Hem kendine hem bebeğe bakmak kolay değil. Gerçekten tebrik ediyorum ben de alıştım ama sürekli memedeyiz. Hani yenidoğanlar hep uyurdu. Benim kız kıpır kıpır gözleri ile izliyor sürekli( bunun için erken değil mi )
Ama öyle pamuk gibi ki çok güzel. Bu kız benden mi çıktı diye düşünüyorum ona baktıkça
Sen de hep aklıma geldin iyi olmanıza çok sevindim
İlk duşundan sonra öyle bi rahatlıcak ki uyandırmak zor olucak maşallah güzel kızıma oda sizi çok merak etmiş inceliyodur hepinizi özellikle annesini
Daha uzunca bi süre inanamıcaksın benim mi bu bebek diye
Benimki öyleydi.Resmen gözü açık doğdu uzun uzun beni süzüyordu sessiz bir şekilde. Hatta ben ebeye doktora falan sormuştum normal mi diye Algıları şimdiden açık bu çok güzel demişlerdi
Eşimde dün beni çok güldürdü bu konuda. Bebeğin gözleri ne zaman açılacak diyor adam senelerdir yenidoğan yavru kedilerle içiçe olduğundan insan yavrusunu da öyle zannedermiş garibim Dedim insanda öyle değil o iş. Ama çok güldüm ya.. Çok işim var çok.. İki bebekle uğraşır gibi olacağım sanırım.
Eşimde dün beni çok güldürdü bu konuda. Bebeğin gözleri ne zaman açılacak diyor adam senelerdir yenidoğan yavru kedilerle içiçe olduğundan insan yavrusunu da öyle zannedermiş garibim Dedim insanda öyle değil o iş. Ama çok güldüm ya.. Çok işim var çok.. İki bebekle uğraşır gibi olacağım sanırım.
Eşin haklı ama bunlar folik asit bebeleri eskiden 40 gün açmazmış bebekler gözünü
Ben bile hala doğurana dıyorum gözünü actı mı Acmazmı bıcır bıcır doguyorlar
Hanımlar almanyada hastane yemekleri çok kötü iğrenç kelimesi kullanamadım nimet diye anlayın. Orda et yemediğimi söylüyorum zaten ama inanın mide bulandırıcı. Sadece kahvaltıda gelen ekmek yağ yiyorum. 2 kızımda öyle oldu. Bulgur pilavı yapıp götürsem mi diyorum yanına salatalık domates meyve. Bir arkadaş kayısı incir hoşafı demiş. Elma falan. Seseryana zararlı olurmu yemek yapıp götürsem
Ya kızlar biz KASIM ANNELERI topiğiyiz.. bu nedir ya daha 1 Kasım ı görmeden hepiniz döküldünüz.. Kasım annelerinin şanına yakışır şekilde o ay doğuracak yok mu benimle birlikte
Benim eşim de daha doğmadan sürekli soruyor , bizi ne zaman görecek, ne zaman gülecek, hep uyuyacak mı.?... İlk çocuğumuz valla bende bilmiyorum diyorum
Berikko
canım özellikle sana sorucam gebekik kolestazı için dün bi kaç eksiğim var diye e bebege gittim ama yakta duramıcak kadar sağ üst karnımda ağrı oldu tam gögsümün altıydı karaciğer varmış orda gecede bi süre ağrıdı kaburgamı karaciğer mi kafam karıştı karnın üst sağ tarafında ağrı oluyor mu bu durumda ?
Benim karaciğer yağlanması sivilce gibi sorunlarım var bide bu olsun istemem tetikler mi acaba diye de düşünmeden edemedim
Hem kendine hem bebeğe bakmak kolay değil. Gerçekten tebrik ediyorum ben de alıştım ama sürekli memedeyiz. Hani yenidoğanlar hep uyurdu. Benim kız kıpır kıpır gözleri ile izliyor sürekli( bunun için erken değil mi )
Ama öyle pamuk gibi ki çok güzel. Bu kız benden mi çıktı diye düşünüyorum ona baktıkça
Sen de hep aklıma geldin iyi olmanıza çok sevindim
Oyy maşallah Benim kızımda böyleydi yenidoğanı zorla uyandırırlar normalde emsin sarılık olmasın diye, bizim ki doğuştan uyanıktı ilk doğduğunda bile uyumazdı sürekli zeytin gibi gözleriyle bakardı etrafa
Ya kızlar biz KASIM ANNELERI topiğiyiz.. bu nedir ya daha 1 Kasım ı görmeden hepiniz döküldünüz.. Kasım annelerinin şanına yakışır şekilde o ay doğuracak yok mu benimle birlikte
Kızlar bende akşam üstü karın ağrısıyla uğraştım sanki regli olacakmışım gibi bir ağrı, sanırım üşütmüşüm. Ilık duş aldım sıcak bir şeyler içtim kendime geldim ama doğuracak mıyım acaba diye bende düşünmedim değil
Bugün tartıldım yine hiç kilo almamışım hatta sanırım biraz vermişim, normalde doğumum yakın olsa biraz ödem filan olurdu herhalde. İlkinde paçaları lastikli bir eşofman altım vardı hala giyiyorum gece yatarken onu giyersem sıkar uyuyamazdım şimdi hiç ödem denilen bir şey yok. Yüzüğüm de hala oluyor diyorum benim doğuma baya bir var 41 i bile görürüm bu gidişle
Kızlar bende akşam üstü karın ağrısıyla uğraştım sanki regli olacakmışım gibi bir ağrı, sanırım üşütmüşüm. Ilık duş aldım sıcak bir şeyler içtim kendime geldim ama doğuracak mıyım acaba diye bende düşünmedim değil
Bugün tartıldım yine hiç kilo almamışım hatta sanırım biraz vermişim, normalde doğumum yakın olsa biraz ödem filan olurdu herhalde. İlkinde paçaları lastikli bir eşofman altım vardı hala giyiyorum gece yatarken onu giyersem sıkar uyuyamazdım şimdi hiç ödem denilen bir şey yok. Yüzüğüm de hala oluyor diyorum benim doğuma baya bir var 41 i bile görürüm bu gidişle
Merhaba kızlar.Benimde bugün kontrolüm vardı dün gece suyum geldi sandım ama gelmemiş sıvı akıntıymış.Doktor kese bir kere delindiyse sızıntı da olsa sürekli gelmeye devam eder dedi .Allaha şükür sıkıntı yok.Kanala da girmemiş daha o kadar ufak ki fazla kilo alamıyor 2600 gr .kordon da kan akışı var ama eskiye oranla kilo alımı çok yavaş 3 kg bulsa şükredicem. haftalık 50-75 gr ancak alıyor 2 haftadır .Sezaryen e gün aldım Doktorun da önerisi böyle oldu .bu saatten sonra kordonu çıkmaz dedi zaten bir haftadır sol tarafıma yatmaktan sol bacağım uyuştu ama çözemedi yani.Erken gelmezse 7 Kasım inşallah
yildizsavascisi
canım annem aradı şimdi bir tanıdığı doğum yapmış 3. Normal doğumu ve bebek makatmış. Doktor nst ye bağlayıp son anda karnından eliyle çevirmiş bebeği. Öncesinde çevirmemiş ama kadının sancısıyla çevirmiş. Ya bilmiyorum napsam o hastane de kurtköyde çok uzak değil bana ama Acıbadem daha iyi diye hiç gitmek istemiyorum. Yarın doktorla bir daha konuşucam direk sezaryen günü vermesin bir bakalım duruma dicem, belki sancıyla o da çevirir acil bir şey olursa zaten son çare sezaryen
Tolga çevik’in bir videosu vardı, yatağa yaslanıp bir bacağını bir bacağının üstüne atabiliyorsan doğuma daha var, atamıyorsan doğum çok yakın diye ve gerçekliği var diyorlar dene bi