2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimde bir kizim var o sebeple oturma odasinda olacam . Cunku en aktif ve kendini iyi hissettigi yer orasi ve kizimin sesine alissin istiyorum . Kizimi asiri sessiz bir ortamda buyuttugum icin zorlanmistim . Bu sefer oyle yapmak istemedim . Ve ilk dogumda yatak odasi bana kabus gibi geliyor zorlanmistim baya korona var kimse yok yorgunluk stres huzun vs . Yatak odasi bana korkutucu geliyor. Çıt sesine uyanirdi kizim sureklo sallamayla gecti uyanmasi bende tranva yapmisti artik nedense o 1 yasina gelince ben duzelmeye baslamistim . Oyle anlatmak istedim

Arkadaşlar birkaç gündür bebeğim hareket etmediği zamanlarda taş gibi oluyor karnım. Sırtını dayıyor muhtemelen ama bildiğiniz taş gibi bir sertlik. Normal mi bu durum son haftalarda?
Ben 20+ haftalardan itibaren öyleyim canım. Artık sertleştiğinde sırtını ve poposunu dayıyor ve bariz disaridan neresi olduğu belli oluyor elimle bile hissetmeme gerek yok yani bence bu haftalarda çok çok normal. Burda birkaç sefer yazmıştım doktorum bana 3 hafta önce bir ilaç yazmıştı sertleşmesini değil de sık sık sertleşmesini önlemek için ( çünkü günde 20-30 dan fazla oluyordu ve artık can yakıyordu ) ilacı kullandığım günden itibaren çok rahatım ama haftaya birakicam çünkü doktorum 35. Haftadan sonra sık sertleşmeyi de normal kabul ederiz ve bunu engellemek istemeyiz demişti

Sağlıkla kucağına al canım

Açık gaita rengi kafama takıldı benimde görünce 1 haftadır öyle rengi
tansiyonum 12/ 7,5 buluyor sabahları küçük 8 ödemimde var yarın bende tekrar idrar ve kan versem mi korktum şimdi

Tek basına bir bulgu Bi işe yaramaz bence.. Yani kolestaz degıldır en azından.. Tansıyon etkıler mı bılemem

Ay ben birinci soruyu doğumdan sonra genel olarak kim kalacak gibi anlamıştım hastanede eşim kesin kalacak annem de eşimin performansına göre

Benden tavsiye çok kafana takma, ben bundan 2 ay önce kv ile Kp için 40ı çıkmasına yakın gelsin diyordum hep. E sonra bi anda Kp vefat etti. Torununu hiç göremedi. O yüzden akışa bıraktım artık, yarım elma gönül alma. Çok rahatsız eden durum olursa zaten tepkimi koyarım, ben koyamazsam eşim ya da anneme söyler onlara koydururum ama annelikle beraber bir şekilde biz de değişeceğiz buna inanıyorum. Ki sen tecrübeli annesin, bu süreci daha da iyi yönetirsin eminim

nother senle aynı gün doğum yapmıştık. Sen nasılsın? Alışabildin mi?
Daha yeni siteye girebildimbebegime cok alıştım cok seviyorum.sezaryen agrisi beni biraz zorladi.destek.alacak kimse de yok fazla.bebege bakmak kendime bakmak mamaydi suttu gazdi sarilikti derken sudan cikmis baliga dondum.sen nasılsın hoc okuyamadim ama hep aklima geldin.

@soyasosu nother kızlar naptınız ? Nasıl gidiyor hayat taze anneler
İyilesme sürecinden geciyorum.biraz zorlanmadim desem yalan olur.Bir sürü tavsiye vericem özellikle sezaryen yapacaklara.firsat bulup da girebilirsem.en onemli ikisini vereyim.dogum sonrası yaninizda anne olan ve bebegini saldim çayıra tarzi buyutmemis bir kadin olsun.en.az 10 15 gun.ben bunun icin binparmagimi verirdim.bir de hastaneye giderken kucuk konserve siselerine kayisi dut kurusu elma armut kurusu ve kuş uzumunden yapacaginiz hosaf konservesi götürün.bunu yaptım ve kendimi hala öpüyorum

Az önceki mesajına yazacaktım ama sonra vazgeçmiştim valla tebrik ederim seni tek başına sezaryen sonrası ve yanlış hatırlamıyorsam ilk bebek de böyle her şeye yetmeye çalışıyorsun ve bir şekilde de yetebiliyorsun. Tabi keşke yetmek zorunda kalmasaydın, orası ayrı

Kayısı ve incirden hoşaf yapıp götürmeyi düşünüyordum, demek ki doğru bir karar vermişim. Ama elma.armut ve kuş üzümü neden?

Sağ salim kavuşun inşallah yavrunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…