2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
E nasıl açıklıyorlar bu durumu, ilaca rağmen yükselmesini yani? Ursactive işe yaramıyor olabilir mi? Veya işe yaraması için belli bi süre kullanılması gerekiyor olabilir öi?

Valla acile gittim, sonuclar göstermeden geldım geri.. Pzt Haydarpaşaya gidince anlıycam artık.. Ama bu yukselen degerlerle ımkansz bırakmazlar beni.. Yatış garanti

Kaç cıktı canım sonucun daha da mı yüksek

Benimde öyle rahim kasılıyo bence büyüdüğü için aşırı bi ağrım yoktu kıl dönmesinden sırt üzeri yatamadım nasıl ameliyat olucam onun iltihabı çıkmadan olamam zehir olur bana
Keşke öyle çıksa gerçekten kiloları yarın başka bi doktor olucak ona muane olucam bakalım o nasıl ölçücek biraz acele etti çok yoğundu dediğide mantıklı rahim iki bebek taşıyo ve sezaryan kesiğim var ilk gebelik olsa evet beklenir belki, bide oğlan kızı sıkıştırıyo sağa o yüzden hep toplanıyomuş demekki hakkımızda hayırlısı inşallah
Benimde öyle rahim kasılıyo bence büyüdüğü için aşırı bi ağrım yoktu kıl dönmesinden sırt üzeri yatamadım nasıl ameliyat olucam onun iltihabı çıkmadan olamam zehir olur bana
Keşke öyle çıksa gerçekten kiloları yarın başka bi doktor olucak ona muane olucam iğnenin 2. Dozları için bakalım o nasıl ölçücek biraz acele etti çok yoğundu dediğide mantıklı rahim iki bebek taşıyo ve sezaryan kesiğim var ilk gebelik olsa evet beklenir belki, bide oğlan kızı sıkıştırıyo sağa o yüzden hep toplanıyomuş demekki hakkımızda hayırlısı inşallah
Evet sende riske atma ne olur git kalman gerekiyosa kal seninki çok daha riskli şükür ki senin bebegin kilosu önde gidiyo sağlıkla kucağımıza alalım varsın 1 hafta küvözde kalsınlar yeterki sağlıklı doğsunlar

Ben de 4 doz ciğer geliştirici olacağım. Çok ağrı oluyor mu canım

Ben de 4 doz ciğer geliştirici olacağım. Çok ağrı oluyor mu canım
Yaktı valla iğne sonra ağrım olmadı yapılırken çok yaktı ama şöyle bana 2 dozu aynı iğnede yaptı yarında 2 doz aynı iğne olucak toplam 4 tozmuş

Yaktı valla iğne sonra ağrım olmadı yapılırken çok yaktı ama şöyle bana 2 dozu aynı iğnede yaptı yarında 2 doz aynı iğne olucak toplam 4 tozmuş
İki dozu aynı anda yapması çok iyi olmuş. Bir gün bir kalça bir gün diğer kalçadan yapılır. Peki iğneyi siz mi aldınız?

Canım lütfen üzülme senin için hayırlısı buymuş Allah esirgesin belki dönseydi normal doğum olsaydı birşey olacaktı bilemezsin Allah bilir vardır bir bildigi

Zaman geçip ağırlaştıkça oluyor canım merak etme

Zaman geçip ağırlaştıkça oluyor canım merak etme
Ama bu normal mi doğum sancısı mı onu anlamadım bu karnın top gibi olma olayı var ya o bende hep vardı zaten ama ilk defa bu kadar sık sık ve ağrısı oluyor

Hahaha sen bensin ben de sadece oturdum

Ama bu normal mi doğum sancısı mı onu anlamadım bu karnın top gibi olma olayı var ya o bende hep vardı zaten ama ilk defa bu kadar sık sık ve ağrısı oluyor
Benimde oluyor, hatta oturunca veya yatırca kalkmak istediğimde kalkıp 15-20 saniye adım atamadan duruyorum ve her seferinde bu oluyor. Doktoruma sormuştum vajinaya baskı yaptığı için öyle hissediyorsun dedi. Doğum sancısı bel, karın, kasık ve bacağa aynı anda vururmuş, nasıl ayırt edicim dediğimde o sancı sana kendini ayırt ettirir anlarsın dedi. Bizim yaşadığımız bebeğin ve rahmin büyümesinden kaynaklı canım.

Geçmezse mi doktora gitmeliyim napmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…