2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Yaa ben aynı dikişi açarlar diodum.. Bunu bılmıodm

Şans evet. 2bişey yapıp sigara çay molası verdi. Hadi dedim çoğu iş çıksın aradan onada razıyım. Ama akşama doğru ayakta duramayınca uzandım biraz mutfağı öyle bir sallamış ki anlatamam. Ki dolap içine falan girmeyecekti. Cam, dolap kapakları vs. Mutfak büyük zaten yetişmez biliyoruz. Ama insan pencerenin camını siler, çerçevesini bırakır mı? Giderkende bakarsın eksik kalan yer varsa gelirim yine falan diyor bide. Hayatta almam eve daha.. Dün farkettim eşimede diyemedim. Benden fazla söylenir şu halde bile 1500ü bana ver bundan sonra, ben yaparım diye dalga geçiyor

Son düzenleme:
Bende etrafımdan hep öyle duydum ayrıca ama doktora da soramadım çekindim, şimdi işini öğretiyor gibi hissetmesin diye, muayene sonuna kadar söyleyecek sandım sonra çıktık

Sigarası varsa onlar bence iyi temızlıkcı olmazlar ya.. Bak bnm ev 130m2 gibi bişey.. Ben mutfagı yaptım, abla her odaya girdi, toz silme süpürme avize pencereler kapılar halledip halısını serdi, he Bi de üstüne tül perde yıkadık mola ıkı kez verdik, biri kahvaltı diğeri öğle yemeği.. Kahve yapcaktm ama vakıt kalmadı.. Onun haricinde ıkımızde sabah beri ayakta iş yaptık bu abla bana başladgnda o da dedi cerceveler berbattı diye, öncekı gelen sallamasyon yaptı için hersey heryerdeydi, tuvalet penceresini bile sildi o yuzden cok hakedıo aldıgı parayı, şu an 750tlye gelıo ama ben fazla fazla verıorm valla, yılbaşında 1200 yapcakmıs, haklı valla verılır o para o kadına, cok temız elı kolu hızlı..
Ben hiç bulamam diodum istedgm gibi temızlık yapan biri, şükür buldum, artık bırakmam valla

Bizim evde 3+1 135m2. Bebek odası temizdi zaten sadece camını sildi. Kapadık kapısını. Yani bir oda eksik halde yetişmedi. Birde odaların çok büyük, 2 daire gibi burası falan diyor arada. Çenede bol. Kahvaltı, öğlen yemeği, çayı ayrı kahvesi ayrı. Yesin içsin gözüm yok ama işini yapsın önce. Günah ya.. Valla eşim evde olmasa çıkıp mutfak penceresi silicem o kadar sinir oldum. Eşime söylesem oda yapar ama bu seferde kadını sen buldun olayına bağlar.

İyi birini bulduysan bırakma valla. Neyse fiyat fazlasını ver sende kalsın.

Kesinlikle katılıyorum, zaten inanılmaz fiyatlar söylüyorlar çünkü kimse bulamıyor onlar da farkındalar. Ya parasını geçtim artık gerçekten güzel yapsın başka bir şey istemiyorum

36. Haftayla beraber bana bir güncelleme geldi, gündüz inanılmaz enerjik hissediyorum hep çıkasım var ama bazen kendimi durduruyorum abartınca ama çok hareketli günlerimde de akşam bel ağrısı uyutmuyor

36. Haftayla beraber bana bir güncelleme geldi, gündüz inanılmaz enerjik hissediyorum hep çıkasım var ama bazen kendimi durduruyorum abartınca ama çok hareketli günlerimde de akşam bel ağrısı uyutmuyor
Benim güncellemem ayaklarımda ödem başlaması sanki. Hep giydiğim rahat çoraplarım dünden beri iz bırakıyor bileklerimde

Bende ayağa kalkana kadar çok enerjiğim. Her işi yaparım gibi geliyor kalkınca gerçeklerle yüzleşiyorum ama

Ay iyi bari ya gerçi bikinilik halimiz kalmadı ama neyse yine de önemli bu konular Sen spinal dediklerini mi olacaksın ben hiç daha araştırmadım ama görmek istiyorum. Ya epidural dicem o zaman ya spinal değil
Ben spinal ya onun riskleri biraz daha az ya çok kırkuyorum valla spinalden baş ağrısı felç falan olur diye ama sırf çocuğu rahat emzirmek için olucam bide yüzünü eahatça görebileyim diye genelde ağrı oluyo çünkü eşime dedim sende girip beni sakinleştirirsen olurum giricek o da o yüzden

Maşallah.. Nasıl oldunuz? Evde misiniz hepiniz. Önceki mesajlara bakımda biri küvözdeymiş bir süre.
Çok zor günler geçirdik ama çok şükür hepsi geçti gitti. Kuzularımdan birisi yanımda, diğerini de yarın evimize getireceğiz Doğum yapmamış herkesin şimdiden hayırlı doğumları olsun, sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah, sonra burada uykusuz gecelerden bahsedelim

Kızlar merhaba. Çok uzuuuun zamandır gelmedim buralara. İnşallah iyisinizdir. 37 artı 3 olduk. Sezeryan olacakmışım. Artık gün saymaya başladık. Doktor önümüzdeki haftadan sonra her an doğumun olabilir dedi. Bi kaç günle kasım annesi olamayabilirim. hepinize çok çok selamlar. Ara ara gelmeye çalışacağım

Bende etrafımdan hep öyle duydum ayrıca ama doktora da soramadım çekindim, şimdi işini öğretiyor gibi hissetmesin diye, muayene sonuna kadar söyleyecek sandım sonra çıktık
Boşver hiç bişey sorma akışına bırak ne zaman istiyorsa o zaman yapsın sanada süpriz olsun ki gerilmeden yaptırıverirsin muayneni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…