2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bence cok iyi geldin bi şekilde 35 haftayı gördün ciğer geliştirici falan yapıldı mı canım
Yok yapılmadı. Perinatolog karar verir dedi doktorum. Zaten doğumu mu da Prof. Perinatolog yaptıracak. Yarın neyseki randevum vardı. Sezaryen için gün verecekti. Yarın dananın kuyruğu benim için kopar

Kan sulandırıcı kullanıyor musun ? Kan akışında sıkıntı olmaya başlamış o kadar az kilo aldıysa demekki ama doğsada sorun olmaz kendini üzme sakın yoğun bakıma bile girmeyebilir. Tansiyonunu iyi takip et yüksek gelmiş

Yok yapılmadı. Perinatolog karar verir dedi doktorum. Zaten doğumu mu da Prof. Perinatolog yaptıracak. Yarın neyseki randevum vardı. Sezaryen için gün verecekti. Yarın dananın kuyruğu benim için kopar
Hadi hayırlısı sizin için en güzel zaman olsun canım

Tansiyonum bi süredir böyleydi ama idrarda protein vs yoktu her hafta bakılıyordu ancak iki üç gündür ben de kendimi iyi hissetmiyorum başımda hep bir ağırlık vardı dün akşam ve sabah yüksek çıkınca bugün idrarın yanında ast alt değerlerine de bakıldı. Sabah 0.4 akşam 0.6 oksapar kullanıyorum. Benim bebeğin karın çevresi uzun süredir iki hafta geriydi suyumda azdı. Su seviyem şu an iyi durumda ama gerilik hala devam ediyor.hatta bugünkü ölçüme göre yaklaşık iki buçuk hafta olmuş gerilik. Bakalım yarın ne diyecek doktor.

Hiç riske atmamak gerek canım çok iyi dayandın maşallah hem su azlığı hem hastalanmanız falan sağlıkla doğsun gerisi önemli değil, muhtemelen perinatologunda risake atmak istemez sancında varmış zaten tansiyonda riskli hayırlı haberler al inşallah yarın

Su veya nişan falan da gelmiyo ki gönül rahatlığıyla gideyim hastaneye. Perşembe son kontrolüm tabi su ve nişan gelmek zorunda değil herkeste farklı ilerliyo ama sancılarımın düzenine bakıcam bi

İnşallah çok yıpratıcı oldu bu süreç. 26. Haftadan beri dayanıyorum ama artık gitmiyor.bir küçük kızım daha var bu şekilde ona da gereği gibi bakamıyorum neyseki kreşe gidiyor da biraz dinlenebiliyorum. Yarın doktor kararına göre bakacağım hatta eğer alırsa sağ Salim çok iyi olur

Canım epidural ile spinalin tam olarak farkı ne acaba? Genel anestezi istemiyorum ben, cuma günü doğumu planlarken bilinçli gitmek isterim
Canım dün yazamadım sana kusura bakma ya cenazemiz vardı geç geldim eve sonrada uyuyakalmışım.. epidural anestezi durada derine katater yerleştirilip yapılan bi işlem spinal daha yüzeysel yapılıyor. Epiduralde katater takılıyor sonrasında oradan ağrı kesici verilmeye devam ediliyor birde epiduralde spinale göre biraz daha çekmeleri dokunmaları hissediyorsun spinalde daha az hissediyorsun. Yan etkileri hemen hemen aynı uygulama şeklinde de seni etkilen bişey olmuyor aynı yöntemle yapılıyor takıldığı yer ve katater farklı sadece.

Canım bende dün okudum, o bölgede agrıda yapabılıomus ama bende hiç olmadı öyle bişey.. Zaten dayanılmaz Bi karın agrısı yapıomus bu kolestaz.. Bende de dogum sonrası oyle olsaydı safrayı alacaklardı, ama öyle bişey olmadı, şimdide öyle Bi ağrım yok.. Ama Bi de sadece ağrı olmaz kolestaz, kaşıntı ilk belirti gibi.. Baska bişeydir senınkı sankı ya

zordur eminim anlayabiliyorum seni benimde kızım var erken doğum korkusu kendimi kısıtlamam bişey yapamamam o kadar yordu ki, sen 26 haftadan beri daha çok stres altındasın inşallah hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kavuş gerisi önemli değil küçükte olsa hemen toparlıyolar tecrübelisinde zaten

Çok sağol kuzum

Zaten sezaryen i kabullendim ama böyle şeyler duyunca yine de biraz olsun umutlanıyorum. Gerçekten 2 yaş çocuğu olanlar anlar benim halimden ve tek başına mücadele edenler o yüzden bu kadar stresimiz
Amin canım benim haklısın hayırlısı olsun Bende hiç dikiş yoktu yani 1 kesi atılmış içten hiç dikiş filan yok o yüzden çok rahattım

Çok zordu ayakta duramıcak kadar çok ağrıyodu mağzada nasıl dolaştım çıktım kendimi attım anlatamam oturunca düzeldi gece yatarken aynı yer yine ağrıdı ben yinede kan idrar veriyim bugün yarın kontrolüm cumartesi ve tansiyonum 12\8 çıkmaya başladı küçük akşamdan beri yine düşmüyor yükselicek gibi geliyor bana ve ciddi anlamda ödemim var

Gerilik ilerlediyse sende değişik hissediyorsan doğurturlar muhtemelen seni canım

Cok normal heyecandan karnıma agrılar giriyor her doktor öncesi dogumda nolcaz bakalım
Her gün daha çok yaklaşıyoruz doğuma ve ben kendime hergün çok az kaldı napcam diye soruyorum sünnet çocuğu misali bende doğumdan kaçıcak gibi bi halim var

Hakkında hayırlısı olsun.. Cidden iyi gittiniz bebişinle bu süreçte, maşallahınız var tü tü tü en azından risk azaldı artık ya için rahat olsun.. Bundan sonra allahın izniyle hiçbişey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…