Allah bir avaz'da kurtarsın canım iyi yapmışsın yatmak ile sancın çok güzel acı eşiğin yüksek demekki acılma içinde müdahale ederler büyük ihtimal sende ebe ile konuşur hareketler plates topu falan çalışırsın inşallah sabah kahvaltını bebişin ile yaparsın emerek ☺Sancım 100 lerde çıkıyor açılmam parmak ucu yatısı kabul ettım mecbur iyimi yaptım kötümü bilmiyorum
Seni en iyi ben anlıyorum çok haklısın bende üzülüyorum ama artık bir süre sonra bu çocuk bir şekilde çıkacak mecburum moduna geçiyorsun. İki haftaya inşallah döner tabii dönmezse sende artık eskisi kadar takmamaya başlayacaksınBu tarz sezeryan deneyimi okuyunca nabzim hızlanıyor nasıl desem ter basıyor istemeyerek sezeryana mecbur kaldığım için kendi tercihim olmadığı için belki de çok gerilip korkuyorum off
Korkuyorum sprgin ya böyle şeyler okuyunca karnımın yarilip kesilip dikilecek olması ne bileyim ağrı sızı yatıp kalkamama yuruyememe durumları duyunca inan çok korki basıyor kızımın doğumu sonrası zıpkın gibi kalktım hopladim zıpladım bunda böyle acı içinde ele güne muhtaç ağrı sızı ile kıvranacak miyim yani diyorum bunları okudukçaSeni en iyi ben anlıyorum çok haklısın bende üzülüyorum ama artık bir süre sonra bu çocuk bir şekilde çıkacak mecburum moduna geçiyorsun. İki haftaya inşallah döner tabii dönmezse sende artık eskisi kadar takmamaya başlayacaksın
Çok haklısın bende kuş gibi yürüyerek çıkmıştım doğumhaneden keşke yine aynı şansım olsaKorkuyorum sprgin ya böyle şeyler okuyunca karnımın yarilip kesilip dikilecek olması ne bileyim ağrı sızı yatıp kalkamama yuruyememe durumları duyunca inan çok korki basıyor kızımın doğumu sonrası zıpkın gibi kalktım hopladim zıpladım bunda böyle acı içinde ele güne muhtaç ağrı sızı ile kıvranacak miyim yani diyorum bunları okudukça
İnşallah canım beklıyorum Allah hepimizi kurtarsın Bı avaz'da insallahAllah bir avaz'da kurtarsın canım iyi yapmışsın yatmak ile sancın çok güzel acı eşiğin yüksek demekki acılma içinde müdahale ederler büyük ihtimal sende ebe ile konuşur hareketler plates topu falan çalışırsın inşallah sabah kahvaltını bebişin ile yaparsın emerek ☺
sancılarım düştü suanda 50 40 larda çok zor olcak benım için ilk doğum bide duanıza ihtiyacım var Allah yardımcımız olsunNormal canım açılma oldukça sancin hissedilir acı eşigin yüksektir. İnşallah sancılarını böyle düzenli olursa acilman da devam eder sen yarın doğurursun haftan da çok iyi zaten vakti gelmiş hadi hayırlısı bir avazda inşallah
Korkuyorum sprgin ya böyle şeyler okuyunca karnımın yarilip kesilip dikilecek olması ne bileyim ağrı sızı yatıp kalkamama yuruyememe durumları duyunca inan çok korki basıyor kızımın doğumu sonrası zıpkın gibi kalktım hopladim zıpladım bunda böyle acı içinde ele güne muhtaç ağrı sızı ile kıvranacak miyim yani diyorum bunları okudukça
Kızlar bu sezaryen yeri beni bitirdiağrısı çok fazla. Yatamıyorum, oturamıyorum, ağrısız bir pozisyon yok. Yan yatamadığım için sırtım yüksek neredeyse oturmaya yakın uyudum. Wc için uyandım ama kabus gibi herşey acıdan ağrıdan hareket edemiyorum. Akşam duş öncesi dikiş yerinde, su geçirmez bandın altında kan farkettim. Dr sordum, foto yolladım takip et artmazsa sorun yok panik yapma demiş. Ağrım vardı o zamanda ama böyle değildi. Gündüz daha iyiydi herşey hastanede
Sezaryen olanlar sizlerde yaşadınız mı bunları? Yoksa başka sorunlarım mı var benim?
Bandaj sağlam su geçmemiş ama sabah bişeyler yapmam lazım evetÇok geçmiş olsun, biraz zor bir süreçten geçiyorsun, çok ani oldu her şey, en kısa zamanda toparlanmanı ve yavruna kavuşmanı diliyorum. Ben hiç yaşamamıştım böyle ağrılar ama standart prosedür gereği iki gün kalmıştım hastanede, belki ağrı kesici vb verilmiştir, bilemiyorum.
Dikiş yerinin kuru kalması önemli. Su geçirmez bant normalde su geçirmemeli ama geçirmişse değiştirmek gerekebilir. Dikiş yeri de kuru kalmalı. Enfeksiyon kapmaması lazım. Daha güçlü bir ağrı kesici mi istesen acaba doktordan? Parol neye yarıyor ki
Sabaha kadar geçmese bile hafifler umarım ama şiddetlenirse dikiş yerini göstermek iyi olabilir acile gidip her ihtimale karşı.
Amin canım cümlemiziİnşallah canım beklıyorum Allah hepimizi kurtarsın Bı avaz'da insallah
Benimde oluyor alt kısımda baskı. Korkuyorum önce sonra da sona doğru geliyoruz normaldir heralde diyorum.Kızlar sabahtan beri ayağa kalktığımda alt karnımda mı diyeyim kasıklarımda mı diyeyim çözemediğim bir ağrı vardı bir kaç kere bacağıma vurdu adım atamadım kaldım olduğum yerde arada böyle vajinama ağırlık biniyor çok yüksek gibi böyle bi de karnımız kasılıyo ya top gibi o olunca daha cok altıma ağırlık biniyo arada makata vuruyo nedir bu ben anlamadım
Bende çok korkuyorum bu korkudan oturup ağlayasım var . Sonra da diyorum bir şekilde olup bitecek ama nasılKorkuyorum sprgin ya böyle şeyler okuyunca karnımın yarilip kesilip dikilecek olması ne bileyim ağrı sızı yatıp kalkamama yuruyememe durumları duyunca inan çok korki basıyor kızımın doğumu sonrası zıpkın gibi kalktım hopladim zıpladım bunda böyle acı içinde ele güne muhtaç ağrı sızı ile kıvranacak miyim yani diyorum bunları okudukça
Doktora gitsen sanırım vakti geldi .Ben yine ağrıya uyandım artık oynicam kafayı yedim
ay ben de hic uyuyamiyorum.. hele zaman yaklastikca fena oluyorum yavUyku tutmuyor artık, gece 7-24 uyanmaya ben hazırım sanırım
seroo doktora git bence de artikBen yine ağrıya uyandım artık oynicam kafayı yedim
Geçmiş olsun çok zor biliyorum. İlk günler zor geçiyor 1 haftaya kadar düzelecek inşallah. Ama kanama olması normal değil. Onu hemen dr a göstermekte fayda var. Bir de gaz probleminiz varsa dr dan şurup isteyin duphalac gibi. Gaz çıkaramama, tuvalet yapamama da dikiş yerini sıkıştırıp daha çok acıya sebebiyet veriyor. Allah şifalar versin hepimizin yardımcısı olsunKızlar bu sezaryen yeri beni bitirdiağrısı çok fazla. Yatamıyorum, oturamıyorum, ağrısız bir pozisyon yok. Yan yatamadığım için sırtım yüksek neredeyse oturmaya yakın uyudum. Wc için uyandım ama kabus gibi herşey acıdan ağrıdan hareket edemiyorum. Akşam duş öncesi dikiş yerinde, su geçirmez bandın altında kan farkettim. Dr sordum, foto yolladım takip et artmazsa sorun yok panik yapma demiş. Ağrım vardı o zamanda ama böyle değildi. Gündüz daha iyiydi herşey hastanede
Sezaryen olanlar sizlerde yaşadınız mı bunları? Yoksa başka sorunlarım mı var benim?
Aynı duyguyu bende yaşıyorum, bir yandan normal çok istiyorum, bir yandan kafa aşağıda ama doğum kanalına inmemiş. Uzun süre beklersem riskler artar mı diye korkuyorum, değişik hislerdeyim..Spring05 yildizsavascisi sizin normal doğum hikayeniz bana güç veriyor yaaa, şuan herşey normal ilerlerken son günlerde korku bastı yaa hatta sezeryan olsa mı risksiz diye de düşündük eşimle ama siz anlatınca bi ferahlık geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?