2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım tecrübem yok ama eğitimlerde ilk günler sütün hem az hem de koyu olmasından kaynaklı elle sağımın daha mantıklı olduğu söylenmişti. Arkadaşların söylediği gibi koyu olması sağımı zorlaştırıyor, az olması sebebiyle de makinenin içinde kayboluyor. Sağım öncesine sıcak su torbasını göğsüne koyabilirsin ve masaj yaparak göğsünü uyarabilirsin.

Ben de hem açlıktan midem çabuk bulandığı hem de heyacandan uyuyamayacağımı bildiğim için saat 8de olmuyor mu diye sordum 9da ilk beni alacaklar ama 7de yatışınız olacak dediler, çok heycanlı

Giderler tabii, dönünce de ay çok yoruldum diye kanepeye atarlar kendilerini
Aynen öyle
Ya aslında ameliyathaneyi arıyorlar ve hangi saat boşsa ona yazıyorlar. Bizde öyle oldu keşke bana da 9 yazsaydı gerçi öyle de çocukla erken hazırlanmak zor. Şimdi ben giydirir hazırlarım hep beraber gideriz

Ben de hem açlıktan midem çabuk bulandığı hem de heyacandan uyuyamayacağımı bildiğim için saat 8de olmuyor mu diye sordum 9da ilk beni alacaklar ama 7de yatışınız olacak dediler, çok heycanlı
Aslında benim de işime gelir tabii ki ama evde çocuk olunca, onu sağ salim okula gönderip, öyle gitsem daha rahat ederdim ama daha iyi tabii erken olması.

Ama inşallah ayılıyorlardır ya, benim o saatte beynim açılmıyor, kitap kapağı açamam adamlar bizi açacak

Bizimki doktorun programına göre çocuk da geliyorsa ne güzel, bizimki okulda olacak, her şey yolunda giderse akşamüstü veya ertesi gün gelir belki ziyarete, öğretmenleri tüm aparatlar sonda serum vb çıkmadan gelmesin dedi.

Ay iyi geçsin hepimizinki

Bence yorgun bir ekiple girmektense ameliyata sabah enerjik ekiple girmek çok daha güzel. saat 3te 10 ameliyat yapmış ekiple girdiğini düşünsene sabah 8 çok daha güzel

Evet 1..2 saate bir deneyin. Göğüslerinizin üzerine sıcak su torbası koymak etkili olacaktır.Bir de pompanın göğsü tam olarak kavradığından iyice vakumladığından emin olup öyle sağım yapın

Aayynen öyle canım harfi harfine katılıyorum ben annemle aynı şehirde olmama rağmen sabah yüz yüze akşam telefonda konuşuruz kaynanama batar. Ne konuştunuz ee havadis var mı der yüzsüz gibi ben bu iş yapma olaylarına da hiç anlam veremiyorum banane senin evinin işinden yahu ben kendi evimin zor altindan kalkıyorum hatta kalkamıyorum. Bana 2-3 kere ay bir kerede bana yardıma gel suralari beraber yapalım dedi en sonunda anne ben çalışıyorum kendi evime yemek yapamıyorum sana nasıl geleyim dedim alınmış pardon da neyine alınıyorsun bundan önce ben mi vardım senin hayatında ? Önceden nasıl hallediyorsan şimdi de öyle yap yani. Evlendik diye ben senin kızın ya da hizmetcin olmadım kendi anneme bile yardım etmiyorum sen kimsin

bu hafta 8.30daydı randevum, doktor gayet dinç gözüküyordu sonra da ani doğuma gitti zaten. Ama senin evdeki çocuktan dolayı öyle düşünmen de çok normal

Evet haklısınız en azından normal doğum şansımızda olsaydı keşke. 38+5 de gün verdi .
Hayırlı olsun . Ben de 37+3 de gideceğim o gün de donmemisse gün verecek doktorum bakalım bana kaç haftaya gün verecek esim hemen 38 haftada alir bence diyor ama doktor kabul ederse ben 38 i doldursun 39+0 ya da seninki vibi 38+5 de falan alsın diye düşünüyorum

Kızlar sabahtan beri ayağa kalktığımda alt karnımda mı diyeyim kasıklarımda mı diyeyim çözemediğim bir ağrı vardı bir kaç kere bacağıma vurdu adım atamadım kaldım olduğum yerde arada böyle vajinama ağırlık biniyor çok yüksek gibi böyle bi de karnımız kasılıyo ya top gibi o olunca daha cok altıma ağırlık biniyo arada makata vuruyo nedir bu ben anlamadım

Beni istemeye geldiklerinde kv’min yanında bacak bacak üstüne oturdum düğün zamanı 4-5 gün bizde kalmışlardı, o zamanda bilerek hiç bir iş yapmadım. Hatta yanında maske falan yapmıştım kadının benden pek ümidi yok gibi

Gittim ya, bişey çıkmadı allahtan.. Hersey yolunda, karacıger enzimleri dısında ilaca ragmen hala yukselıyor.. Sanrm pzt yine yatış dicekler.. Orda da Bi hafta kalır cıkarm heralde ters Bi durum olmazsa

Tek Kasım anası ben olcam sanırım benim için bu koca grubu açtığınız için Allah razı olsun doğuranları tebrik ederim doğurmayanlara başarılar diliyorum
Yalniz degilsin doktor bana sezeryan dedi kafasi donmedi donmeyecek gibide tarih secin saat bile secin ne zaman isterseniz o zaman alalim diyince 13 kasimi sectik yukselenine kadar belirledik cocugumun ya

Gittim ya, bişey çıkmadı allahtan.. Hersey yolunda, karacıger enzimleri dısında ilaca ragmen hala yukselıyor.. Sanrm pzt yine yatış dicekler.. Orda da Bi hafta kalır cıkarm heralde ters Bi durum olmazsa

E nasıl açıklıyorlar bu durumu, ilaca rağmen yükselmesini yani? Ursactive işe yaramıyor olabilir mi? Veya işe yaraması için belli bi süre kullanılması gerekiyor olabilir öi?

Kızlar bugün nstye girdim, ilk nstdi. Benim bebiş sabah saatleri genelde hep uyku modunda, nstte de çok hareket etmedi ama sancı da çıkmadı. Akşam 9 dan sonra bebek hareketlerim hızlanıyor ve karın ağrısı gibi bir ağrı giriyor. Sancı böyle bir şey mi ??

Canım doğuma hazırlık sancıları olabilir böyle durumda hemen sıcak bir duş al iyi gelir tabi ağrılar çoğalırsa doktoruna görün

Bende gittim hatta sen geldın aklıma.. Ya bence ikiz gebelık cidden zor ve sureklı takıp gerekiyo.. Bencede riske atma derim.. Uygun sart oluşunca dogum olsun bencede.. Kıloları da eger ölçüme uygun cıkarsa cok muhtesem olur.. Maşallah deriz

Bende gittim, nstde bişey cıkmadı gram bişey yok.. Ölçümleri iyi, acıklıga fılan baktı bişey yok.. Sanrm artık haftam arttıgı için agırlastm, zaten bana ne oluyorsa hep haftayı doldurmaya yakın degısımı oluyo.. Bugun 33+6ydım.. Kan idrar istedi kolestaz diyince, verdim eve döndüm.. Şimdi sonuca baktım, hala yukselıyor.. Pzt yıne yatış bana.. Vay bana vaylar bana

Pes etme aynen.. Memeye masaj yap, duş dinlenme cok iyi gelıyo.. Bide moralını yuksek tut hep.. Yani süt gelmıo diye karalar bağlama hemi eger öyle kotu psıkolojıye sahıp olursan istesen de gelmez, sütüm var, bebegım istedgı zmn gelecek sütüm diye konsantre ol.. Ara ara da devam et sağıma.. Uyarıldıkca gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…