geldi. Yaklaşık bir ay oldu.

Hepinizin mesajlarını okuyamadım ama iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.Pera en son 3 kilo ölçülmüştü.2800 ve 49 cm doğdu. Genel olarak iyi ama azcık oksijen seviyesi düşüyor. Sabaha tamamen geçmiş olur bu durum çok sık yaşanan bir şey dediler. Akşam emzireceğim, sabah da kollarımda inşallah
Benim hafif ağrılarım var hemşireler süper gittiğimi söylüyor. Kalkıyorum yürüyorum.
Sezaryenden korkmayın, çok kısa sürüyor zaten. Ben hissetmedim midem de bulanmadı. Eşim yanımdaydı ve şükür bayılmadı

Benim bebeğimin kafası aşağıda ayakları yukarda bende sancı olabilir diye düşündüm birde göbek deliği bölgemde iğne batması gibi ağrı var sanki içerden tirnakliyor gibi
O iğne batması bende genelde var , göbek deliği açıldığı ve deri incelik hassaslastigi için ama baskı bence bebeğin kafasını kanala yerleştirmesi kaynaklı yine takip et ağrıların artar sıklaşırsa gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…