Yani bence iyi ama bebekler o zamana kadar bekler mi bilmiyorum yine bana bir şeyler oldu
ya dönmeye çalışıyor ya kasılmalar sıklaşıyor sanki ben gün alsam da o kendi seçecek gibi tarihini. Alttan hiç muayene etmedi makat diye belki açılma vardır bilmiyorum ama baya kasılmalar sıklaştı artık göbeğim de aşağıya kaydı bayağı. Ben eğer beklerse 39+2 3 kasımı seçmek istiyorum tamamen 3.11.23 akılda kalır diye hiç bakmadım burcuna filan. Ama doktor sanırım 30 31 ekimde almak isteyecek.
Ben şey dedim hani kakasını yapmasından mı korkuyorsunuz neden beklemiyoruz. Usg de kakasını yaptığını göremem dedi ama şuan bebeği strese sokacak bir durumda yok keyfi yerinde genelde stres durumunda kaka yapar dedi. Eğer şansım hiç yoksa kendime de çok eziyet etmek istemiyorum bilmiyorum ki valla çıkmazdayım. Göbeğimin bir tarafı tepe gibi şişiyor şişiyor sonra regli olacakmışım gibi bir ağrı ve kasılma geliyor sonra geçiyor düzensiz ama. Ya diyorum dönmeye çalışıyor hala umut var, ya da aslında sadece içerde gerilme hareketlerinin verdiği rahatsızlık