E nasıl açıklıyorlar bu durumu, ilaca rağmen yükselmesini yani? Ursactive işe yaramıyor olabilir mi? Veya işe yaraması için belli bi süre kullanılması gerekiyor olabilir öi?
Kaç cıktı canım sonucun daha da mı yüksekBende gittim hatta sen geldın aklıma.. Ya bence ikiz gebelık cidden zor ve sureklı takıp gerekiyo.. Bencede riske atma derim.. Uygun sart oluşunca dogum olsun bencede.. Kıloları da eger ölçüme uygun cıkarsa cok muhtesem olur.. Maşallah deriz
Bende gittim, nstde bişey cıkmadı gram bişey yok.. Ölçümleri iyi, acıklıga fılan baktı bişey yok.. Sanrm artık haftam arttıgı için agırlastm, zaten bana ne oluyorsa hep haftayı doldurmaya yakın degısımı oluyo.. Bugun 33+6ydım.. Kan idrar istedi kolestaz diyince, verdim eve döndüm.. Şimdi sonuca baktım, hala yukselıyor.. Pzt yıne yatış bana.. Vay bana vaylar bana
Benimde öyle rahim kasılıyo bence büyüdüğü için aşırı bi ağrım yoktu kıl dönmesinden sırt üzeri yatamadımBende gittim hatta sen geldın aklıma.. Ya bence ikiz gebelık cidden zor ve sureklı takıp gerekiyo.. Bencede riske atma derim.. Uygun sart oluşunca dogum olsun bencede.. Kıloları da eger ölçüme uygun cıkarsa cok muhtesem olur.. Maşallah deriz
Bende gittim, nstde bişey cıkmadı gram bişey yok.. Ölçümleri iyi, acıklıga fılan baktı bişey yok.. Sanrm artık haftam arttıgı için agırlastm, zaten bana ne oluyorsa hep haftayı doldurmaya yakın degısımı oluyo.. Bugun 33+6ydım.. Kan idrar istedi kolestaz diyince, verdim eve döndüm.. Şimdi sonuca baktım, hala yukselıyor.. Pzt yıne yatış bana.. Vay bana vaylar bana
Benimde öyle rahim kasılıyo bence büyüdüğü için aşırı bi ağrım yoktu kıl dönmesinden sırt üzeri yatamadımBende gittim hatta sen geldın aklıma.. Ya bence ikiz gebelık cidden zor ve sureklı takıp gerekiyo.. Bencede riske atma derim.. Uygun sart oluşunca dogum olsun bencede.. Kıloları da eger ölçüme uygun cıkarsa cok muhtesem olur.. Maşallah deriz
Ben de 4 doz ciğer geliştirici olacağım. Çok ağrı oluyor mu canımYatış veriyodu doktorsancım çıkmadı kasık ağrısı oluyo dedim kıl dönmesinden yatamadım edemedim zaten çok zorlandım sezaryan dikişin var takip edelim bi gece dedi kasık ağrılarından dolayı bende istemedim çiğer geliştirici vuruldum yarın 2. Doz toplam 4 tane olucak pazartesi kontrole çağırdı,
Doktorun söylediği şu sezaryan dikişlisin ve 35 haftalık 2 bebek taşıyosun ne olur ne olmaz rahim ağzı 41 açıklık yok
Pazartesi çağırdı gün veremem dedi bilmiyoruz şuan ne olucağını falan bebekler çok kilo almamış biri 2300 biri 2600 galiba bende bu hafta doğurucam riske atmak istemiyorum korktum açıkcası rahim patlaması falan olur diyince
Yaktı valla iğne sonra ağrım olmadı yapılırken çok yaktı ama şöyle bana 2 dozu aynı iğnede yaptı yarında 2 doz aynı iğne olucak toplam 4 tozmuşBen de 4 doz ciğer geliştirici olacağım. Çok ağrı oluyor mu canım
İki dozu aynı anda yapması çok iyi olmuş. Bir gün bir kalça bir gün diğer kalçadan yapılır. Peki iğneyi siz mi aldınız?Yaktı valla iğne sonra ağrım olmadı yapılırken çok yaktı ama şöyle bana 2 dozu aynı iğnede yaptı yarında 2 doz aynı iğne olucak toplam 4 tozmuş
Bennn sag ayagım daha şiş oluyorBugün tam 38 haftalığım ve fark ettim ki sol ayağım sağ ayağımdan daha şiş. Tek taraflı ödem olan var mı yoksa eşit mi ödemleniyosunuz
100 tl gibi bişey ödedim direk acile indim özel hastanede orda yapıldı biz almadık ben hep pahalı bişeydir kesin diye bakıyodumİki dozu aynı anda yapması çok iyi olmuş. Bir gün bir kalça bir gün diğer kalçadan yapılır. Peki iğneyi siz mi aldınız?
Ben de biz alıp veriyoruz sanıyordum100 tl gibi bişey ödedim direk acile indim özel hastanede orda yapıldı biz almadık ben hep pahalı bişeydir kesin diye bakıyodum
Canım lütfen üzülme senin için hayırlısı buymuş Allah esirgesin belki dönseydi normal doğum olsaydı birşey olacaktı bilemezsin Allah bilir vardır bir bildigiKizlar Kontrolden geldim modum düşük.. elbette hayırlısı sağlıklı olması önemli olan biliyorum ama içten içe de üzülüyorum.. malesef bebeğim hâlâ dönmemiş.. doktor makst gelişte ayakları aşağıda olsa döner ama poposu ile oturmuş ayakları yanda böbreklere doğru yani tam cenin pozisyonu bu şekilde dönme zor olabilir ancak imkansız değildir poposu tam kanalda olunca sadece dönme olayı biraz ihtimali düşürür dedi .. kilomuz Maşaallah iyiymiş 2900 ölçtu üç aşağı beş yukarı yanılma payı olur dedi. Suyu normal . Suyu bu haftadan sonra azalır ve dönme ihtimali yine düşer 2 hafta sonra kontrole gel dedi. İki hafta sonra tam 37+3 oluyorum o gün donmemisse öbür hafta ya da bi sonraki hafta için gün vereceğim sezeryan olacaksın dedi . Hani ben hamile olduğumu öğrenince aklımın ucuna gelmezdi her bebek döner sanırdım başıma geldiğine de şaşkınım şansım yok mu nedir .. umudum azaldı bu hafta umudum coktu ama iki hafta sonra galiba buraya kizlar şu tarihe sezeruan günü verildi yazacağım gibi görünüyorbende durumlar böyle
Zaman geçip ağırlaştıkça oluyor canım merak etmeKızlar sabahtan beri ayağa kalktığımda alt karnımda mı diyeyim kasıklarımda mı diyeyim çözemediğim bir ağrı vardı bir kaç kere bacağıma vurdu adım atamadım kaldım olduğum yerde arada böyle vajinama ağırlık biniyor çok yüksek gibi böyle bi de karnımız kasılıyo ya top gibi o olunca daha cok altıma ağırlık biniyo arada makata vuruyo nedir bu ben anlamadım
Ama bu normal mi doğum sancısı mı onu anlamadım bu karnın top gibi olma olayı var ya o bende hep vardı zaten ama ilk defa bu kadar sık sık ve ağrısı oluyorZaman geçip ağırlaştıkça oluyor canım merak etme
Hahaha sen bensinBeni istemeye geldiklerinde kv’min yanında bacak bacak üstüne oturdumdüğün zamanı 4-5 gün bizde kalmışlardı, o zamanda bilerek hiç bir iş yapmadım. Hatta yanında maske falan yapmıştım kadının benden pek ümidi yok gibi
Benimde oluyor, hatta oturunca veya yatırca kalkmak istediğimde kalkıp 15-20 saniye adım atamadan duruyorum ve her seferinde bu oluyor. Doktoruma sormuştum vajinaya baskı yaptığı için öyle hissediyorsun dedi. Doğum sancısı bel, karın, kasık ve bacağa aynı anda vururmuş, nasıl ayırt edicim dediğimde o sancı sana kendini ayırt ettirir anlarsın dedi. Bizim yaşadığımız bebeğin ve rahmin büyümesinden kaynaklı canım.Ama bu normal mi doğum sancısı mı onu anlamadım bu karnın top gibi olma olayı var ya o bende hep vardı zaten ama ilk defa bu kadar sık sık ve ağrısı oluyor
Geçmezse mi doktora gitmeliyim napmalıyımBenimde oluyor, hatta oturunca veya yatırca kalkmak istediğimde kalkıp 15-20 saniye adım atamadan duruyorum ve her seferinde bu oluyor. Doktoruma sormuştum vajinaya baskı yaptığı için öyle hissediyorsun dedi. Doğum sancısı bel, karın, kasık ve bacağa aynı anda vururmuş, nasıl ayırt edicim dediğimde o sancı sana kendini ayırt ettirir anlarsın dedi. Bizim yaşadığımız bebeğin ve rahmin büyümesinden kaynaklı canım.
Dokoruna mesaj atma veya arama imkanın varsa bildirebilirsin, yoksa bir görün için dahat etsinGeçmezse mi doktora gitmeliyim napmalıyım
Senin sezeryan tarihin neydi? Bide nasıl bir sancıdan bahsediyorsunBenim sancılarım arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?