2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Lutfen boyle seyler dusunup kendini uzme. Benim ilk bebegim normal diye konusmustuk. Ama sezeryan olmak zorunda kaldim. Korkmustum senin gibi. Evet ilk gece zor gecti ama ikinci gun ayaktaydim. Ikinci sezeryan zor olur derler daha kolay oldu. Simdi ucuncuyu olacagim. Aci icinde ele gune muhtac olmuyorsun emin ol. Evet kotu atlatanlar da vardir ama normal dogumu da kotu atlatanlar var oyle dusun. Benim de bi arkadasimin ilki normal ikinci sezeryan. Niye ilkinde de sezeryan olmadiysam diyor dusun boyle hikayeler de var.

Kabızlık vs sorunum yok şimdilik. Şurup vermişler lüzum halinde diye. Ama başlamadım.

Bütün sezaryenlerin sonrası böyle olsa kimse 2.ye cesaret edemez. Bence bende başka bir sorun var hiç uyumadım. Nerdeyse 3.gece

Dr şehir dışında yarına kadar. Biraz saat geçsin yazacağım bakalım. Acısız tek bir saniyem geçmedi geceden beri. Ağrısız bir pozisyonda en fazla 5 dakika kalabiliyorum sonra kaldığı yerden devam. Yan kesinlikle yatamıyorum. Sırtüstü çok kısa süreli. Oturup, kalkmak zaten felaket acı veren bişey. Yürümeye çalışsam iki büklüm ancak, oda acı veriyor. Dik duramıyorum

Hastane 1 saat arabayla. O yolu gözüm yemiyor bu halde. Dün dönerken çok zorlandım oturmaktan. Mola falan verdik ama in bin ayrı hikaye.

Yarın antalyaya nasıl gideceğim bilemiyorum

Benim bu kadar agrim olmamisti ikisinde de. Artarsa bence gitmelisin doktoruna tekrar. Süt icin de hastane tipi pompa mi kiralasan ki diger pompalarla gelmiyorsa. Daha bebegin senden ememedigi icin akış başlamamis olabilir. Hastalerde ücretsiz kullanim da oluyor emzirme odalarinda sagdiriyorlar. Hemsireden istiyorsun. Hatta acibademde direk emzirme odasinda var sadece kablosunu satin aliyorsun. ama kendini iyi hissetmiyorsun git gel yapmamak icin belkj ilk asamada hast tipi kiralarsan daha cok sutun gelir

Dün gece 2saat kadar sonra tekrar denedim pompayı. Sol göğsüm hafif nemlenmiş.pompa ıslanmış. Akacak kadar değildi. Sonradan farkettim. Ama renksiz, su gibiydi. Biraz daha uğraşsam olacak gibi ama oturamıyorum ki. Herşey birbirini kilitliyor bende

Canım benim ya üzüldüm böyle olmana. Ben iki sezaryen oldum hiç bu tarz ağrılarım olmadı. Tabiki insanın elini küçücük bıçak kesse canı yanıyor yanmıyor diyemem ama tarif ettiğin kadar bir sıkıntı yaşamadım. Senin acilen bir hekime görünmen lazım.Zaten hastanede çok az kalmışsın ve üstüne yolculuk yapmışsın iç dikişler zarar görmüş olabilir Allah korusun. Bi de şunu merak ediyorum doğum sonrası karnına masaj yapıldı mı? Süt için hastanelerden ya da medikal eczanelerden hastane tipi süt sağma makinası kirala mutlaka. Hoşaf yeyip yeyip iki saate bir sağım yap.özellikle dut hoşafı süt için çok iyi.

Hastaneye geldim kızlar gece doğuruyordu m resmen şimdi agrım ara verdi nst deyim acılmam yok bakalım Dr ne diyecek
Düzensiz görünüyor ben de 100 bile çıktığı oldu ama hiç üstünde durmadılar düzensiz diye. Dün değil de bir önceki gece sabaha kadar bir sağ belimden bir sol belimden sanki elektrik veriliyor gibi sancı yaşadım ter içinde kaldım ama yine de korkumdan gitmedim nst yarın benimde. Bakalım ne çıkacak.Daha zamanları var azıcık daha dursunlar yahu

Yatış yaptım bile jet hızıyla degerler yuksek cıkınca göztepeden 3 kere aradılar doktorlar gelin yatış yapın cok rısklı diye.. Normalde kımseyı aramıyorz, ama durumunuz cok riskli.. Bizde eşimle düşündük taşındık burasıymış kısmet dedık.. Gece yatış yaptım, Bi sürü ölçümler detaylı öykü aldılar fılan.. Burdan ümitliyim, cunku sanrm ursactive dozu artırmak lazım dedıler düşürmüosa degerleri filan.. Geceki doktorlar da cok iyilerdi, genel cerrahi konsultasyon bile verdi, geldı muayene etti beni.. Bundan snra artık ne olur bılmıorm.. Bugun 34+0 oldum.. Sadece ıkı hafta dişimi sıksam yetecek, inşallah bekletebiliriz

İyi doktorlara denk gelmene çok sevindim. Ben doktor kontrolünde olmanın her zaman daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama tabi önceki gibi bilgi bile vermeyen insanlarla değil. İnşallah bu iki haftayı da istediğin gibi geçirir sağlıkla kucağına alırsın minnağı

Ay evet düzensiz ama Dr hiç güzel söylemedi agrın olursa sıklaşırsa bekleme gel dedi 4. Doğum heran herşey olur dedi korkuttu beni yarına kadar dogurmazsam kontrole cagırdı bugün ve yarın benim için kritik zaman hayırlısı bakalım 37 olsaydı diyorum ama herşeyin başı sağlık

Seninle günlerimiz yakın. Beni her hafta nst ye sokuyor doktorum. Su azlığı ve gerilikten dolayı. Geçen pazartesi ilk defa düzensiz sancı çıktı 4 5 kere. Ben hiç hissetmedim 100 olduğunda bile. Sadece bebek taş gibi oluyor içimde. Ama geçen gece bildiğin sabaha kadar sürdü beldeki sancı ve ter attım.bu hafta ciğer geliştirici yapılacak her ihtimale karşı. 11 kasımda da sezaryen olacak erken gelmezse. Senin öncekiler normal doğum mu?

Yok burası gayet iyi sanrm.. Tek olay uyuz tanısı bozuyor işi.. Uyuz degılken boyle sacma Bi durum içinde olmak sinirimi bozuyor ama umraniyenın bok yemesi işte.. Acildeki doktora dedm boyle boyle uyuz dedıler, dedı uyuz olmadgın çok belli zaten.. Yınede tabi servistekiler temkınlı davranıolar dogal olarak.. Bana uyuz tanısı koymak için kör olmak lazım, o kadar sacma ki.. Neden yaptıklarını az bucuk kestiriyorum da işte Bi kere yazıolar

İyi yapmıssın ya hic riske gerek yok hersey miniklerimiz için kuzum insallah burası seni anlar değerlerin düşer

İyi yapmıssın ya hic riske gerek yok hersey miniklerimiz için kuzum insallah burası seni anlar değerlerin düşer

Aramaları ve peşime düşmeleri garıbıme gitti.. 3 farklı doktor aradı, hepside emın mısınız diyip durdu.. Ordan dedim, böyle bişeyin peşine düşüolarsa doktorlar demekkı işlerini iyi yapıolardır... Cidden ilk defa rastladık devlet hastanesi yatış yap diye Arıcak üst üste, burası kadermiş dedm artık

Evet canım normal doğum hepside erken geldi en son geç gelen oğlum 37+4 geldi dünyaya kaç kilo bebek kaç hafta geriden geliyor çiğer geliştirici bana hiç bahsetmedi herşey normal diye sanırım ama bebeğin kilosu düşükdü benimde 2167 gramdı 34+5 haftalıkken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…