2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bir kere gittim, gerçekten uzun sürüyor. Alttan muayene bende yaptırmamıştım. Doğumu başlayanları doğumhaneye almıyorlar mı ya, ne ilginç

ahhhh sağlıkla gelsin

Ay cok güzel geçsin insallahhh cok merak ediyorum nasıl olcaksın ameliyat anında
Benim elim ayağım titreyecek boncuk boncuk terliycem ağlarım bide bi güzel ayy çok stres ama bi yandan da çok güzel eşimin başının etini yiyom çok korkuyorum diye bide spinale o günki nöbetçi doktor karar vericekmiş ecopirini bırakalı 5 gün olucak bakalım yapcak mı kadere bıraktım kendimi

Spinal olmazsa nolcakmıs genel mi

Canım ben heyecanlandım resmen senin adına, dualarım seninle olacak, sağlıkla gelecek inşallah tatlış kız böyle haberler aldıkça duygulanıyorum..
Çok teşekkür ederim kuzum benimde içim içime sığmıyor çok değişik bi hissiyat size dua edicem doğuma giderken inşallah çok güzel geçer doğumlarımız

Ay inşallah kuzum ya sen spinal olcaksın dimi kesin uyanık halde kesip biçiyolar böyle düşününce çok ürperiyorum
Çok sevindim senin adına, hiç korkulucak bişey yok bebegini gördüğünde yanağına koyduklarında hele o sıcaklığı hissettiğinde kendini unutucaksındır eminim

Arkadaşlarımda hep spinal oldu mutlaka spinal ol konforlu diyorlar hak veriyorum hastalar gerçekten rahat ediyordu işte doktor yaparsa olucam bende spinal
Yani toparlanma acısından daha iyi bilinçli oluyorsun en azından.genel de bir de kendine gelme zamanı var hangisi uygunsa artık sana bakalım nasıl olcak en müsayit zamanda yaz hemen buraya

Bi göbeğimde var asiri kaşınıyor
Benim göğüslerimde göbeğimde falan kaşıntı var. Meme ucu hele acayip kaşınıyor. Elimi sürmemeye çalışıyorum. Dün Dr bahsettim Alt-ast bakıldı bişey çıkmadı. Çıksaydı antihistaminik birşey verecekti. Bir danış istersen sende doktoruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…