Bugün tam 38 haftalığım ve fark ettim ki sol ayağım sağ ayağımdan daha şiş. Tek taraflı ödem olan var mı yoksa eşit mi ödemleniyosunuz
Bende ilk sezeryan da öyle olmuştum ama benim kilom fazlaydı vücut takı yağlardan öyle tam yirmi gün kendime gelemedim uyuyamadım seni anlıyorum ama kalkıp yürüyüş yap hafifliyor en iyi ilacı ben öyle yapıyordum çok üzüldüm senin için umarım gitmene bile gerek kalmaz bebeğini çıkar yarın sağlıklı bir şekildeKabızlık vs sorunum yok şimdilik. Şurup vermişler lüzum halinde diye. Ama başlamadım.
Bütün sezaryenlerin sonrası böyle olsa kimse 2.ye cesaret edemez. Bence bende başka bir sorun varhiç uyumadım. Nerdeyse 3.gece
Dr şehir dışında yarına kadar. Biraz saat geçsin yazacağım bakalım. Acısız tek bir saniyem geçmedi geceden beri. Ağrısız bir pozisyonda en fazla 5 dakika kalabiliyorum sonra kaldığı yerden devam. Yan kesinlikle yatamıyorum. Sırtüstü çok kısa süreli. Oturup, kalkmak zaten felaket acı veren bişey. Yürümeye çalışsam iki büklüm ancak, oda acı veriyor. Dik duramıyorum
Hastane 1 saat arabayla. O yolu gözüm yemiyor bu halde. Dün dönerken çok zorlandım oturmaktan. Mola falan verdik ama in bin ayrı hikaye.
Yarın antalyaya nasıl gideceğim bilemiyorum
Bir gece tutuyorlarmış hastanede. Taburcu ettiler. Geçsin gitsin. Pazartesi antalyaya gitmem lazım. Ama bu halim devam ederse imkansıza yakın
Yürümekte işkence. Dr da dalga geçer gibi dinlenin geçer diyor. Yahu yatamıyorum bile diyorum. Daha ne diyeyim. Nasıl dinleneyim. Sürekli inleme halindeyim. Nefes alırken bile bütün kaslarımın acısını hissediyorumBende ilk sezeryan da öyle olmuştum ama benim kilom fazlaydı vücut takı yağlardan öyle tam yirmi gün kendime gelemedim uyuyamadım seni anlıyorum ama kalkıp yürüyüş yap hafifliyor en iyi ilacı ben öyle yapıyordum çok üzüldüm senin için umarım gitmene bile gerek kalmaz bebeğini çıkar yarın sağlıklı bir şekilde
Yarın antalyaya gitmem Defneyi görmem lazım amaÇok dikkat et, dikişle ugrasmamak için yerınden bile kıpırdama gerekırse Lady, bak yavrun gelene kadar toparlanmış olucaksın inşallah.. Sadece dikkat et bolcana, dikiş bölgesini de kuru tut mumkun mertebe, duş bile alma bi süre madem kanamış bıraz kurusun o bölge.. İnşallah toparlınacksın
Seni o kadar iyi anliyorum ki ilk bebekte süt gelmesi bazi kisilerde gec oluyor hele bir de simdi agrin var o da etkiler sütünü. o yüzden hast tipi dedim. Ben ilk bebegimde normal pompa ile hic sağamadim dedigin gibi nemlenip kaliyordu. Cunku benimkinin de sarilik nedeniyle emmesi cok yavasti uyuyup kaliyordu. Sut geri gitmesin diyeHast gidip geldik sagmak icin bi muddet onda geliyordu. Onda 30 cc sagiyordum evdekinde -aventin en iyi modeli sayiliyordu o zaman- onla damla gelmiyordu. Medikalcilerde oluyor hatta eve kadar getiriyorlar ama yasadigim sehirde bosta makine bulamamistik.Dün gece 2saat kadar sonra tekrar denedim pompayı. Sol göğsüm hafif nemlenmiş.pompa ıslanmış. Akacak kadar değildi. Sonradan farkettim. Ama renksiz, su gibiydi. Biraz daha uğraşsam olacak gibi ama oturamıyorum ki. Herşey birbirini kilitliyor bende
Bugün dönüm noktası olması lazım canım aklım sende kaldı üzüldüm bu kadar ağrılı geçmesine gerçekten başka bi doktor vardır belki bi git bakılsın sana, ayrıca süt içinde önemli bi gün ayakta dur biri pompayı tutsun dayanabildiğin kadar çekmeye çalış 2 saatte bir dene gelicek inşallah 2. Gün iner süt normalde bide havlu ütületip koysan gögsüne oda iyi gelir duş alma bidaha şimdilik bugünden sonra daha iyi ol inşallajDün gece 2saat kadar sonra tekrar denedim pompayı. Sol göğsüm hafif nemlenmiş.pompa ıslanmış. Akacak kadar değildi. Sonradan farkettim. Ama renksiz, su gibiydi. Biraz daha uğraşsam olacak gibi ama oturamıyorum ki. Herşey birbirini kilitliyor bende
Yarın antalyaya gitmem Defneyi görmem lazım ama
Yarın antalyaya gitmem Defneyi görmem lazım ama
Benim tam 35+0 da hemen hemen bu kadardı ama bizdeki gelişim geriliği tüm beden değil karın çevresi yaklaşık iki iki buçuk hafta geride.suyum sınırda ve tansiyonum 14/10 ları görüyor. Sanırım önlem olsun diye iğne vuracak.evet sen erken doğurmuşsun o yüzden çok dikkatli olman lazım.Evet canım normal doğum hepside erken geldi en son geç gelen oğlum 37+4 geldi dünyaya kaç kilo bebek kaç hafta geriden geliyor çiğer geliştirici bana hiç bahsetmedi herşey normal diye sanırım ama bebeğin kilosu düşükdü benimde 2167 gramdı 34+5 haftalıkken
Yaa doktorların araması ne kadar değerli dimii bence bu hastane sana iyi gelicek sabret canım herşey güzel olucak 1-2 haftada olsa dayannnn berikkocummYatış yaptım bile jet hızıyladegerler yuksek cıkınca göztepeden 3 kere aradılar doktorlar gelin yatış yapın cok rısklı diye.. Normalde kımseyı aramıyorz, ama durumunuz cok riskli.. Bizde eşimle düşündük taşındık burasıymış kısmet dedık.. Gece yatış yaptım, Bi sürü ölçümler detaylı öykü aldılar fılan.. Burdan ümitliyim, cunku sanrm ursactive dozu artırmak lazım dedıler düşürmüosa degerleri filan.. Geceki doktorlar da cok iyilerdi, genel cerrahi konsultasyon bile verdi, geldı muayene etti beni.. Bundan snra artık ne olur bılmıorm.. Bugun 34+0 oldum.. Sadece ıkı hafta dişimi sıksam yetecek, inşallah bekletebiliriz
İnan ki ben de çok kötü olmuştum ilk bebeğimde. 2 ye cesaret ediyor ama insan yine unutuluyor o acılar. Detaylı yaşadıklarımı anlatıp buradaki anne adaylarını korkutmak istemem.Ama ben de çok zor toparlandım. 1 hafta zor geçiyor yani iki günde toparlanmak pek mümkün olmuyor. Bilmiyorum ben en azından öyleydim acı eşiğiyle alakalı muhtemelen.Kabızlık vs sorunum yok şimdilik. Şurup vermişler lüzum halinde diye. Ama başlamadım.
Bütün sezaryenlerin sonrası böyle olsa kimse 2.ye cesaret edemez. Bence bende başka bir sorun varhiç uyumadım. Nerdeyse 3.gece
Dr şehir dışında yarına kadar. Biraz saat geçsin yazacağım bakalım. Acısız tek bir saniyem geçmedi geceden beri. Ağrısız bir pozisyonda en fazla 5 dakika kalabiliyorum sonra kaldığı yerden devam. Yan kesinlikle yatamıyorum. Sırtüstü çok kısa süreli. Oturup, kalkmak zaten felaket acı veren bişey. Yürümeye çalışsam iki büklüm ancak, oda acı veriyor. Dik duramıyorum
Hastane 1 saat arabayla. O yolu gözüm yemiyor bu halde. Dün dönerken çok zorlandım oturmaktan. Mola falan verdik ama in bin ayrı hikaye.
Yarın antalyaya nasıl gideceğim bilemiyorum
Öyle canım ya hersey saglıgınız içinAramaları ve peşime düşmeleri garıbıme gitti.. 3 farklı doktor aradı, hepside emın mısınız diyip durdu.. Ordan dedim, böyle bişeyin peşine düşüolarsa doktorlar demekkı işlerini iyi yapıolardır... Cidden ilk defa rastladık devlet hastanesi yatış yap diye Arıcak üst üste, burası kadermiş dedm artık
Sancım çıkıyo ama 50 60 larda 2 cm açıklığım var bugun de artmazsa çıkışımı isticem yarın suanda gözetim altındayım canımAsenr snmz canım allah yardımcın olsun ne durumda sancın
Annem gelecek bugün.. İnşallah başarırımBugün dönüm noktası olması lazım canım aklım sende kaldı üzüldüm bu kadar ağrılı geçmesine gerçekten başka bi doktor vardır belki bi git bakılsın sana, ayrıca süt içinde önemli bi gün ayakta dur biri pompayı tutsun dayanabildiğin kadar çekmeye çalış 2 saatte bir dene gelicek inşallah 2. Gün iner süt normalde bide havlu ütületip koysan gögsüne oda iyi gelir duş alma bidaha şimdilik bugünden sonra daha iyi ol inşallaj
Acı eşiğim çok düşükte değildir ama bilemiyorum. Çok öncesinde bayağı yaygın bir zona geçirmişim. Haberim yok. Son aşamasında gitmişim artık Dr. Niye geldin ki zor dönem geçmiş azı kalmış demişti. Hissedilmeyecek gibi değilmiş meğer.İnan ki ben de çok kötü olmuştum ilk bebeğimde. 2 ye cesaret ediyor ama insan yine unutuluyor o acılar. Detaylı yaşadıklarımı anlatıp buradaki anne adaylarını korkutmak istemem.Ama ben de çok zor toparlandım. 1 hafta zor geçiyor yani iki günde toparlanmak pek mümkün olmuyor. Bilmiyorum ben en azından öyleydim acı eşiğiyle alakalı muhtemelen.
Parol hep içiliyo canım bana günde 3 kere yazmıştı doktor iyi geldiğini düşünüyosan sabah öğle akşam içebilirsin ki onu sütün bol olsun hemen iyileşAnnem gelecek bugün.. İnşallah başarırımDr sormadan parolü 2 tane alayım dedim. Sonra süte geçiyor fazla olur diye vazgeçtim
Sabah öğlen akşam 1 adet yazmış zaten. Ben gece fazladan bir tane daha aldım. Şimdi de sabahki dozu 2 adet yapayım dedim. VazgeçtimParol hep içiliyo canım bana günde 3 kere yazmıştı doktor iyi geldiğini düşünüyosan sabah öğle akşam içebilirsin ki onu sütün bol olsun hemen iyileş
Eşim dün bana durup durup ben seni ameliyathane beklicem benim kardeşimle halası çocukların peşine gitsin halam uyanık kadındır bişey olur kaaçırırlar karışır falan dedi seni yalnız bırakamam ben dedi sinir oldum halası neden beklesin benim çocuğumun başını yazaten doğumda bileklik takıyolar hemen kafasında kurmuş kurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?