Anladım canım yine broşür aldık da eşimde naptı bilmiyorum 43 ya da 46 olduğunu söyledi sadece doktorun dediğinin Cumartesi görüşme var anesteziyle o zaman bir bakıyım ne diyor
Canım dikkat et bak kendine son zamanlar yerinde dur biraz uslu uslu zamanında doğur kasım anası ol sen bari çok fena patlamaya başladık ekimde doğuranlar baya çoğalmaya başladı
Doktora özellikle sordum kordonu bağlatayım mı artık düşünmüyorum diye o da hiç önermedi daha gelişmiş yöntemler var dedi.Şimdi de bunun derdine düştük hayırlısı bakalım
Ah canım ya.. Madem ilaç tedavisi, evde uygulanmaz mıymış belki yarına falan çıkarırlar.
Uyuz benimde aklıma geldi safra asitleri temiz çıktı dediğinde ama yazmayı unutmuşum. Neyse ki oda değilmiş. İnşallah bir an evvel ne olduğu anlaşılır da hemen oğluşunla kavuşursun.
Başından beri öyle düşünüyorum aslnda ama evde ilacı içebilirim sonucta.. Bosuna yatak işgal edıyorum yemınle, devlete zarar.. İçimden Bi ses yataklar dolsun, vaka olsun diye yatış verdiler dio, o gün bnmle beraber 17 yatış yapılmış sanki arastırma derken iyice olaydan kopuyor lar gibime geliyor..
Ya uyuz konusunda emın deglm biraz baktm ama hersey birebir uymuyor gibi.. Öyle kızarıklık döküntü vsvs de yok.. Ama işte onun ortaya çıkma süresi 4 6 hafta arasıymıs.. Baslangıcsa eger önlem alırız en azından dedi.. Öyle son zmnlar ozellıkle okul acıldı acılalı toplu yerlere de cok gitmedm.. Bi kere avmye gittim o da acık havaydı.. Kıyafet denerken geçıo dio doktorlar, ben kendıme hiçbişey almadm bu ara
İdrar yolu enfeksiyonu da tahlıl temız cıkmıs enteresan.. Gercı pzt polıklınıge gelmeden şase içmiştim o mu etkıledi bılmıorm ama genıtal bölge aşırı kaşınıo bazen.. O yuzden sürüntü aldı, ama mantar zaten çok belli.. Orda nemlilik artınca kaşıntı oluyo hissediyorum..
Cumaya çıkarsalar keşke.. Valla bakarım degerler düşüyorsa ursactive ilacıyla çıkış istiycem.. Evde içerim ya.. Polıklınıge de gelırım gerekırse haftada 2 kere.. Bosuna vaktım zamanım gidio burda..
Gerçi birazda tatil olmadı değil evde bu kadar dinlenmiodum yınede Allah kımseyı düşürmesin ya.. Evınde olayım da varsın yorulayım
Kızlar ben bu cuma doğuruyorum sabah 7 de benim ödemim arttı tansiyonum aynı ama ayaklarım fena, zaten idrarda proteinde eser miktarda çıkmıştı. Tablo yavaş yavaş preeklampsiye doğru diyor doktorda bugün görünce yüzün ödemlenmiş dedi 2 günde herşey değişmeye başladı şaka gibi o yüzden p.tesiyi beklemiycem cuma sabahtan alıcak 36+5 te doğurucam
Bizim minnoşta Şuan 3 kilo hala ay ben en çok kafaya takıldım 2,3 hafta önde diyorlardı Allahım o nasıl küçük kafa tek lokmalık yani dediğin gibi artık bol bol emişip büyücez
Bizim minnoşta Şuan 3 kilo hala ay ben en çok kafaya takıldım 2,3 hafta önde diyorlardı Allahım o nasıl küçük kafa tek lokmalık yani dediğin gibi artık bol bol emişip büyücez
Benimki 34 +3 buradaki druma dün gittim bebekte herşey yolunda çok şükür bende haftalık tahlil ve tansiyon uma göre duruma bakacaklar sezeryan olacağım druma 9 Kasım gibi gidecem Allah izin verirse herhalde artık gün verir inşallah 37 38 leri görürüm sağlıkla tüm doğum yapacak arkadaşlar için çok heyecanlıyım Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Benim tansiyon günde 3 ilaçla 12 8 e sabitlendi şimdilik.
İlaç almasaydım, kontrol altında olmasaydım ve protein kaçağı falanda yok şimdilik. Sadece ödem başladı. Neler yaşatırdı bu tansiyon bana? Zararı ne olurdu?
35+3 oldum karnım kocaman oldu sağ ve sola dönüp uyumak tuvalete en az 2-3 kez kalkmak eziyet oldu Spinal anesteziden çok korkuyorum doktor olup bilmem beni daha çok geriyor keşke bilmeseydim görmeseydim huylanıyorum aklıma geldikçe
Benim tansiyon günde 3 ilaçla 12 8 e sabitlendi şimdilik.
İlaç almasaydım, kontrol altında olmasaydım ve protein kaçağı falanda yok şimdilik. Sadece ödem başladı. Neler yaşatırdı bu tansiyon bana? Zararı ne olurdu?
Tansiyon uterin arter kan akımında direnç yaratıp bebeğin beslenmesini de bozuyor ve ayrıca ilerlerse bir sürü sorunu da beraberinde getiriyor. Alfa-met vermişlerdir size muhtemelen.