2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy canım ya benim de bu hafta ayaklarım şişmeye başladı normalde inerdi şişlik tansiyonum da artk yükseliyor ilaca rağmen umarım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız dualarım seninle

Ah canım ya.. Madem ilaç tedavisi, evde uygulanmaz mıymış belki yarına falan çıkarırlar.

Uyuz benimde aklıma geldi safra asitleri temiz çıktı dediğinde ama yazmayı unutmuşum. Neyse ki oda değilmiş. İnşallah bir an evvel ne olduğu anlaşılır da hemen oğluşunla kavuşursun.

Benimde bu hafta başladı bugün çok arttı hatta ayaklarımda ellerimde. Az önce konuşurken farkettim sanki dudaklarım falanda şiş. Eşime sordum yüzümde hafif şişmiş tuzu çok tüketmem ama tam kesmekte zararlı diye biliyorum. Napıcam bilmiyorum

Canım idrar tahlili ver için rahat eder temizse birde tansiyonunu ölç evde varsa alet yoksa korkma benim idrarda protein olduğu için şişiyor ve tansiyon yükseliyor bu son haftalarda çok daha dikkat etmemiz gerekiyor

Gerçekten öyle, bende 3300 falan doğar herhalde diyordum bi geldi minnoş olsun dışarda aldırırız kiloları

Canım idrar tahlili ver için rahat eder temizse birde tansiyonunu ölç evde varsa alet yoksa korkma benim idrarda protein olduğu için şişiyor ve tansiyon yükseliyor bu son haftalarda çok daha dikkat etmemiz gerekiyor
Dün kan ve idrar verdim. Kontrolümüz vardı. Bişey çıkmadı. Hafifti ödem. Hatta söylemeyi bile unuttuk. Bugün akşam üstü arttı sanki hatta dün açlık kan şekerine bakılmadı diye sağlık ocağına gittik bu sabah. Yine kan verdim. Yarın çıkarmış sonuçlar. Cuma yine kontrol var. Hayırlısı

Üzülme o zaman canım muhakkak çıkardı kötü birşey yoktur zaten kontrolün de var

Bense hala 35+5 de harıl harıl iste calisan aksam da iki oglan pesinde koşan gebe. Ayaklarimi uzatmadan doguracagim oglumu
Göbeğin benin Göbeğime çok benziyor ortada top gibi . Yalnız sen böyle üşümüyor musun beni bi görsen polar eşofman takımı çorap hatta üstüne patik

Yani toparlanma acısından daha iyi bilinçli oluyorsun en azından.genel de bir de kendine gelme zamanı var hangisi uygunsa artık sana bakalım nasıl olcak en müsayit zamanda yaz hemen buraya
Yazıcam canısı babam geri sayım başlatmış 36 saat sonra bebeğim kollarımdaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…