2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya kızlar biz KASIM ANNELERI topiğiyiz.. bu nedir ya daha 1 Kasım ı görmeden hepiniz döküldünüz.. Kasım annelerinin şanına yakışır şekilde o ay doğuracak yok mu benimle birlikte
Burdayım tahminimce en erken 8-9 kasımdan sonra olur. 11 ta da 13 kasımı gözüme kestirdim, cuma doktor ne diyecek bakalım

Tolga çevik’in bir videosu vardı, yatağa yaslanıp bir bacağını bir bacağının üstüne atabiliyorsan doğuma daha var, atamıyorsan doğum çok yakın diye ve gerçekliği var diyorlar dene bi
Haha atıyorum atıyorum zaten vajinal kısımda hiç doluluk yok top gibi karnımda sıkışmış o yüzden yemek pek yiyemiyorum. İşkence gibi yemek yemek nefes hiç alınmıyor

Haha atıyorum atıyorum zaten vajinal kısımda hiç doluluk yok top gibi karnımda sıkışmış o yüzden yemek pek yiyemiyorum. İşkence gibi yemek yemek nefes hiç alınmıyor
Ay aman vaktinde sağlıkla gelsinler de gerisi teferruat ama beklemek gerçekten zor

Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı. 35+3 yaklaşık 2580 çıktı ölçümde, 49 cm boy, doktoru kan akımlarına falan da baktı durumunun iyi olduğunu söyledi. Nst’de yolundaydı. Minyon yapılıymış genel anlamda. Haftasıyla uyumlu ama genel olarak kafası hep geriden gelirdi, bu sefer 10 günde büyümemiş bile görünüyor diyebilirim ölçümlerde de bazen yanıltıcı durumlar olabiliyor sanırım ama yinede endişe ettim. Sanırım kötü bir durum olsa doktoru bunu söylerdi ya da detaylıda falan belli olabilirdi dimi mikrosefali gibi durumlar, yaklaşık 2 hafta geriden gidiyor gibi çıkmış bu sefer normalde 1 haftaydı. aynı haftalarda genel kilo durumu nasıl bir de sizin bebeklerin

Ben kızımı babyneste yatırmıştım hem rahat yumuşak hemde uyuyarak geldi arabada. Ama elim sürekli üzerindeydi anı bir frende filan

Hiç merak etme kafa yapısı küçüktür. Benim kızım 39. Haftada 34 hafta ölçümlerindeydi kafası. Yani 5 haftalık gerilik vardı. Mikrosefaliden çok korkuyordum ama o hastalıkta beyin içinde de değişik durumlar oluyormuş ve baştan beri mutlaka belli olurmuş. Sonradan kafanın küçük olması birşey ifade etmiyormuş. Çocuk artık kendi özelliklerini oluşturuyor. Minyon küçük kafalı bi bebiş olacaktır benim kızım gibi

İlkinde bende öyleydim bu nedense böyle oldu ikincilerde daha az alıyorsun bence kesinlikle

Annem kardeşime hamileyken(35 sene önce) ultrason o yıllarda yeni yeni kullanılmaya başlıyormuş ve doktor anneme ultrason günü vermiş, neyse annem de komşusuyla konuşurken anlatmış oda cahil işte demişki ultrasona giren bebekler engelli oluyor aman girme falan annem de inanmış gitmemiş, neyse doğum günü gelip çatınça bir bakmışlar bebek ters geliyor, o zamanın o şartlarında doktor bir şekilde eliyle döndürenek normal doğumu yaptırmış. Ama tabi doktorun tecrübesi, birikimi, eğitimi gideceğiniz doktorda olur mu bilemem. Bana düşmez tabiki ama fikrimi söylemek istedim normal doğum isteğin sende fark etmeden stres oluşturuyor bebeğede yansır. Bu riskleri almaya değer mi? Neden bu kadar normal doğum isteği? Belki sezeryanda çok rahat edeceksin. Kafanı rahat mı bıraksan biraz

Çok teşekkür ederim canım, fetal dna testi, detaylı vs gibi şeylerde belli olurdu baştan bu zamana kadar konusu açılırdı diye düşünüyorum bende. Sağlıkla gelsinler inşallah, ilk çocuk insan endişe ediyor

Sezaryenden korkma. ben ameliyattan 4 saat sonra ayaktaydım hiç ağrı sızı olmadı çok rahattım. Bebeğime kendim baktım. Kardeşim normal doğum yaptı alttan 10 dikişi, içten 7 dikişi vardı. Asla oturamadı günlerce. Bebeği hep biz verdik kucağına. Hatta oturamadığı için gögüsüne biz tutuyorduk emsin diye. Bence her ikisininde zorlukları var. Senin ve bebiş için en hayırlısı ne ise o olsun.

Bu arada normal doğum yapıp çok rahat eden, sezaryen olup çok ağrısı olanda oluyor. Bu biraz bünye meselesi sanırım. Hangisi olacaksa kolayca atlatmak nasip olsun hepimize

İshal ve bulantıda belirti ama belin ve karnında ağrıyomuş bi görünsenmi acaba belki nst çekilirsin,
Bende gece büyük tuvalete çok çıkıyorum 2 haftadır, bulantım yok gece biraz belim ağrıdı ama üşüttüm diye sanırım karnımın üst tarafları ağrıyor ara ara

Ah ya sık dişini verme canını az kaldiiiii

Bugün tam 35+0 ım. Dün ve bu sabah tansiyonda 14/10 ları gördüm zaten ara ara düzensizlikler vardı ama sıkıntı hissetmiyordum bu bir kaç gündür kendimi hiç hissetmiyorum. Doktora geldim bebeğin kilosu 2278 yani bir haftada sadece 100 gr almış.Doktor idrar ve kan testi istedi bu çok durmaz bu şekilde dedi. Nst de de düzensiz 80 e 100 e vuran sancılar çıktı.Yarın kendi perinatoloğumla randevum var bakalım o ne diyecek. Sanırım kasımı ben de göremem.

35+1 de 2420 46 cm di benim kızımda minnoş gidiyor bugün yine kontrolüm var inşallah 2700 olduğunu duymak istiyorum bide haftaya doğurucam ben 3 kg biz göremiycez muhtemelen ama sağlıklı olsunlar napalım ya

Bence cok iyi geldin bi şekilde 35 haftayı gördün ciğer geliştirici falan yapıldı mı canım

İshalim daha da artmış eşim sabah işe gitmedi nolur nolmaz diye o da korktu
Yeğenim şu an aynı durumda. Bağırsak enfeksiyonu varmış salgın olarak. Bulunduğu yerde aciller bile dolmuş. İshal kusma mide bulantısı yapıyormuş. Ama sen hamile olduğun için bence bekleme. Çünkü bunlarda doğum belirtisi olabilir böyle olmasa bile şu kaybı oluşmaması lazım belki serum vs yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…