Sağlıkla kucağına al inşalllahKızlar yarın sabah sezaryan doğumum var, dualarınızı bekliyorum. İçim içime sığmıyor nasıl uyurum bu gece bilmiyorum
Canım saglıkla kavus insallahKızlar yarın sabah sezaryan doğumum var, dualarınızı bekliyorum. İçim içime sığmıyor nasıl uyurum bu gece bilmiyorum
Kızlar ben bu cuma doğuruyorum sabah 7 debenim ödemim arttı tansiyonum aynı ama ayaklarım fena, zaten idrarda proteinde eser miktarda çıkmıştı. Tablo yavaş yavaş preeklampsiye doğru diyor doktorda bugün görünce yüzün ödemlenmiş dedi 2 günde herşey değişmeye başladı şaka gibi o yüzden p.tesiyi beklemiycem cuma sabahtan alıcak 36+5 te doğurucam
Ya Acıbadem de spinal var mı bana epidural yapıcaz dediler cumartesi anesteziyle görüşücezGenel evet hani onada hayır dememzaten korkuyorum spinalden
Preeklempsi yüksek tansiyon, el, ayak ve yüzde ödem şişliği, sürekli baş ağrısı ve berabarinde mide bulantısı şeklinde olur. Kaşıntıyla alakası yokKizlar özellikle preeklampsi hakkında bilgisi olanlara soruyorum kaşıntı nerelerde olur . Benim sadece göbeğim deli gibi kaşınıyor çıldırcam. Ama korktum da bu gebelik zehirlenmesi olabilir mi yoksa sadece göbeğim büyüdüğü için basit bir kaşıntı midir ?
Sonra onlar kayboluyormusBen düşünüyordum ancak doktor tavsiye etmedi. Deri altına yerleştirilen minicik şeyler varmış 3 yıl 5 yıl koruyormuş
Allah yardımcın olsun canım ya kolay değil insan herseyi geciyor evlat olunca cok haklısın insallah en kısa sürede taburcu olursun yaPapatya220
A Aycee09
Kızlar iyiyim, sadece çok sıkılmaya başladımvakit geçmiyor gibi..
Onun haricinde ursactive başladılar bu aksam içcem 12 saatte bir iki hap verdiler.. Ama tam net Bi şekilde kolestaz diyemediler cunku safra asidi normal aralıkta 5.5 çıkmış..
Cildiye de konsultasyon yaptı bugun genel cerrahide.. Genel cerrahi safrada çamur var ne zamandan beri biliosunuz dedi, 2019dan beri dedım, safranın alınması lazımdı dedi neden almadılar dedi, bende karın ağrısı gibi şikayetlerim olmayınca öyle düşünülmedi dedim.. Alınması gerekiyor dedi, ama ben doktorla aynı fikirde degılım, yani vucuda zararı yok denıldı o zmnlar bana, sureklı sıddetlı karın ağrısı yapar o zmn alınır demıslerdı, yani degerler de gebelık bıtınce gayet normaldi.. Neden alınsın çamur var dıye anlamadm, hani kaç yıl geçmiş kum olur taş olur fılan Kı ben ondan korkuyorum o zmn zaten hem agrı yapar hem alınması gerekırse ılerlerse vucudu etkıler.. Yani bu bnm düşüncem ama tabi tıbbi olarak kesin de bişey diyemiorm
Cildiye de krem verdi, uyuz değilsiniz ama tedbıren krem vercem size dedi.. Bakalım onu da uygulucam..
İdrar yolu enfeksiyonu da dedım doktora, sürüntü örneği aldı, buyuk ihtimal mantardır ona göre tedavi uygularız dedi..
Sanrm haftaya da burdaym gibi görünüyor, evimi Eymenimi çok özledimbirazdan gelcek oğluşum ama nası ayrılmaz, ve kendımı nasıl tutcam alamadan bilmiyorum sabah eşimi aradım, yanyana uyumuslar heralde, sesi gelıo 'sen eve gelmio musun ' çok zor ya.. Eymene hamıleyken ardımda bıraktgm kımse yoktu eşimden başka.. Ama insan yavrusunu ardında bırakamıyo zaten butyn gun odada yapcak bişey de yok, kafada kurup duruyorsun, eskı fotoğraflara bakıosun iyice deşiliosun
Hayırlısıyla saglıklı sekılde cıksam hastaneden de Eymenime evime kavuşsam
Her duydugumuzu kendımıze yoruyoruzVücut kasininca preeklampsi diue duyardım hep canım yanlış mı biliyormuşum ay korktum
Saglıkla gelsın ınsallahDoğuma geldim kızlar. Dualarınızı bekliyorum. Gece alınacak.Bir anda suyum geldi . Doktor da doğum başlamış dedi.Anestezi için geceyi bekliyorum.
Yaa hayırlı doğumlar canımKızlar yarın sabah sezaryan doğumum var, dualarınızı bekliyorum. İçim içime sığmıyor nasıl uyurum bu gece bilmiyorum
Hastane kontrolü için evden çıktık bir de halıları yıkamaya verecektik onlarıda kapının önüne koymuştuk. Eşim kapıyı bi kapattı evin anahtarı arabanın anahtarı kaldı içeride. Allahtan anneme yedek anahtar vermiştim ama annemde arabayla yarım saat uzaklıkta oturuyor dolmuşa verdi öyle aldık. Kontrolüm iyi geçti en azından da moral oldu. 2250 gram olmuş bebek. 37. haftada çatı muayenesi yapacağını söyledi. Bende bu hafta hiç kilo almamısımNe olduu
Zordur tabi inşallah geldiğinde güzelce vakit geçir oğlunla ağlama oda etkilenmesinPapatya220
A Aycee09
Kızlar iyiyim, sadece çok sıkılmaya başladımvakit geçmiyor gibi..
Onun haricinde ursactive başladılar bu aksam içcem 12 saatte bir iki hap verdiler.. Ama tam net Bi şekilde kolestaz diyemediler cunku safra asidi normal aralıkta 5.5 çıkmış..
Cildiye de konsultasyon yaptı bugun genel cerrahide.. Genel cerrahi safrada çamur var ne zamandan beri biliosunuz dedi, 2019dan beri dedım, safranın alınması lazımdı dedi neden almadılar dedi, bende karın ağrısı gibi şikayetlerim olmayınca öyle düşünülmedi dedim.. Alınması gerekiyor dedi, ama ben doktorla aynı fikirde degılım, yani vucuda zararı yok denıldı o zmnlar bana, sureklı sıddetlı karın ağrısı yapar o zmn alınır demıslerdı, yani degerler de gebelık bıtınce gayet normaldi.. Neden alınsın çamur var dıye anlamadm, hani kaç yıl geçmiş kum olur taş olur fılan Kı ben ondan korkuyorum o zmn zaten hem agrı yapar hem alınması gerekırse ılerlerse vucudu etkıler.. Yani bu bnm düşüncem ama tabi tıbbi olarak kesin de bişey diyemiorm
Cildiye de krem verdi, uyuz değilsiniz ama tedbıren krem vercem size dedi.. Bakalım onu da uygulucam..
İdrar yolu enfeksiyonu da dedım doktora, sürüntü örneği aldı, buyuk ihtimal mantardır ona göre tedavi uygularız dedi..
Sanrm haftaya da burdaym gibi görünüyor, evimi Eymenimi çok özledimbirazdan gelcek oğluşum ama nası ayrılmaz, ve kendımı nasıl tutcam alamadan bilmiyorum sabah eşimi aradım, yanyana uyumuslar heralde, sesi gelıo 'sen eve gelmio musun ' çok zor ya.. Eymene hamıleyken ardımda bıraktgm kımse yoktu eşimden başka.. Ama insan yavrusunu ardında bırakamıyo zaten butyn gun odada yapcak bişey de yok, kafada kurup duruyorsun, eskı fotoğraflara bakıosun iyice deşiliosun
Hayırlısıyla saglıklı sekılde cıksam hastaneden de Eymenime evime kavuşsam
Banada havasını almayın dediler hastanede direk vuruyormuşuz havasını alınca bişey oluyor dedi de unuttumBen söylemiştim onu dediğimin arkasındayım o hava hem ilaç dışarı çıkmasın hemde damars denk gelirse kanamayı görmek için var . Ama kim nasıl istiyorsa uygulasın valla karışmıyorum bezdim
Bu da erkek mi ?Bense hala 35+5 de harıl harıl iste calisan aksam da iki oglan pesinde koşan gebe. Ayaklarimi uzatmadan doguracagim oglumu
Sonradan mı oluşmuş pekiBende geldım dopplerde kan akışında çentik izlendi sağda daha çok. Solda çok az bizim için sol önemli dedi bebek 35+5 olarak ölçüm yaptı ben 36+5 im takip edileceğim 3 günde bir gel dedi.
Tansıyon takıbı yap bebek hareketlerini takip et dedi. Böyle giderse gününü bekleriz ama takiple karar vereceğiz dedi
aa ciddi misin ? Çok korkunç.Sonra onlar kayboluyormusbende korunma yöntemi tekrar ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?