Senin haftana biraz varmış ama canım inşallah durdururlar ve ilişkiden kaynaklıdırBenim de öyle olmuştu belki hızlı açılırsın sendeebe açılma oldukça kanama o kadar olur demişti bana ve bildiğin doğum yaptığım günün sabahı adet olur gibi oldum
100 yazıyo kabul ettım yatısı ama acılma yok dogrumu yaptım bilmiyorum korkuyorumAaa evet canım düzenli sancin var ama kağıtta göremiyorum o çıkan yerlerde kaç yazıyor sancı kaça çıkıyor?
38+3 haftalığım canımHaftan küçük kalıp durdurabilirler açıklığın çok azmış zaten hemen doğum olmaz korkma yeterki durdursunlar serumla ilaçla
Bizim hastanenin yanında büyük bir park var orada takılır herhalde zaten çocuğa park ve Playland de tamamAslında benim de işime gelir tabii ki ama evde çocuk olunca, onu sağ salim okula gönderip, öyle gitsem daha rahat ederdim ama daha iyi tabii erken olması.
Ama inşallah ayılıyorlardır ya, benim o saatte beynim açılmıyor, kitap kapağı açamam adamlar bizi açacak
Bizimki doktorun programına göreçocuk da geliyorsa ne güzel, bizimki okulda olacak, her şey yolunda giderse akşamüstü veya ertesi gün gelir belki ziyarete, öğretmenleri tüm aparatlar sonda serum vb çıkmadan gelmesin dedi.
Ay iyi geçsin hepimizinki
Sancım 100 lerde çıkıyor açılmam parmak ucu yatısı kabul ettım mecbur iyimi yaptım kötümü bilmiyorumAaa evet canım düzenli sancin var ama kağıtta göremiyorum o çıkan yerlerde kaç yazıyor sancı kaça çıkıyor?
Aaaa alttaki takvimde 35 hafta yazıyor 38+3 se haftan doğum için gayet müsait. Sordun mu ya da söylediler mi doğumu mu durduracaklar doğumu mu tetikleyecekler? Gözetim altinda olman iyi olmuş sancin böyle düzenli giderse açılman da devam eder yarın doğurursun büyük ihtimalle100 yazıyo kabul ettım yatısı ama acılma yok dogrumu yaptım bilmiyorum korkuyorum
38+3 haftalığım canım
Doğuru ver o zaman canım100 yazıyo kabul ettım yatısı ama acılma yok dogrumu yaptım bilmiyorum korkuyorum
38+3 haftalığım canım
Geçmiş olsunKızlar bu sezaryen yeri beni bitirdiağrısı çok fazla. Yatamıyorum, oturamıyorum, ağrısız bir pozisyon yok. Yan yatamadığım için sırtım yüksek neredeyse oturmaya yakın uyudum. Wc için uyandım ama kabus gibi herşey acıdan ağrıdan hareket edemiyorum. Akşam duş öncesi dikiş yerinde, su geçirmez bandın altında kan farkettim. Dr sordum, foto yolladım takip et artmazsa sorun yok panik yapma demiş. Ağrım vardı o zamanda ama böyle değildi. Gündüz daha iyiydi herşey hastanede
Sezaryen olanlar sizlerde yaşadınız mı bunları? Yoksa başka sorunlarım mı var benim?
Bu tarz sezeryan deneyimi okuyunca nabzim hızlanıyor nasıl desem ter basıyor istemeyerek sezeryana mecbur kaldığım için kendi tercihim olmadığı için belki de çok gerilip korkuyorum offKızlar bu sezaryen yeri beni bitirdiağrısı çok fazla. Yatamıyorum, oturamıyorum, ağrısız bir pozisyon yok. Yan yatamadığım için sırtım yüksek neredeyse oturmaya yakın uyudum. Wc için uyandım ama kabus gibi herşey acıdan ağrıdan hareket edemiyorum. Akşam duş öncesi dikiş yerinde, su geçirmez bandın altında kan farkettim. Dr sordum, foto yolladım takip et artmazsa sorun yok panik yapma demiş. Ağrım vardı o zamanda ama böyle değildi. Gündüz daha iyiydi herşey hastanede
Sezaryen olanlar sizlerde yaşadınız mı bunları? Yoksa başka sorunlarım mı var benim?
Neden hemen çıktın 2 günlük yatış vermediler mi bebek küvözde diyemi bu yüzden ağrı çekiyosun canım hastanede 2. Gün çok önemli bence 3. Günde daha çok daha iyi durumda oluyosun orda ağrıların olduğunda ilaç falan isteyebiliyosun ki antibiyotik bile veriyolar 2 gün önemli hastanede vermesi lazım çıkmasaydın keşke 1 gün bile olmamış çünküKızlar bu sezaryen yeri beni bitirdiağrısı çok fazla. Yatamıyorum, oturamıyorum, ağrısız bir pozisyon yok. Yan yatamadığım için sırtım yüksek neredeyse oturmaya yakın uyudum. Wc için uyandım ama kabus gibi herşey acıdan ağrıdan hareket edemiyorum. Akşam duş öncesi dikiş yerinde, su geçirmez bandın altında kan farkettim. Dr sordum, foto yolladım takip et artmazsa sorun yok panik yapma demiş. Ağrım vardı o zamanda ama böyle değildi. Gündüz daha iyiydi herşey hastanede
Haftan çok iyi , neden korkuyorsun ki anlamadım?100 yazıyo kabul ettım yatısı ama acılma yok dogrumu yaptım bilmiyorum korkuyorum
38+3 haftalığım canım
Gözetim altına alıyorlar canım doğum için inşallah bıan once dogumu olur hıc sancı hıssetmemem normalmıAaaa alttaki takvimde 35 hafta yazıyor 38+3 se haftan doğum için gayet müsait. Sordun mu ya da söylediler mi doğumu mu durduracaklar doğumu mu tetikleyecekler? Gözetim altinda olman iyi olmuş sancin böyle düzenli giderse açılman da devam eder yarın doğurursun büyük ihtimalle
Şimdilik sıkıntı yok düzenli değil çünkü artarsa yine gidicem acileSancı durdurma serumu daha farklı diye biliyorum ben daha 4 günün var ya artarsa erkene çekicekler muhtemelen doktorun pazartesi hastanede olsa o bile geç artabilir şiddetlendiyse 40 çıkıyodu senin o zaman nasıl arttığını hissediyomusun
Normal canım açılma oldukça sancin hissedilir acı eşigin yüksektir. İnşallah sancılarını böyle düzenli olursa acilman da devam eder sen yarın doğurursun haftan da çok iyi zaten vakti gelmiş hadi hayırlısı bir avazda inşallahGözetim altına alıyorlar canım doğum için inşallah bıan once dogumu olur hıc sancı hıssetmemem normalmı
Geçmiş olsunben sırf bu durumlar için 2 gece yatmak isteyeceğim. Bazı hast 1 gece yatırıp taburcu ediyor . Ama aslında 2 gece yatma hakkımız var devlet 2 gece ödüyor hastaneye sezeryanda . Senin ilk sezeryanın mı?
Bir gece tutuyorlarmış hastanede. Taburcu ettiler. Geçsin gitsin. Pazartesi antalyaya gitmem lazım. Ama bu halim devam ederse imkansıza yakınNeden hemen çıktın 2 günlük yatış vermediler mi bebek küvözde diyemi bu yüzden ağrı çekiyosun canım hastanede 2. Gün çok önemli bence 3. Günde daha çok daha iyi durumda oluyosun orda ağrıların olduğunda ilaç falan isteyebiliyosun ki antibiyotik bile veriyolar 2 gün önemli hastanede vermesi lazım çıkmasaydın keşke 1 gün bile olmamış çünküağrı kesici al dayanamadığını söyle doktora yarında zor geçer ama diğer gün çok çok daha iyi olucaksın
Başka sorun yok sende yaranı koru ıslak kalmasın ve hastanede olmadığın için zor geçiyor
Bende dün aynı şeyleri düşünüp çok daraldım operasyona kadarBu tarz sezeryan deneyimi okuyunca nabzim hızlanıyor nasıl desem ter basıyor istemeyerek sezeryana mecbur kaldığım için kendi tercihim olmadığı için belki de çok gerilip korkuyorum off
Daha iyi olucaksın yürü olurmu oda iyi gelicek açılıcaksın verdikleri ilaçları kullan antibiyotik vermiş olabilirler yanlış hatırlamıyosam bana vermişlerdi, 2 gün kalsan çok iyi olucakmışBir gece tutuyorlarmış hastanede. Taburcu ettiler. Geçsin gitsin. Pazartesi antalyaya gitmem lazım. Ama bu halim devam ederse imkansıza yakın
Antibiyotik hastanede başladılar. Evede yazmışlar. Parol aldım şimdi bir tane daha. Akşam içmiştim. Bu fazladan olduDaha iyi olucaksın yürü olurmu oda iyi gelicek açılıcaksın verdikleri ilaçları kullan antibiyotik vermiş olabilirler yanlış hatırlamıyosam bana vermişlerdi, 2 gün kalsan çok iyi olucakmışRabbim güç versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?