Papatya220
@Aycee09
Kızlar iyiyim, sadece çok sıkılmaya başladım
vakit geçmiyor gibi..
Onun haricinde ursactive başladılar bu aksam içcem 12 saatte bir iki hap verdiler.. Ama tam net Bi şekilde kolestaz diyemediler cunku safra asidi normal aralıkta 5.5 çıkmış..
Cildiye de konsultasyon yaptı bugun genel cerrahide.. Genel cerrahi safrada çamur var ne zamandan beri biliosunuz dedi, 2019dan beri dedım, safranın alınması lazımdı dedi neden almadılar dedi, bende karın ağrısı gibi şikayetlerim olmayınca öyle düşünülmedi dedim.. Alınması gerekiyor dedi, ama ben doktorla aynı fikirde degılım, yani vucuda zararı yok denıldı o zmnlar bana, sureklı sıddetlı karın ağrısı yapar o zmn alınır demıslerdı, yani degerler de gebelık bıtınce gayet normaldi.. Neden alınsın çamur var dıye anlamadm, hani kaç yıl geçmiş kum olur taş olur fılan Kı ben ondan korkuyorum o zmn zaten hem agrı yapar hem alınması gerekırse ılerlerse vucudu etkıler.. Yani bu bnm düşüncem ama tabi tıbbi olarak kesin de bişey diyemiorm
Cildiye de krem verdi, uyuz değilsiniz ama tedbıren krem vercem size dedi.. Bakalım onu da uygulucam..
İdrar yolu enfeksiyonu da dedım doktora, sürüntü örneği aldı, buyuk ihtimal mantardır ona göre tedavi uygularız dedi..
Sanrm haftaya da burdaym gibi görünüyor, evimi Eymenimi çok özledim
birazdan gelcek oğluşum ama nası ayrılmaz, ve kendımı nasıl tutcam alamadan bilmiyorum
sabah eşimi aradım, yanyana uyumuslar heralde, sesi gelıo 'sen eve gelmio musun
' çok zor ya.. Eymene hamıleyken ardımda bıraktgm kımse yoktu eşimden başka.. Ama insan yavrusunu ardında bırakamıyo
zaten butyn gun odada yapcak bişey de yok, kafada kurup duruyorsun, eskı fotoğraflara bakıosun iyice deşiliosun
Hayırlısıyla saglıklı sekılde cıksam hastaneden de Eymenime evime kavuşsam