tahmin edebiliyorum ne hissettiğini zor benim kızımda bi bende düzgün yiyiyor annemle kardeşime güveniyorum bakarlar annem en kötü gidder gelir yemek yapar kızım için çorbasını ama benim yedirdiğim gibi olmuyor mesela benimde aklım hep onda kalıcakÇok zormus ardında yavrunu bırakıp gelmek, karnındakını ayrı dusunuyosun aklındaki ayrı.. Ne yiycek ne İçecek aklım hep onda.. Sabah da içimize dogmus gibi kardesınden konustuk okula gitmeden.. Dedım hemen senle oynayamaz, süt İçecek buyuycek oyle oynucaksnz.. Ne dedi biliyor musunonun annesi kim olcak daha kavrayamadı tabi, eve gelınce bellı olcak hersey
Bu arada refakatçi var sanrm ama ben kımseyı ıstemedım.. Sımdı eger 2 3 hafta surecek bişey de kımseyı yormak istemedim.. Zaten onlar Eymene baksın yeter bana
Berikko gecmıs olsun canım. Aman ayrılıgınız böyle olsun sonra kardesle döeneceksın eve belkıde Saglık olsun da gerısı hallolur kavusunca bol bol öper koklasırsınız
@Hooops canım haftası kılosu cok ıyı ee 2 gunde birde gıdecekmıssın ınsallah saglıkla kucagına alırsın olumsuzu hiç düşünme. Doktor neden bekletıyor peki rısk varsa hanı kılosuda ıyı ya.
Vakitlice müşahede altına alınmışsın, Her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum ama işte aklının evdeki çocukta kalmasına bir çare yok ne yazık ki. Ama aslında Onun düzeni bozulmuyor, öyle düşünmek lazım. Aslında süreç ondan çok senin için zor, o yine kendi evinde, kendi odasında, kendi babasıyla. Okulu var, arkadaşları var, anneannesi babaannesi falan da gelir belki. Gelmese de sorun değil, bir şekilde idare edecek babasıyla, rutinlerini koruduğu sürece büyük bir rahatsızlık duymayacak ve kavuşacaksınız yakında. Çok uzamaz umarım
Hastane odasıda yok artık yani parmaklada yapılıyor o işlem şırınga ile aynı benim gözümde kötü bişey değil yani arkadaşın yanlış kullanmış gibi takip edilir ne kadar mama aldığıda benimde hastaneden çıkana kadar sütüm gelene kadar ilk önceliğim şırınga olur ki kızımda öyle yapmıştık sonra doymuyo sütüm azaldı diye 3 ayllıkken mama aldım sonrası pişmanlık annem uykusunda ver dedi ama ne fayda 2 günde alıştı çok yıpratmıştım kendimi tek korkum beni emmek istememeleri zaten mamada içsinler zaten nasıl doyucaklar ikisi ama emziriyim de inşallah Allahımm3,aylık gene iyi.. Bnm arkadas hemen tutturmuş memeyı unutmasın dıye te hastane odasında eds vermeye.. Valla ben tam eds nası bişey bilmiyorum ama bebegın emmesi iyi kuvvetli değilse bıberon vermek mantıklı gelıo bana.. Bı sure snra işte 3 4 aylıkken isteyince duzene girio hersey.. Ben 7 aylıkken mamayı kesmiştim
2 - 3hafta kalır mısın hastanede. Değerler düzelince bırakırlar diye düşünmüştüm
tahmin edebiliyorum ne hissettiğini zor benim kızımda bi bende düzgün yiyiyor annemle kardeşime güveniyorum bakarlar annem en kötü gidder gelir yemek yapar kızım için çorbasını ama benim yedirdiğim gibi olmuyor mesela benimde aklım hep onda kalıcak
Bizde hep konuşuyoruz 3 katlı babie evimi getiricekler diyo kardeşlerinden çok hediyesini söylüyor çoğu zamansonra ben onların ayaklarını gıdıklıcam yicem diyo ben ona diyodum yada bebeklik videolarından izliyodu gördü unutmuyor bende yapıcam diye renkleri sayıları öğreticem diyor şimdiden görmeyede almıyolar eşleri diye biliyorum o yüzden sordum
Ben kendimi sevindiremiyorum bu konuda büyük bi kıskançlık krizleri yaşıcaz gibi geliyor hayali güzel tabi ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum ki bide buna etkilenmeyim beklentiye girmeyim, kızım eşimle ben konuşurken bile bağırıyo konuşma anne sus biz oyun oynuyoruz diye ve oyun delisi bakalım yaşayıp görücez,Bende sasrdm aldılar aksam valla.. Almasa da sokcaktm valla Bi sürü sey getırdı tasıyamazdm asla
Eymende sevceem onu koruycam oyunlar oynucam diyip duruyoriçim öyle guzel oluyo Kı onları duyunca, bide canlısına şahit olmak naparm bilemedm
37+6 olacak şuan 2950Vallahi şiştim spring inan ki ne nefes alınıyor ne yeniyor.. göbek inmediği gibi bi de başı kaburga da bari yan dönse ya
Canım doğumun oldu mu ??
Son durumun ne oldu canım yazdıysan kaçırdım?
Ah canım kızımda aynısını yaşadım.. kızımda 1 ayı gecgin öksürük sürdü. Öksürük geçti bu sefer kaburga ağrısı ama nasil desem sanki kaburgam çatlamış öyle ne yatıyorum ne kalkıyorum nefes alamıyorum çok kötüydü. Kontrol edildi çok fazla in kalk kaburga hareketi ve öksürük şiddeti yüzünden kaburgam zedelenmiş iltihap kapmış ne çektim bi ben bi Allah bilir vallahi seni çok iyi anlıyorum ve çok üzüldüm..
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Rahat mısın peki kafası kaburga mide tarafında olunca nefes almak yemek yemek zor mu ? .
Canım ben açıkçası makat doğum kabul edemem edene de saygım sonsuz ama korkarım. Doktorum döndürmez tam o an kordon kopabilir plesenta ayrılabilir seni sezeryana alana kadar bebeği kaybedebiliriz çünkü sezeryan a pat diye alinmazsin belli bi zaman geçer bebek oksijensiz kalabilir kaybetmesek de beyine oksijen gitmediği sürede sorun olup engelli kalabilir ben bu sorumluluğu alamam dedi ki ben de alamam döndürme olayından tamamen vazgeçtim. Sezeruan dan yalan değil ödüm kopuyor kızım da cabası ama dönmezse mecbur sezeryan olcam ben hayırlısı bakalım
Kızlar sakın beni yalnız bırakmayınbeni doğum kapısında bekleyen kimse olmayacak herkes kendi bebeğini doğurmuş onla ilgilenecek diye korkuyorum
Ben doğum paketi aldığım için hekimim belli son anda da açıkçası dr arayıp değiştirmek istemiyorum ne bileyim bu doktor kızımı dogurttu tanıyorum daha rahat ediyorum diğer doktorun huyunu suyunu bilmem diye ama sen bi git görüş istersen en azından bi konuşup şansını dene belki sana ümit olacak şeyler söyler yine son karar senin canım. Annem de ısrarla bebek makat bile olsa doğum sancısı esnasında sancı ile rahim kasılıp onu ittirdikce sıkıştırdıkca son anda bile döner diye sinirleniyorum anne dönmüyor işte bak makat yüzünden sezeryan oluyor millet diyorum artık umut dolu sözler bile duymak istemiyorum kabullenme surecimi yavaşlatıyor.. bizzat yakın arkadaşım 39 haftaya kadar dayandı makat asla dönmedi hiç istemediği halde mecbur sezeryan oldu bizzat örneği var yani çevremde
İşte bu kizlar Kasım anneleri olarak bu grubun adına yaraşır tarihler de doguralim lütfen
Sana sarılasım geliyor o kadar bensin ki .. doymuyorum ama yemek yiyemiyorum nefes alamıyorum kafası kaburga Ciğer ve midemde resmen
Hem cahil hem patavatsız ayyy hâlâ var bu komşulardan inan o devirde değil yanineyse ki annen şanslıymis suan doktorlar döndürme olayına girmiyor diye biliyorum ama var mıdır illa vardır mecbur kalınca tabi bulmak şans işi
Öncelikle basın sağ olsun canım umarım çok yakının değildir. Peki sen hangisini tercih edersin canım??
Cuma kaç haftalık olacaksın canım kızın kaç kilo hadi hayırlısı
Hastane odasıda yok artık yani parmaklada yapılıyor o işlem şırınga ile aynı benim gözümde kötü bişey değil yani arkadaşın yanlış kullanmış gibi takip edilir ne kadar mama aldığıda benimde hastaneden çıkana kadar sütüm gelene kadar ilk önceliğim şırınga olur ki kızımda öyle yapmıştık sonra doymuyo sütüm azaldı diye 3 ayllıkken mama aldım sonrası pişmanlık annem uykusunda ver dedi ama ne fayda 2 günde alıştı çok yıpratmıştım kendimi tek korkum beni emmek istememeleri zaten mamada içsinler zaten nasıl doyucaklar ikisi ama emziriyim de inşallah Allahımm
Ben kendimi sevindiremiyorum bu konuda büyük bi kıskançlık krizleri yaşıcaz gibi geliyor hayali güzel tabi ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum ki bide buna etkilenmeyim beklentiye girmeyim, kızım eşimle ben konuşurken bile bağırıyo konuşma anne sus biz oyun oynuyoruz diye ve oyun delisi bakalım yaşayıp görücez,
Eymen daha büyük rahat atlatıcaksındır eminimki çok güzel abi olucak
Yok canım mama karşıtı değilim tabikide benim kızımda mama ile büyüdü 1,5 yaşına kadar hasta olmadı bile bi kere ateşlendi o sürede son 1 senedir ateşleniyor hastalanınca ağır geçiriyor oda parklardan falan geliyodur, zeka olarakta maşallahı var çok şükür çocuğumaİkizi olan arkadasım 9 ay emzırdı.. Ikızler için cok iyi Bi süre bence.. Kendını cok sartlama, emmese de naapcan, ver mama noolcak.. Valla anne sütü saglıklı fılan Dıyoruz ama onla da olmuyor.. Bagısıklık ve zeka allahın bahşettiği Bi lütüf.. Hep bunu söylerim.. Bunun anne sütüyle vsvs alakası yok bence.. Sadece beslio büyütüp süt.. Zekaya katkısı oldugunu hiç sanmıyorum.. Öyle olsa 7 yasına kadar emenler su an süper zeka olurdu
İş o oyun kıvamına getirene kadar orta yolu bulup idare etmekteEymende aynı.. Sevgiyi paylaşamıyor ılgı sadece onda olsun istiyor.. Bende beklıorm onları ama arada da oynarlar canım heraldebizde didişirdik ama iki dk snra oynar ederdık kardeslerımızle yani inşallah öyle olur.. Zaten cidden bırak içinde yasayacaklarına dışa vursun sinirini kıskanclıgını.. İçinde kalması daha kötü
32 haftada corasprini bıraktım tek onu kullanıyodum zatenCoraspirin ve oksapar kullanan arkadaşlar acaba coraspirini ne zaman bıraktınız?
Yok canım mama karşıtı değilim tabikide benim kızımda mama ile büyüdü 1,5 yaşına kadar hasta olmadı bile bi kere ateşlendi o sürede son 1 senedir ateşleniyor hastalanınca ağır geçiriyor oda parklardan falan geliyodur, zeka olarakta maşallahı var çok şükür çocuğuma
Kızım çok güzel emiyodu hemen ağzını açardı falan seviyodum emzirmeyi birden bırakınca üzülmüştüm emsinler isterim emmese bile mama var çok şükür
Evet emziren anneler gece boyu kaç kez uyanıyodu kızım belli saatler gece 2 kez falan uyanıyodu 6 aya kadar gece emiyodu sadece beni uyku sersemi sonra bende pes etmiştim mamada düzen oluyor o ayrı konuAynen valla Eymen de kıbar kıbar emerdi.. Erirdim emzirirkenbende de oldu 4.ayda meme reddi, ama işte döndürmek cok zor oldu.. Bence varya ne rahatsa oyle yapcan cocuga.. Bi arkadas da 2 yasına kadar gece beslenmesini kesmedi, uykusuz kaldı etti, kendını heder etti.. Yazık valla, herseyın Bi zmnı var.. Faydalı diye ısrar edınce bu sefer hersey ters tepıo, sende inat ettgınle oturuyorsun asagı bu da denendi, yuzde yuz dogru
ilk günler bende hastanenin verdiği kadehle verdim sonra baktım doymuyor ve baş edemiyorum aventin 0+ ay biberonuyla verdim. Bizde meme reddi olmadı ilk bir ay çözemiyor. Sonra doktor bırak artık anlar dedi sağdığım sütü kaşık biberonla vermeye çalıştım ama gerçekten zor o süt ziyan oluyordu beceremiyorduk. Bir de yapamadığımız için hava mı yutuyordu napıyordu gaz yaptı çok kötü kolikti zaten. Meme reddi 4. Ayda olmuştu bizde onda da yatakta zıplayarak emziriyordum benYa bazı seyler de de kar zarar hesabı da lazım ayce... Bı arkadas da İlk dogunca cocuk guya memeyı unutmasın diye eds yapmıs fılan.. Cocuk doymamış fılan, kristalleşmiş çişi, sarılık olmak üzereymiş filan.. Bazende bıberonu dayamak da gerekıo.. Aç kalırsa İlk zmnlar o daha tehlikeli Allah korusun
Aslında anlamaya çalışıyorum. Meme veriyorum baktım hala aranıyor gibi mama veriyorum. İçtiği kadar maks 30cc. Bazen 10 cc alıyor aadece. Yarın kontrolümüz var umarım fena gitmemişimdirGünde kaç kere mama veriyorsun ve kaç cc
O sistemi gördüm bana mantıklı da geliyor. Onu da alıp deneyeceğim. Şimdilik bebeğin bu dönemini sarılık yaşamadan atlaması için uğraşıyorum.Uzun sürer mi bu durum bilmiyorum ama eds di galiba o sistemde var hem senin gögsünü hem mamayı emiyor o sırada, medikalciler satıyor hortumu
Çok geçmiş olsun canım. Şuan nasılsın inşallah herşey yoluna girerKızlar yatış verdilerdegerlerim yukselmiş, cok yukselmeden önlem alalım dedıler.. Ne zmn cıkarım burdan nasıl olur bilmiyorum.. İçimdeki his hep bana noolcanı söylüyor aslnda odaya gectım sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?