2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yani varsa ekleyin süt yapiyor ama yoksa da kayisi ve dut olsun içinde.baya etkili.evet ilk bebegim ve gerçekten bu yasima kadar böyle zorlandigimi bilmem.bebege yetememe çaresizliği ve bebegin bana muhtacligi.annelik.duygusu çok hizli yüklendi.

Geceden beri ağrılarım var. Afedersiniz geceden beri 3 kere tuvalete çıktım ishal gibi de değil gibi de. Bulantım var sinirlerim bozuldu acaba mi demekten. Bulantıyla beraber hafif baş ağrısı var

Hanımlar almanyada hastane yemekleri çok kötü iğrenç kelimesi kullanamadım nimet diye anlayın. Orda et yemediğimi söylüyorum zaten ama inanın mide bulandırıcı. Sadece kahvaltıda gelen ekmek yağ yiyorum. 2 kızımda öyle oldu. Bulgur pilavı yapıp götürsem mi diyorum yanına salatalık domates meyve. Bir arkadaş kayısı incir hoşafı demiş. Elma falan. Seseryana zararlı olurmu yemek yapıp götürsem

Bulgur ilk günden çok gaz yapar yemeni tavsiye etmem süt yapıyor evet ama gazda yapıyor sezaryanda bide onun sancısını çekme hoşaflar sıvı şeyler olur tabikide domates salatalık falan 2. Gün yersin yada akşam sulu yemek dursun dolabında bana bamya vermişti hastane ona benzer bi yemek eşin yakınsa hastane 2. Gün ısıtıp getirir olmadı bamyada bağırsak çalıştırır bu arada belkide o yüzden verildi hastanede bilemiyorum sebze yesen daha iyi yani

Aynı yoldan geçtim. Kızımda üç gün o hastanede o yemeklerle cinnet geçirecektim. Sütlü pirinçli bir lapa getiriyorlardı devamlı tatsız. Bi de sabah bir dilim ekmek bir reçel bir yağ. Ama ben yanıma kuru kayısı kuru incir kurabiye kek gibi şeyler götürmüştüm. Tavsiye ederim.

Hoşaf gotur hem de bol bol.ben iki gun sadece hoşaf yiyebildim ve gaz sancim hic olmadi.kayinvalidem bana bir yemek yapti getirdi adi arapça simidi gibi bir sey.tarifi alip buraya yazicam.sezaryen olan herkes yesin.lavmandan bile daha etkili oldu benim icin.tadi hayatimda yedigim en kötü seylerden ama kendi rizamla gun boyu yedim dün.

Emin ol bu şekilde evet zor oluyor ancak bağlar daha güçlü oluyor. Kızıma ben ve eşim baktık.Hatta eşim ilk üç gün yoktu hastanede pandemi nedeniyle almamışlardı. O halde tek başıma baktım. Allah gücünü veriyor.yurtdışında mısın?

Türkiye'de yim ama ailem uzakta.bu sehre de yeni geldik sayılır evlenip.hep çalıştım komşularımi da tanımıyorum keske biraz hafta sonu tanissaymisim dedim insanlarla.kayinvalidem hasta yardımcı olamiyor.kalakaldim eşimle.ona da babalik yerine yanlışlıkla annelik yüklendi bebek agladigi zaman çaresizlik icinde kaliyor.yapamiyor.sadece getir götür yapabiliyor.

kayınvalidenin yaptığı şey tatlı gibi miydi haside derler bizim memlekette. Lohusa yemeği olarak bilinir bol süt yapar ayrıca

Kızlar hoşaf kuru kayısı kuru incirden mi yaptınız yoksa taze kayısı ve taze incir mi kullandınız anneme söyliyeyimde hazırda bulundursun ben anlamam pek bunlardan

O da ilk defa tadıyor bu duyguyu bocalaması normal.Ben doğum öncesi yalnız olacağım için dolabı doldurmuştum. Buzluğa bir sürü yemek yapıp koymuştum mantı içli köfte börek sarma kek kurabiye köfte gibi şeyler. İlk başlarda çok güzel oldu hazırla yapıp yemiştik. Daha doğum yapmayan yalnız olacak hamişler varsa öneririm bunun yanında dediğin gibi bolca hoşaf yapmıştım kavanozlarda. Benim eşim yumurta bile kıramaz çok iyi olmuştu hazır şeylerin olması

Hem kendine hem bebeğe bakmak kolay değil. Gerçekten tebrik ediyorum ben de alıştım ama sürekli memedeyiz. Hani yenidoğanlar hep uyurdu. Benim kız kıpır kıpır gözleri ile izliyor sürekli( bunun için erken değil mi )
Ama öyle pamuk gibi ki çok güzel. Bu kız benden mi çıktı diye düşünüyorum ona baktıkça
Sen de hep aklıma geldin iyi olmanıza çok sevindim

Ya maşallah perakuş zehir gibi, desene size kök sökturecek

Benimki öyleydi.Resmen gözü açık doğdu uzun uzun beni süzüyordu sessiz bir şekilde. Hatta ben ebeye doktora falan sormuştum normal mi diye Algıları şimdiden açık bu çok güzel demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…