2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Merhaba arkadaşlar biz de birkaç saat önce doktor kontrolünden geldik. Vajina ve makat bölgesinden sürüntü alındı. Bakteri testi yapacağız olası bir enfeksiyon durumunda haftaya antibiyotik başlatacağım dedi. Sanırım normal doğum düşündüğüm için bebeğe enfeksiyon geçmesin diye yapıyorlar. Bir de doktor eldiveni giyip çat diye alttan açıklık var mı diye kontrol etti. Sadece baskı hissedeceksin demişti ama benim canım da yandı Neyseki açıklık yokmuş. Nst ye bağlama olmuyormuş, kasılmalarımı kendim takip edecekmişim. Bakalım beni neler bekliyor Grupta tek normal doğuran olmam umarım. Sarılacak birilerine ihtiyacım olabilir

Bebekler hep aranır canım ne kadar verirsen ver sütün şuan için 2 saatte bir 30 cc olsa bile yeterli diye düşünüyorum yarın hemşire bunu söyler sana ona göre takip edersin fazlasını mama olarak verirsende gaz oluşur sindiremez kendin bi sağ bakalım kaç cc çıkıcak 2 saatte 1 hafta sonra mesela 60 cc olmalı gibi düşün sütün zaten emdikçe artar daha çok yeni herşey ve bebege yetecek kadar artıcak zamanla onu vücut dengeliyor sarılık olmaması çok önemli evet ama bunun için kendini şartlama mama vermek için hemşireye danışırsan daha net olur tabi bunlar benim bilgilerim

Evet p.tesi doğurucam nasipse Teşekkür ederim

Ne kadar kalırsa o kadar iyi 37 yi görürse daha iyi çıkar 36 dayız daha o yüzden bu haftayı geçirmeye çalışıyoruz

Kızlar süt sağma pompasını elle sağım olanlardan almayın bir işe yaramıyor boşa para Vermiş olursunuz elektronik olanlar çok güzel sağım yapıyor çekim gücü çok iyi. Alamayacak olanlar ihtiyaç halinde kiralamada yapan firmalar var onlarda tercih edilebilir

Ah çok içimi rahatlatan bir mesaj oldu bubana sürekli aç gibi hissettiriyordu. İnsan korkuyor da yarın hemşiresine sorayım mutlaka. Değerleri de güzel çıkar inşallah

Bende Kiwi marka var elektrikli, galiba bim e gelmiş o bile o kadar iyi ki hastaneden bebeği yıkamaya hemşire gelmişti meme yarasına baktı sonra sağım yapalım dedi o bile beğenmişti. Uygun tip arayanlar bakabilir

Daha iyiceyim.. Aksam olunca sesini duyunca Bi kötü olmuştum.. Sımdı iyiyim.. İnşallah haftasonuna kadar çıkarım ya, nasıl dayancam
İnşallah
Benimde uykum kaçtı. 1saattir dönüp duruyorum. Acıktım. Sabah erkenden kan falan vericem diye yiyemiyorum da göbek tam formunda taş gibi. Ama şükür gündüz olan acı yok.

Ah çok içimi rahatlatan bir mesaj oldu bubana sürekli aç gibi hissettiriyordu. İnsan korkuyor da yarın hemşiresine sorayım mutlaka. Değerleri de güzel çıkar inşallah
Canım cc yi doktor ya da hemşire sana söyler çünkü başlarda 20 cc bile yeterken gittikçe bu oran artacak. Bi de hiç stres olma bebekler devamlı aranır ağızlarıyla. Çünkü bu onlar için refleks bir durum.kilo alımına göre cc yi belirlerler

Anladım endişeni zaten canım insan korkuyor sütünün miktarını bilmiyorum onu sağıp anlarsın ama bence inmiştir artık sütün ve mama desteğine hiç gerek yok 1 hafta sonra kendine daha çok geldiğinde bebek dünya mama versenn emer emer kusar gaz olur sindiremez daha çok küçük zaten hemşire daha iyi yönlendiricektir eminim ki, inşallah güzel çıkıcak endişe etme
Birde ilk haftalar geçerlimi bilmiyorum ama doyurucu yağlı süt arkada kalıyormuş bebeklerfe yorulduğu için bırakıyomuş hemen bi sonraki emzirmende aynı memeden devam et sonra diğer memeye geç ki onuda alsın benn bunu bilmiyodum mesela meme reddinden sonra öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…