2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy kizlar bugun kontrolum vardi bizim bebe hala kafasi ustte 37+0dayim poposunu iyice yerlestirmis imkansiz degil ama cok zor donmesi dedi dr haftaya 9-14 kasim arasi bir tarih belirleyin sezeryan icin dedi eger donerse normal dogum icin bekleriz dedi ben dogurmaktan cok korkmaya basladim nasil olacak ne olacak sonrasinda nasil bakicam strese girdim kendimi hic hazir hissetmiyorum dogurmaya

Tansiyon uterin arter kan akımında direnç yaratıp bebeğin beslenmesini de bozuyor ve ayrıca ilerlerse bir sürü sorunu da beraberinde getiriyor. Alfa-met vermişlerdir size muhtemelen.
Teşekkür ederim bilgi için . Evet Alfamet verildi. Neyseki düzene girdi. İnşallah bozulmaz

35ken çorabımı giyebiliyordum en azından güzel günlermiş

Kaçıncı haftaya kadar beklicek doktorunuz bende aynı durumdayım artık nerdeyse imkansız diyor bende 38+0 ım bugün. Haftaya alalım diyor bugün varis filan da çıktığını gördüm eğer gerçekten umut yoksa haftaya alsın madem

Ben de doktorun randevusu uygunsa 39+0 a gün almayı düşünüyorum bu randevum da 35+3 olucam şimdiden sezeryan için gün konuşsam mı yoksa iki hafta sonra gel diyecek ya 37+3 de gidince mı konuşsam randevusu dolarsa diye de düşünüyorum. 39+0 nasıl sence hafta olarak ???

Ödeme de dikkat etmelisin. Bence olumsuzlukları düşünme. Tansiyon bebek için çok sıkıntılı birşey. Şuan iyisi sorun yok. Ödem,şişlik bunları dikkat et. Aşırı olursa mutlaka doktora git

38+5te doğurmuştum kızımı zayıf olmasına rağmen gelişimini tamamlamıştı solunumda filan sorun yoktu bence iyidir 38 ve sonrası

Ben de çıktım kızlar .Allaha şükür bende de bebekte de hiçbir sıkıntı yok 2700 gr doğdu.Sütüm de geldi ama emmiyor tek sıkıntı bu şu an denemelere devam.Ameliyat sırasında hiç ağrı hissetmedim ama şu an dikiş yerlerim çok ağrımaya başladı.Ağrı kesici yapılacak dayanıyorum .Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah

Gözünüz aydıınn. Darısı başımıza

Yani bence iyi ama bebekler o zamana kadar bekler mi bilmiyorum yine bana bir şeyler oldu ya dönmeye çalışıyor ya kasılmalar sıklaşıyor sanki ben gün alsam da o kendi seçecek gibi tarihini. Alttan hiç muayene etmedi makat diye belki açılma vardır bilmiyorum ama baya kasılmalar sıklaştı artık göbeğim de aşağıya kaydı bayağı. Ben eğer beklerse 39+2 3 kasımı seçmek istiyorum tamamen 3.11.23 akılda kalır diye hiç bakmadım burcuna filan. Ama doktor sanırım 30 31 ekimde almak isteyecek.

Ben şey dedim hani kakasını yapmasından mı korkuyorsunuz neden beklemiyoruz. Usg de kakasını yaptığını göremem dedi ama şuan bebeği strese sokacak bir durumda yok keyfi yerinde genelde stres durumunda kaka yapar dedi. Eğer şansım hiç yoksa kendime de çok eziyet etmek istemiyorum bilmiyorum ki valla çıkmazdayım. Göbeğimin bir tarafı tepe gibi şişiyor şişiyor sonra regli olacakmışım gibi bir ağrı ve kasılma geliyor sonra geçiyor düzensiz ama. Ya diyorum dönmeye çalışıyor hala umut var, ya da aslında sadece içerde gerilme hareketlerinin verdiği rahatsızlık

bebek kendini toplayıp kalıyor değil mi? Doğum yaklaştıkça çoğalıyor o kasılmalar. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Gün daraldıkça stres oluyor insan.

bebek kendini toplayıp kalıyor değil mi? Doğum yaklaştıkça çoğalıyor o kasılmalar. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Gün daraldıkça stres oluyor insan.
Kesinlikle öyle karnıma bakınca korkuyorum resmen tepe gibi yapıyor bir tarafı çok korkunç, zaten toplandı göbek deliğimin ortasında kafası ayağı her şeyi orda Bugün iyice sıklaştı ama kızımda nişan filan gelmişti çok öncesinde açılmam da vardı ona rağmen doğmadı uzun bir süre, bunda hiç bir belirti de yok o yüzden çok umursamıyorum ama az kaldı hissediyorum

Kızlar bide mesela benim gün içinde midem çok yanıyor. Özellikle gece yatarken çok sıkıntı yaşıyorum. 12den sonra bişey yiyip içmek yasak ben mide yanmasıyla nasıl baş edicem bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…