2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
tahmin edebiliyorum ne hissettiğini zor benim kızımda bi bende düzgün yiyiyor annemle kardeşime güveniyorum bakarlar annem en kötü gidder gelir yemek yapar kızım için çorbasını ama benim yedirdiğim gibi olmuyor mesela benimde aklım hep onda kalıcak
Bizde hep konuşuyoruz 3 katlı babie evimi getiricekler diyo kardeşlerinden çok hediyesini söylüyor çoğu zaman sonra ben onların ayaklarını gıdıklıcam yicem diyo ben ona diyodum yada bebeklik videolarından izliyodu gördü unutmuyor bende yapıcam diye renkleri sayıları öğreticem diyor şimdiden görmeyede almıyolar eşleri diye biliyorum o yüzden sordum

İnşallah vaktinde dogsun da.. Daha 5 haftam var 38e.. Hep onu istedim ama bakalım ne olcak.. Napalım olmadı yine bi küvoz macerası yaşarız, allahın verdıgı kahır da hoş lutuf da, eyvallah dicez napalım

Eğer degerler düşerse en gec cuma taburcu verırler dıye dusunuyorum.. Ama düşmezse Bi süre burda kalıcam galıba napalım başa gelen çekilio
Aslında dedıgın dogru, duzenı bozulmuyor, aksine daha iyi olcak teyzesi dayısı bakcak etcek bayılıo onlara.. Ama işte yanımda degıl ya cidden bana zor gelıo.. Bu zmna kadar hiç ayrılmadık, cok zormus

Hastane odasıda yok artık yani parmaklada yapılıyor o işlem şırınga ile aynı benim gözümde kötü bişey değil yani arkadaşın yanlış kullanmış gibi takip edilir ne kadar mama aldığıda benimde hastaneden çıkana kadar sütüm gelene kadar ilk önceliğim şırınga olur ki kızımda öyle yapmıştık sonra doymuyo sütüm azaldı diye 3 ayllıkken mama aldım sonrası pişmanlık annem uykusunda ver dedi ama ne fayda 2 günde alıştı çok yıpratmıştım kendimi tek korkum beni emmek istememeleri zaten mamada içsinler zaten nasıl doyucaklar ikisi ama emziriyim de inşallah Allahımm

2 - 3hafta kalır mısın hastanede. Değerler düzelince bırakırlar diye düşünmüştüm

Eğer degerler düşmezse bence kalırım.. Cunku polıklınıktekı doktor gecenkı gibi 800leri bulmasını istemeyiz degerleri o zmn mudahale edılmesı kontrolu zor oluyo dedi.. Ama ıyıce sıfırlanınca tutcaklarını sanmıyorum.. Eğer cumaya kadar sureklı düşerse sıfırlanınca taburcu beklıorm bakalm

Bende sasrdm aldılar aksam valla.. Almasa da sokcaktm valla Bi sürü sey getırdı tasıyamazdm asla

Eymende sevceem onu koruycam oyunlar oynucam diyip duruyor içim öyle guzel oluyo Kı onları duyunca, bide canlısına şahit olmak naparm bilemedm

Ben kendimi sevindiremiyorum bu konuda büyük bi kıskançlık krizleri yaşıcaz gibi geliyor hayali güzel tabi ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum ki bide buna etkilenmeyim beklentiye girmeyim, kızım eşimle ben konuşurken bile bağırıyo konuşma anne sus biz oyun oynuyoruz diye ve oyun delisi bakalım yaşayıp görücez,
Eymen daha büyük rahat atlatıcaksındır eminimki çok güzel abi olucak

37+6 olacak şuan 2950

İkizi olan arkadasım 9 ay emzırdı.. Ikızler için cok iyi Bi süre bence.. Kendını cok sartlama, emmese de naapcan, ver mama noolcak.. Valla anne sütü saglıklı fılan Dıyoruz ama onla da olmuyor.. Bagısıklık ve zeka allahın bahşettiği Bi lütüf.. Hep bunu söylerim.. Bunun anne sütüyle vsvs alakası yok bence.. Sadece beslio büyütüp süt.. Zekaya katkısı oldugunu hiç sanmıyorum.. Öyle olsa 7 yasına kadar emenler su an süper zeka olurdu

Eymende aynı.. Sevgiyi paylaşamıyor ılgı sadece onda olsun istiyor.. Bende beklıorm onları ama arada da oynarlar canım heralde bizde didişirdik ama iki dk snra oynar ederdık kardeslerımızle yani inşallah öyle olur.. Zaten cidden bırak içinde yasayacaklarına dışa vursun sinirini kıskanclıgını.. İçinde kalması daha kötü

Yok canım mama karşıtı değilim tabikide benim kızımda mama ile büyüdü 1,5 yaşına kadar hasta olmadı bile bi kere ateşlendi o sürede son 1 senedir ateşleniyor hastalanınca ağır geçiriyor oda parklardan falan geliyodur, zeka olarakta maşallahı var çok şükür çocuğuma
Kızım çok güzel emiyodu hemen ağzını açardı falan seviyodum emzirmeyi birden bırakınca üzülmüştüm emsinler isterim emmese bile mama var çok şükür

Coraspirin ve oksapar kullanan arkadaşlar acaba coraspirini ne zaman bıraktınız?

İş o oyun kıvamına getirene kadar orta yolu bulup idare etmekte onlar sanıyo ki hemen oynucaz edicez bi şok yaşıcaklar zaten

Aynen valla Eymen de kıbar kıbar emerdi.. Erirdim emzirirkenbende de oldu 4.ayda meme reddi, ama işte döndürmek cok zor oldu.. Bence varya ne rahatsa oyle yapcan cocuga.. Bi arkadas da 2 yasına kadar gece beslenmesini kesmedi, uykusuz kaldı etti, kendını heder etti.. Yazık valla, herseyın Bi zmnı var.. Faydalı diye ısrar edınce bu sefer hersey ters tepıo, sende inat ettgınle oturuyorsun asagıbu da denendi, yuzde yuz dogru

Evet emziren anneler gece boyu kaç kez uyanıyodu kızım belli saatler gece 2 kez falan uyanıyodu 6 aya kadar gece emiyodu sadece beni uyku sersemi sonra bende pes etmiştim mamada düzen oluyor o ayrı konu

ilk günler bende hastanenin verdiği kadehle verdim sonra baktım doymuyor ve baş edemiyorum aventin 0+ ay biberonuyla verdim. Bizde meme reddi olmadı ilk bir ay çözemiyor. Sonra doktor bırak artık anlar dedi sağdığım sütü kaşık biberonla vermeye çalıştım ama gerçekten zor o süt ziyan oluyordu beceremiyorduk. Bir de yapamadığımız için hava mı yutuyordu napıyordu gaz yaptı çok kötü kolikti zaten. Meme reddi 4. Ayda olmuştu bizde onda da yatakta zıplayarak emziriyordum ben Hiç sarılık yaşamadık çok şükür ama devamlı ya meme de ya sağımdaydım. Bir de kilolu doğunca yenidoğan gibi olmuyor bebek doymak bilmiyor. Emzir üstüne sağ ver yine içerdi

Günde kaç kere mama veriyorsun ve kaç cc
Aslında anlamaya çalışıyorum. Meme veriyorum baktım hala aranıyor gibi mama veriyorum. İçtiği kadar maks 30cc. Bazen 10 cc alıyor aadece. Yarın kontrolümüz var umarım fena gitmemişimdir
Bide benim mesela kaç cc sütüm olmalı iki saat aralıkları için? Gerçi yoğun ve kıvamlı şu an. Hemşiremiz iyi dedi ama şu kadar cc olmalı demedi
Uzun sürer mi bu durum bilmiyorum ama eds di galiba o sistemde var hem senin gögsünü hem mamayı emiyor o sırada, medikalciler satıyor hortumu
O sistemi gördüm bana mantıklı da geliyor. Onu da alıp deneyeceğim. Şimdilik bebeğin bu dönemini sarılık yaşamadan atlaması için uğraşıyorum.

Kızlar yatış verdiler degerlerim yukselmiş, cok yukselmeden önlem alalım dedıler.. Ne zmn cıkarım burdan nasıl olur bilmiyorum.. İçimdeki his hep bana noolcanı söylüyor aslnda odaya gectım sımdı
Çok geçmiş olsun canım. Şuan nasılsın inşallah herşey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…