- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Canım tecrübem yok ama eğitimlerde ilk günler sütün hem az hem de koyu olmasından kaynaklı elle sağımın daha mantıklı olduğu söylenmişti. Arkadaşların söylediği gibi koyu olması sağımı zorlaştırıyor, az olması sebebiyle de makinenin içinde kayboluyor. Sağım öncesine sıcak su torbasını göğsüne koyabilirsin ve masaj yaparak göğsünü uyarabilirsin.Kızlar göğüs pompasıyla ilk seferde süt gelmeyebilir değil mi? Bugün hastanede elle sağımı gösterirlerken kızın tek hamlesinde bir damla süt geldi ve bıraktı. Gerisi ziyan olmasın diye.
Yemeğimi yedim, ılık duş aldım, bol su içtim ama iki göğüstende bir damla bile yok.
Ara vere vere deneyeyim değil mi?
Ben de hem açlıktan midem çabuk bulandığı hem de heyacandan uyuyamayacağımı bildiğim için saat 8de olmuyor mu diye sordumBenimki de aslında 14.00 daydı ilk. Sonra doktoruma 11 deki operasyonu iptal olmuş, 11 e aldılar. Bugün o da iptal olmuş, 8 oldu. Ay bu da iptal olmasın, sabahın 5 inde girmeyeyimkahve çikolata mi götürsem ekibe giderken acaba?
Aynen öyleGiderler tabii, dönünce de ay çok yoruldum diye kanepeye atarlar kendilerini
Ya aslında ameliyathaneyi arıyorlar ve hangi saat boşsa ona yazıyorlar. Bizde öyle oldu keşke bana da 9 yazsaydı gerçi öyle de çocukla erken hazırlanmak zor. Şimdi ben giydirir hazırlarım hep beraber giderizHerkese mernaha,
Ben bugün son kez nstye girdim. Hemşire doktoruma beğendirebilmek için 35 dk tuttu beniNeyse beğenildi. Pazartesi operasyona giriyorum ama saati 08.00 e çekildi. Umarım doktor ve ekibi ayılmış oluyordur o saatte, kendime yeni bir kuruntu yaratmak istemiyorum
Saatin erken olması iyi oldu, sağlıkla kavuşur muyuz diye düşünüp kaygılanmaya fazla zaman bulamayacağım ama saat 11 de olsaydı oğlumu okula bırakacaktım, vedalaşacaktım falan, şimdi muhtemelen o uyurken gitmek zorunda kalacağım, ona biraz buruldum. Umarım 30 ekim bekleyen hepimiz için güzel geçer
Aslında benim de işime gelir tabii ki ama evde çocuk olunca, onu sağ salim okula gönderip, öyle gitsem daha rahat ederdim ama daha iyi tabii erken olması.Ben de hem açlıktan midem çabuk bulandığı hem de heyacandan uyuyamayacağımı bildiğim için saat 8de olmuyor mu diye sordum9da ilk beni alacaklar ama 7de yatışınız olacak dediler, çok heycanlı
Aynen öyle
Ya aslında ameliyathaneyi arıyorlar ve hangi saat boşsa ona yazıyorlar. Bizde öyle oldu keşke bana da 9 yazsaydı gerçi öyle de çocukla erken hazırlanmak zor. Şimdi ben giydirir hazırlarım hep beraber gideriz
Benimki de aslında 14.00 daydı ilk. Sonra doktoruma 11 deki operasyonu iptal olmuş, 11 e aldılar. Bugün o da iptal olmuş, 8 oldu. Ay bu da iptal olmasın, sabahın 5 inde girmeyeyimkahve çikolata mi götürsem ekibe giderken acaba?
Evet 1..2 saate bir deneyin. Göğüslerinizin üzerine sıcak su torbası koymak etkili olacaktır.Bir de pompanın göğsü tam olarak kavradığından iyice vakumladığından emin olup öyle sağım yapınKızlar göğüs pompasıyla ilk seferde süt gelmeyebilir değil mi? Bugün hastanede elle sağımı gösterirlerken kızın tek hamlesinde bir damla süt geldi ve bıraktı. Gerisi ziyan olmasın diye.
Yemeğimi yedim, ılık duş aldım, bol su içtim ama iki göğüstende bir damla bile yok.
Aayynen öyle canım harfi harfine katılıyorumKaynanam beni hiç bir zaman kendi kizi yerine koymadı ki zaten normal olanı da bu kendi kızı değilim ama nedense iş bana gelince hep onlara kendi anne babam gibi kendi kızlarıyim gibi davranmamı ise güce girismemi aralarına katılmamı bekledi yahu sen bana gelin gibi davranıyorsun ama ben sana anne babam gibi davranacağım öyle mi neden ???
Annemi neredeyse her gün ararım görüntülü o da beni arar bu battı mesela beni neden aramıyor moduna girdi eee sen ara ben senin kızın değilim torunun için ararsan açarım reddetmem ama benden de bekleme ben kendi annemi ararım ama seni her gün aramak içimden gelmeye bilir gayet doğal ama bu saçma geliyor ona mesela oturup kuhabbet et benimle kahve içelim moduna giriyor ama kadın 60 küsür yaşında ben 30 a girdim aramızda kuşak farkı var ne konuşacağım yok olmuyor buna Trip atmıştı mesela bizimle ortama katılmıyor diye yahu siz daha düne kadar tanımadığım insanlarsınız evet oglunla evlendim ama onla aynı yatağa giriyorum hayati paylaşıyorum sen daha düne kadar hiç tanımadığım birisin nasıl olurda senle can ciğer olabilirim
bu hafta 8.30daydı randevum, doktor gayet dinç gözüküyorduAslında benim de işime gelir tabii ki ama evde çocuk olunca, onu sağ salim okula gönderip, öyle gitsem daha rahat ederdim ama daha iyi tabii erken olması.
Ama inşallah ayılıyorlardır ya, benim o saatte beynim açılmıyor, kitap kapağı açamam adamlar bizi açacak
Hayırlı olsun . Ben de 37+3 de gideceğim o gün de donmemisse gün verecek doktorum bakalım bana kaç haftaya gün verecek esim hemen 38 haftada alir bence diyor ama doktor kabul ederse ben 38 i doldursun 39+0 ya da seninki vibi 38+5 de falan alsın diye düşünüyorumEvet haklısınız en azından normal doğum şansımızda olsaydı keşke. 38+5 de gün verdi .
Beni istemeye geldiklerinde kv’min yanında bacak bacak üstüne oturdumAayynen öyle canım harfi harfine katılıyorumben annemle aynı şehirde olmama rağmen sabah yüz yüze akşam telefonda konuşuruz kaynanama batar. Ne konuştunuz ee havadis var mı der yüzsüz gibi ben bu iş yapma olaylarına da hiç anlam veremiyorum banane senin evinin işinden yahu ben kendi evimin zor altindan kalkıyorum hatta kalkamıyorum. Bana 2-3 kere ay bir kerede bana yardıma gel suralari beraber yapalım dedi en sonunda anne ben çalışıyorum kendi evime yemek yapamıyorum sana nasıl geleyim dedim alınmış pardon da neyine alınıyorsun bundan önce ben mi vardım senin hayatında ? Önceden nasıl hallediyorsan şimdi de öyle yap yani. Evlendik diye ben senin kızın ya da hizmetcin olmadım kendi anneme bile yardım etmiyorum sen kimsin
ben de varim 4 kasimTek Kasım anası ben olcam sanırım benim için bu koca grubu açtığınız için Allah razı olsun doğuranları tebrik ederim doğurmayanlara başarılar diliyorum
Canım valla 1 haftadır bende öyleyim
Yalancı sancılar vücüd doğuma hazırlık yapıyor öyle olunca hemen sıcak duş al geçiyor doktorum öyle dedi birde uzan pozisyon deiğiştir ama mutlaka doktora git Nst baksın
Yalniz degilsin doktor bana sezeryan dedi kafasi donmedi donmeyecek gibide tarih secin saat bile secin ne zaman isterseniz o zaman alalim diyince 13 kasimi sectikTek Kasım anası ben olcam sanırım benim için bu koca grubu açtığınız için Allah razı olsun doğuranları tebrik ederim doğurmayanlara başarılar diliyorum
Bu grupta makat geliş ne çok kişi var yahu çok ilginç
Ne diyeyim canım elbette hakkımızda hayırlısı ama insan üzülüyor da elinde değil.. doktorun hangi hafta için gün verdi acaba sana ?
Gittim ya, bişey çıkmadı allahtan.. Hersey yolunda, karacıger enzimleri dısındailaca ragmen hala yukselıyor.. Sanrm pzt yine yatış dicekler.. Orda da Bi hafta kalır cıkarm heralde ters Bi durum olmazsa
Canım doğuma hazırlık sancıları olabilir böyle durumda hemen sıcak bir duş al iyi gelir tabi ağrılar çoğalırsa doktoruna görünKızlar sabahtan beri ayağa kalktığımda alt karnımda mı diyeyim kasıklarımda mı diyeyim çözemediğim bir ağrı vardı bir kaç kere bacağıma vurdu adım atamadım kaldım olduğum yerde arada böyle vajinama ağırlık biniyor çok yüksek gibi böyle bi de karnımız kasılıyo ya top gibi o olunca daha cok altıma ağırlık biniyo arada makata vuruyo nedir bu ben anlamadım
Yatış veriyodu doktorsancım çıkmadı kasık ağrısı oluyo dedim kıl dönmesinden yatamadım edemedim zaten çok zorlandım sezaryan dikişin var takip edelim bi gece dedi kasık ağrılarından dolayı bende istemedim çiğer geliştirici vuruldum yarın 2. Doz toplam 4 tane olucak pazartesi kontrole çağırdı,
Doktorun söylediği şu sezaryan dikişlisin ve 35 haftalık 2 bebek taşıyosun ne olur ne olmaz rahim ağzı 41 açıklık yok
Pazartesi çağırdı gün veremem dedi bilmiyoruz şuan ne olucağını falan bebekler çok kilo almamış biri 2300 biri 2600 galiba bende bu hafta doğurucam riske atmak istemiyorum korktum açıkcası rahim patlaması falan olur diyince
Kızlar göğüs pompasıyla ilk seferde süt gelmeyebilir değil mi? Bugün hastanede elle sağımı gösterirlerken kızın tek hamlesinde bir damla süt geldi ve bıraktı. Gerisi ziyan olmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?