2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Allah Allaaaaaah geceden beri sancı var diyorum ya. Şuan sancım arttı elim ayağım titriyor sancıdan
Yalnız mısın şu anda? Var mı evde birileri? Birde sen çok mu dinliyorsun kendini acaba yalancı sancı ve gerçeğini ayırt demeyeceksin bu gidişle

Yalnız mısın şu anda? Var mı evde birileri? Birde sen çok mu dinliyorsun kendini acaba yalancı sancı ve gerçeğini ayırt demeyeceksin bu gidişle
Eşim var Allahtan da suyum gelse de panik yapmam ya. Kız kendimi dinleyecek bi sancı değil inan ki yalancıyı da çok çektim. Bu ayrı bi boyuttu. Takip ediyorum yine de

Maşallah size yeni hayatınıza hoşgeldiniz
Çok teşekkür ederim
Yaa çıktınız mı evinize zaman su gibi yaa Nasılsınız ?
Çok güzel uykusuzluk biraz sarstı o kadar. İlk gün memeden ayrılmak istemedi benimde hala pek sütüm yok onu arttırmaya çalışıyoruz, dün dayanamayıp birazcık mama takviyesi yaptım ama gelmesi için bol bol emziriyorum. Sezaryan beklediğimden daha kolaymış ayaklandım şükür şuanlık tek odağım sütümün artması

Kızlar forumda geçen bir yazı okudum normal doğum olacakken bebeğin kalp atışı düşmüş o yüzden sezaryene almışlar filan diye. Ama doğum kanalına girdiği için bebek yani çok açılma olduğu için aşağıdan, bebeği çıkarmak sezaryenla zor olmuş filan. Alttan yukarı çıkarmaya çalışmışlar o baskıyı hissettim filan demiş. Acaba doktorlar da sezaryen in tarihini o yüzden mi çok geçe bırakmak istemiyorlar. Doktor bana 38 den sonra doğum kanalına iyice yerleşiyor bebek filan dedi. Acaba zor olmaması adına mı öyle dedi

Canım buskopana allerjin olabilir mi ? Ameliyat sırası ve sonrasında onu çok kullanıyorlar mesela benim ona allerjim var bir sürü ameliyat oldum her ameliyat öncesi anestezi görüşmesinde söylediğimde hep iyi ki söyledin dediler bana. Ha bir de bildiğin mide ilacı olan lansora var hatta onda bayağı ağır oluyor boğazım kapanıyor

Bence cok mantıklı beklemek istememelerin sebebi olabilir

Kızlar merhaba. 36+3 deyiz kilomuz 2900 olmuş atak haftası oldu gene galiba 1 haftada 300 gr almışız. Bebiş hala makat dönmeyecek bence ama 38in ortasına kadar bekleyip 38+5 de falan sezeryan düşünüyoruz. Acaba epidural mi spinal mi iyi ? Doktorum spinal öneriyor ama sizce sezeryan olan anneler fikriniz nedir ?

Bebek tersken kanala nasıl yerleşsin ki canım Bence bu baş geliş olanlar için. Seni bekletmek istememesi bence kaka yapar falan diye

Ben gaviscon double action yazdırdım o artık üretilmiyormuş refcon diye bir şey içiyorum
Artık gaviscon bulunmuyor gasvin duo (muadili) onu veriyorlar ben onu kullanıyorum bir fark yok ama refcon da hemen hemen aynı diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…