2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim de öyle olmuştu belki hızlı açılırsın sende ebe açılma oldukça kanama o kadar olur demişti bana ve bildiğin doğum yaptığım günün sabahı adet olur gibi oldum
Senin haftana biraz varmış ama canım inşallah durdururlar ve ilişkiden kaynaklıdır

Kızlar bende de bugün 38+3 güncellemesi olarak tansiyon artışı 12 9 du hastanede ve ödem oldu. Bir anda yüzük parmağıma bir baktım morarmış resmen çıkardım sabunla ama hala iz yapmış ve sızlıyor. Bugüne kadar sıfır ödemdi

Bir de benim kızı da doktora götürdüm dün gece en fazla iki saat uyumuşuzdur çünkü geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı var. Basit üşütme ya da alerjik olabilir dedi. Bu akşam 9 da uyumuşuz Bir de kahve içerken uyumuşum o kadar bir fena durumdayım ki. Bana da hastalık geçmesin diye kızımın vitaminlerinden kendim de içtim azıcık boğazlarım ağrıyordu hemen kesti. Hastalıksız bir doğum geçirseydik gerçekten son dakika çok zor böyle

Aaa evet canım düzenli sancin var ama kağıtta göremiyorum o çıkan yerlerde kaç yazıyor sancı kaça çıkıyor?
100 yazıyo kabul ettım yatısı ama acılma yok dogrumu yaptım bilmiyorum korkuyorum
Haftan küçük kalıp durdurabilirler açıklığın çok azmış zaten hemen doğum olmaz korkma yeterki durdursunlar serumla ilaçla
38+3 haftalığım canım

Bizim hastanenin yanında büyük bir park var orada takılır herhalde zaten çocuğa park ve Playland de tamam şimdi annemlere bıraksam onlar da görmek isteyecek bir saat sonra peşime gelecekler en azından yanımda durur, işlem yapılacağı zamana parka götürür oyalarlar diye düşündük. Bugün nst de bile anne çok yattın hadi kalk diyor anlamıyor ki laftan

İnşallah kolaylıkla geçer bi de ben kızımı hiç gece biri uyutsun diye bırakmadım bakalım nasıl olacak. Sırtı kaşınarak ve sarılarak uyuyor inşallah çok kriz yaşamadan iki geceyi atlatırız

Kızlar bu sezaryen yeri beni bitirdi ağrısı çok fazla. Yatamıyorum, oturamıyorum, ağrısız bir pozisyon yok. Yan yatamadığım için sırtım yüksek neredeyse oturmaya yakın uyudum. Wc için uyandım ama kabus gibi herşey acıdan ağrıdan hareket edemiyorum. Akşam duş öncesi dikiş yerinde, su geçirmez bandın altında kan farkettim. Dr sordum, foto yolladım takip et artmazsa sorun yok panik yapma demiş. Ağrım vardı o zamanda ama böyle değildi. Gündüz daha iyiydi herşey hastanede

Sezaryen olanlar sizlerde yaşadınız mı bunları? Yoksa başka sorunlarım mı var benim?

100 yazıyo kabul ettım yatısı ama acılma yok dogrumu yaptım bilmiyorum korkuyorum

38+3 haftalığım canım
Aaaa alttaki takvimde 35 hafta yazıyor 38+3 se haftan doğum için gayet müsait. Sordun mu ya da söylediler mi doğumu mu durduracaklar doğumu mu tetikleyecekler? Gözetim altinda olman iyi olmuş sancin böyle düzenli giderse açılman da devam eder yarın doğurursun büyük ihtimalle

Geçmiş olsun ben sırf bu durumlar için 2 gece yatmak isteyeceğim. Bazı hast 1 gece yatırıp taburcu ediyor . Ama aslında 2 gece yatma hakkımız var devlet 2 gece ödüyor hastaneye sezeryanda . Senin ilk sezeryanın mı?

Bu tarz sezeryan deneyimi okuyunca nabzim hızlanıyor nasıl desem ter basıyor istemeyerek sezeryana mecbur kaldığım için kendi tercihim olmadığı için belki de çok gerilip korkuyorum off

Neden hemen çıktın 2 günlük yatış vermediler mi bebek küvözde diyemi bu yüzden ağrı çekiyosun canım hastanede 2. Gün çok önemli bence 3. Günde daha çok daha iyi durumda oluyosun orda ağrıların olduğunda ilaç falan isteyebiliyosun ki antibiyotik bile veriyolar 2 gün önemli hastanede vermesi lazım çıkmasaydın keşke 1 gün bile olmamış çünkü ağrı kesici al dayanamadığını söyle doktora yarında zor geçer ama diğer gün çok çok daha iyi olucaksın
Başka sorun yok sende yaranı koru ıslak kalmasın ve hastanede olmadığın için zor geçiyor

Gözetim altına alıyorlar canım doğum için inşallah bıan once dogumu olur hıc sancı hıssetmemem normalmı

Şimdilik sıkıntı yok düzenli değil çünkü artarsa yine gidicem acile

Gözetim altına alıyorlar canım doğum için inşallah bıan once dogumu olur hıc sancı hıssetmemem normalmı
Normal canım açılma oldukça sancin hissedilir acı eşigin yüksektir. İnşallah sancılarını böyle düzenli olursa acilman da devam eder sen yarın doğurursun haftan da çok iyi zaten vakti gelmiş hadi hayırlısı bir avazda inşallah

İlk sezaryen evet. Kesinlikle 2 gece alınmalı bence de. İlk gece zaten ne olduğunu anlamıyor insan

Bir gece tutuyorlarmış hastanede. Taburcu ettiler. Geçsin gitsin. Pazartesi antalyaya gitmem lazım. Ama bu halim devam ederse imkansıza yakın

Bu tarz sezeryan deneyimi okuyunca nabzim hızlanıyor nasıl desem ter basıyor istemeyerek sezeryana mecbur kaldığım için kendi tercihim olmadığı için belki de çok gerilip korkuyorum off
Bende dün aynı şeyleri düşünüp çok daraldım operasyona kadar ben istemiyorum,çocuk istemiyor. Ama tansiyon, ödem o bu derken bize laf kalmadı işte. Risk var dendiğinde inat edemiyorsun ki

Bir gece tutuyorlarmış hastanede. Taburcu ettiler. Geçsin gitsin. Pazartesi antalyaya gitmem lazım. Ama bu halim devam ederse imkansıza yakın
Daha iyi olucaksın yürü olurmu oda iyi gelicek açılıcaksın verdikleri ilaçları kullan antibiyotik vermiş olabilirler yanlış hatırlamıyosam bana vermişlerdi, 2 gün kalsan çok iyi olucakmış Rabbim güç versin sana

Antibiyotik hastanede başladılar. Evede yazmışlar. Parol aldım şimdi bir tane daha. Akşam içmiştim. Bu fazladan oldu

İki. Büklüm yürüyebiliyorum. Düz duramıyorum ki. Acıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…