2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
39-40 hafta arasina kadar bekleyecekmis 39 hafta sonrasi icin gun belirlememizi istedi cunku

39-40 hafta arasina kadar bekleyecekmis 39 hafta sonrasi icin gun belirlememizi istedi cunku
Dönmeyecekse gerçekten 40 da zorlar bizi bende en azından 39 u görelim istiyorum. Bir de makat olduğu için hepsi aynı yerde toplandı ne nefes aldırıyor ne bir şey. Bugün varis çıktı yarın çatlayabilirim de o kadar şişti ki Hayırlısı bakalım ben cumartesi gitcem son kez dönmüş mü diye dönmemişse 1 kasımda hoca yokmuş onun dışında bir güne gün verecekmiş

Hayirlisi olsun ya bendede toplanma olmuyo ama ayaklari alt tarafa dogru baski yapiyor kafasida gobegimin sag ust tarafina dogru baski yapiyor canim aciyor 2 hafta zor sabredicem gibi cok zor hamilelik gercekten 4 u 5i yapanlara ciddi saygi duyuyorum benim bir tanede canima yetti

Benim de kafası ordaydı elime geliyordu sert şekilde ya sağa ya sola koyuyordu. Şimdi kendini iyice aşağı kaydırdı bende döndü sandım hatta dün bir gittik ki göbek deliğimin tam orda kafası eli ayağı sıkıştırmış kendini oturuyor Gerçekten çok garip. İlkinde de başka sıkıntılar oldu erken doğum filan ama bu da ayrı bir hamilelik oldu gerçekten. Daha tövbe benim içinde

Kizlar bugun öğlen nişan geldi ama hala duzenli sancilar yok. Nişanı i gelenlerin ne kadar sure sonra doğumu başlamıştı yazabilirseniz çok sevinirim

Gözün aydın kuzum maşallah size sağlıklı büyüsün analı babalı büyüsün inşallah Emmesede zorla canım elinden geleni yap. Spinal mi oldun genel mi ?

Kizlar bugun öğlen nişan geldi ama hala duzenli sancilar yok. Nişanı i gelenlerin ne kadar sure sonra doğumu başlamıştı yazabilirseniz çok sevinirim
Hiç belli olmuyor bazen hemen açılmalar oluyor bazen bir haftayı buluyor. Bana ebe açılma oldukça kanama olur demişti doğum yapacağım gün adet olur gibi kanamam oldu o yüzden sancıyı takip edin bence. Ama yine de doktorunuz haber verebilirsiniz

Bizim minnoşta Şuan 3 kilo hala ay ben en çok kafaya takıldım 2,3 hafta önde diyorlardı Allahım o nasıl küçük kafa tek lokmalık yani dediğin gibi artık bol bol emişip büyücez
Demii minicik yaa dokunmaya korkuyorum hala bu benden mi çıktı diyorum yanındayken özlüyorum resmen Allahım annelik gerçekten delilikmiş

Bugün bizimde kontrolümüz vardı 37+2 kilosu 3100 olmuş şükür ama bende şeker var önde olmaması gelişimi hep çok önemliydi bizim için ve 3 Kasım demişti ama 1 Kasıma çekti doktorumuz sezeryanı ay resmen 1 hafta kaldı ne çabuk geçti ben daha doyamadım resmen hamilelik zor ama çokta güzeldi ve ilk kez renkli ultrasonda gördük bugün kimseye benzetemedik ne bana ne babaya aynı gözüktüğü gibi mi doğuyor bu bebeler bal yanak bir kız olacak galiba ya doğunca göreceğiz

Ben doktorumu ikna ettim nst temiz ve başka bir skntim olmazsa 39 u da bekleriz doldururz dedi. Kalabildiği kdr kalsın istyorum

Kızlar bide mesela benim gün içinde midem çok yanıyor. Özellikle gece yatarken çok sıkıntı yaşıyorum. 12den sonra bişey yiyip içmek yasak ben mide yanmasıyla nasıl baş edicem bilemiyor
Neden yasak 12 den sonra k?
12den hemen önce gaviscon alabilirsin. Gündüz pek ihtiyacım olmuyor ama gece alıyorum. Dr sor ama alma diyeceğimi sanmam.
Hatta dışarı çıktığımda da yanımda rennie oluyor mesela ne olur ne olmaz diye.

Gözün aydın kuzum maşallah size sağlıklı büyüsün analı babalı büyüsün inşallah Emmesede zorla canım elinden geleni yap. Spinal mi oldun genel mi ?
Spinal oldum hiçbişey hissetmedim bile ameliyat çok rahattı ama şimdi karın ağrım var şimdi de normal doğum yapıyorum sanki öyle bir ağrırahim kasılması oluyor dediler zamanla geçecekmiş ama ağrılı bir adet ağrısı gibi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…