2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy bende gördüm onu eşimde gördü muhtemelen ama halası durmasın annem gitsin diyorum annen uyanık değil diyo anneme söyledim bende saflaşırım öyle durumlarda diyo abimin eşi iyi olursa salı ameliyata giricek çünkü doğuma gelirse onu gönderirim halasını istemiyorum kendini nimetten sanıcak sonra

Bide uyanık biriyse kesin kendini nimetten sayar yani.. Ama cidden bu durum önemli, bosver gözü açık biri olsa daha iyi olur aslnda

Bide uyanık biriyse kesin kendini nimetten sayar yani.. Ama cidden bu durum önemli, bosver gözü açık biri olsa daha iyi olur aslnda
Bende doğumda görücem ama çocukları karışmazda işte yok yok hakkı olmasın çocuklarımda onun ya ameliyat acısını düşünmem onu düşünürüm baban gelmesin doğuma dedim oda nasıl diyim öyle bişey dedi bende babam olmucak benim zaten onu görmek istemiyorum ameliyata girerken beklemesin başımızda eşimde sonra gelir o zaman dedi umarım ayarlar gelirse sonra gelsin ameliyata girerken görüp çinlerim tepeme gelmesin bu düşünceler beni daha çok korkutuyo nedense

Sancım çıkıyo ama 50 60 larda 2 cm açıklığım var bugun de artmazsa çıkışımı isticem yarın suanda gözetim altındayım canım
Sancılarınız gördüğüm kadarıyla düzenli. Şiddeti korkudan da düşebiliyormuş benim de ilk bebekte öyle olmuştu. Sonra tekrar arttı ve o gün doğum oldu. Gözetim altında olmanız çok daha iyi bence☺

Ya benim bebeği gözümün önünde çıkarıp aynı odada muayenesini temizliğini yapıp üstüme koydular. Benimle birlikte odaya çıktı başka bir yere gitmedi.her türlü alıyorlar mı türkiyede çocuğu

Benimde öyle temizlediler ilk işlemleri yanımda ama alıp yukarı çıkarıp yukarıda giydiriyolar ben çıkınca getirdiler yanıma ilk kez kızımda doğum fotografcısı tutmuştum ikizler küvöze girer diye istemedim küvöz arabasıyla çıkıyo yukarıda mikrop kapmasınlar diye, ikizler girebilir ama küçükler baya küvözde amaliyat ile aynı katta sanırım bi sorun olmaz ama bilemiyorum şuan

Merhaba arkadaşlar ben de sessiz takipçiyim. 25 ekimden beri bunun gibi nst de hep sancı çıkıyor. Yatış kabul etmedim, 1 cm açıklık var dendi 25inde de 28inde de. 38+3 üm şu an. İlk gebelik diye açıklığım olmuyor galiba. yildizsavascisi yazmıştı hurma yiyip yer silme hareketi yapıyorum. Asenr snmz seni takip ediyorum bakalım nasıl süreç ilerleyecek diye

Eklentiler

• XRecorder_Edited_29102023_105638.webp
    38 KB · Görüntüleme: 54
Yok inşallah olmaz hemen foto çeker eşin teline.küveze de girmezler Allah’ın izniyle

Ay sabah sabah paranoya yapmış, yaptırmış gibi olmayayım da (birtakım akrep burcu sorunları) eşin kurmakta çok haklı vallahi. Burası Türkiye. Ben de aynı endişedeyim, o yüzden eşimi bebeği takibe memur edeceğim, benim başımda kimse beklemese de olur. Bence ameliyathane kapısında annen beklesin, eşin ve gerekirse halası vs. Birlikte bebeğin peşinden gitsin.

Allah korusun, ameliyathanede bir sorun olsa bizimle ilgili zaten kapıda bekleyen eşimiz anamız dadamız bir şey yapamaz ki bizim için.

Aslında hep eşim peşinden gitmem lazım 2 tane sonuçta senni yalnız bırakıcam diyodu ama sende önemlisin benim için falan diyo derim olmadı o gider bebeklerle, kızımıda yukarı çıkarmış zaten resim çekilmiş falan geri gelmişti anne olmadan odaya getirmiyolar zaten du bakalım kaldı 3 4 günüm belki daha az hastane çantam bile hazır değil bavulu çıkarmadım bile

Yarın 38+5 kontrolüm var ultrasonda görücem diye dünden beri nasıl heyecanlıyım, hastanede doğumu bekleyen arkadaşları düşünemiyorum yaaa
Kız bende öyle oluyorum bir gün öncesi bi heyecan bi panik doğum zamanı naparım Allah kerim

Normal odaya cıkardılar canım burda hep doğum yapanlar var insan üzülüyor korkuyo tabı

Canım seninde sancın cıkmıs sık ama çok değil ben bebeğe bişey olur diye korkumdan kabul ettım yatısı hiç açılmam yoktu bugun 2 cm açılmam olmus ben çok hurma yedim ve çömeldim kalktım suan da koridorda yürüyorum eger yarına kadar açılmam ilerlerse kalıcam ama ilerlemezse çıkışımı isticem doktor bana dediki senin daha 3 4 günün var yolun çok başındasın dedi sana tavsiyem yatısı kabul etme 10 kere alttan muane ettiler yarım saate bir hem yerınden kaldırmıyolar hemde nst bağlı kalıyo tuvalete bıle izinle gidiyorsun

Normal odaya cıkardılar canım burda hep doğum yapanlar var insan üzülüyor korkuyo tabı
Benim de yanımda sancı çekenler bağırıyordu çok korkmuştum sancılarım kesilmeye başlamıştı. Ebeler o yüzden odamı değiştirmişti bana da doktor en az bir haftan var demişti ama ben o gün öğle 12 de hastaneye yatmıştım akşam 8 e gelmeden doğum yaptım açılmanda var sancı da varsa olur gibi. Bol bol squat yap ve yürü sana tavsiyem açılman hızlanır Allahın izniyle

Göztepe şehir hastanesi mi? İyi etmişsin ya yatmakla, evde bir şey olsa daha kötü olacaktı, bir şey olmasa bile her ağrıyı sancıyı kötüye yoğuracaktın. Doz artırımının işe yarayıp yaramadığı ne zaman belli olur acaba, umarım düşüşe geçer tez zamanda

Sancin gece çok düzenli aralıklarla geliyordu ben baya umutluydum sonradan sancin neden kesildi acaba . O şekilde düzenli sancı devam etse açılman çok hızlı olurdu aslında.

Açılmam kac cm olursa kalayım Sancım cıkıyo ama ben hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…