2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
1 Kasım..belden kasıklara vuran bi sancı. Ve bebek çok kasılıyo içerde
4 gün kalmış ama kendisi de gelmeye karar vermiş gibi görünüyor, kaç dakikada bir olduğunu takip ediyor musun? Kaç gündür sancılanıyorsun Doktoruna söyledin mi? İzlediğim videolarda doktorlar son zamanlarda ki en ufak şikayet biye bizim için önemli, mutlaka doktora görünün diyorla, bekleme belki daha erkene alır sezeryanı

Sancın varsa neden bekle yiyorlar almıyorlar bebek için zarar değilmi sancının uzun süre çekilmesi

2 gün önce gece nst diye acile gittim nstde 7-8 kez sancım çıktı 40 ve üstü. Doktor açıklığa bakın demiş açıklığım yoktu ama sanırım 1 haftadır ben bu sancıları çekiyorum bilemedin 4-5 günü rahat var. Doktor sancıları görmesine rağmen bişey demiyor. Sancı için serum yaptırtacaktı 2 gün önce,kabul etmedim eve gittim vereceği serum boş suymuş çünkü

Bende tecrübesizim ama emzirme eğitimine katılmıştım böyle bir durumda 2 saatte bir en az sağım yapın demişlerdi ve evet çoğu kişi de demiş zaten elle sağmayı daha çok öneriyorlardı inşallah her geçen gün artarak gelecek süt

Açılman yoksa şöyle iyi tarafından düşün, bebekte demek ki gelmeye karar vermiş artık bu sezeryan doğumlar için çok güzel birşey. Çok az kaldı...

Sancı durdurma serumu daha farklı diye biliyorum ben daha 4 günün var ya artarsa erkene çekicekler muhtemelen doktorun pazartesi hastanede olsa o bile geç artabilir şiddetlendiyse 40 çıkıyodu senin o zaman nasıl arttığını hissediyomusun

Cinsel ilişki olmustu ama benım sanırım sancım cıkıyo atsam bakabılırım sın açılmam parmak ucu kadarmıs
At canım nst sonucunu bakalim doktor henüz bi açıklama yapmadı mi ? Cinsel ilişki sonrası kanama olmasını anlarım ama leke şeklinde olursa , seninki baya çok anladığım kadarıyla

Kızlar kanamam oldu adet olur gibi acile geldim duanıza ihtiyacım var bebek te kasılıyor suan nst baglandım
Benim de öyle olmuştu belki hızlı açılırsın sende ebe açılma oldukça kanama o kadar olur demişti bana ve bildiğin doğum yaptığım günün sabahı adet olur gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…