2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Burada çoğu kişide bu gebelik zehirlenme olayı duyuyorum korktum galiba göbek top gibi büyüdü ondan oldu sürekli yağlansam da çatır çatır çatlama kapıda sanırım
Evet ister istemez insan kendinde de arıyor belirti bi süre sonra ama senin tarifin bebek büyümesine baglı canım

Sen kolestaz ve preeklampsiyi karıştırıyorsun kaşıntı kolestazda oluyor. Safra asitleri değerleri yükseliyor vs.

Diğerinde idrarda proteine kaçağı oluyor, ödem yaşanıyor ve tansiyon yükseliyor vs diye biliyorum.

Hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah
Durumlar bu kadar hızlı değişebiliyor demekki. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canım ben heyecanlandım resmen senin adına, dualarım seninle olacak, sağlıkla gelecek inşallah tatlış kız böyle haberler aldıkça duygulanıyorum..

Kolestazda kaşıntı oluyor bildiğim kadarıyla ama göbekle sınırlı olmaması lazım, benim de göbeğim ve kollarım bir aydır özellike banyo sonrası kaşınıyor ama bu süreçte ne idrarda protein çıktı ne karaciğer enzimlerinde bir sıkıntı yaşadım. Nemlendirici sürünce geçmesi veya hafiflemesi lazım. Ben kremimi de değiştirmek zorunda kaldm o yüzden.

Bir kere gittim, gerçekten uzun sürüyor. Alttan muayene bende yaptırmamıştım. Doğumu başlayanları doğumhaneye almıyorlar mı ya, ne ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…